180

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоя, че да подкрепя? Депутат ли е, министър ли е? Защо изобщо му се дава да дрънка по медиите? Той и папата подкрепя световния мир, има ли мир в момента?

179

Анонимен

преди 2 години

За това Борисов е прав, въпреки че не отменя факта, че е мафиот. България има нужда от войски на НАТО да укрепим отбраната си. За икономиката ни е ясно че ще пострада при евентуална война - спомнете си последствията от войната в Сирия само и бежанската криза - проблем не само за България но и за цяла Европа. И за министъра на енергетиката мисля че е прав - той всъщност е завършил икономика, не е инженер.

178

Факт

преди 2 години

Буци скоро ще ги подкрепя от затвора.

177

Сатира

преди 2 години

А за 500 000 руски туристи по родното Черноморие, забрави ли ? Предателю народен!Колко пари внасят Руснаците всяко лято в страната ? Какво ни дадоха, нашите нови приятели - Американците ? Може би изтребители за 6 млрд!

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 "Ако ни дадат калашниците,първо по *** като тебе ще стреляме." *** сте тия, които ще защитавате вековния ни мъчител Русия.

175

Анонимен

преди 2 години

Ами вземай дъщеря си и внучетата и отивайте да се биете,тулупп такъв.Аз и моето дете на война срещу Русия няма да отидем.Ако ни дадат калашниците,първо по *** като тебе ще стреляме.

174

Анонимен

преди 2 години

До при Тодор Живков Истината е, че каквото е останало от Живково време е само бреме. Както материално, така и морално. Най-големия Университет в България е строен много преди да има Живков. Училища е имало по селата много преди да има Живков, Големите болници в градовете са отпреди Живков, същото важи за санаториумите, балнеоложките центорове и т.н. Комунистите изринаха красивите им сгради, за да построят бетона. Не можаха едно метро и една магистрала да построят за 45 години.

173

Анонимен

преди 2 години

Бойко да товари на джипката Барни, Горанов, Шкембе войвода с по един калашник и на фронта в Домбас, да даде пример

172

???

преди 2 години

А кой се интересува герберастията какво и кого подкрепя?Единственото, което интересува хората е кога ще бъдат въдворени крадливите герберунгели начело с вожда им!

171

Анонимен

преди 2 години

"Подкрепяме всичко"... даже не четем какво ни дават да подписваме. Като с правилата и условията на iPhone-а: Те се правят че ти имаш избор. Ти си мислиш че те питат.

170

при Тодор Живков

преди 2 години

Истината е, че всичко което има България днес е построено при управлението на Тодор Живков. Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма: над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят, всичко беше съсипано, днес България произвежда само евтини черноработници и *** за запада.

169

Анонимен

преди 2 години

Соломон Паси да бъде пратен на фронта в Донбас да се бие с НАТО срещу Путин!

168

Анонимен

преди 2 години

Русофилите много се репчиха, но когато на хоризонта се зададе само предупреждение (даже не и конкретна заплаха за България) започнаха да се скатават по дупките и да се дърпат. Язък за големите приказки. После не се чудете, защо в България винаги е имало предатели. Страхливите хора винаги са готови на предателство.

167

Анонимен

преди 2 години

Съдбата на източна Европа и на НАТО ще се реши на срещата на двамата големи на Олимпиадата другия месец. Байдън дори не е поканен.

166

Гойкотерориста

преди 2 години

Лойко , кръгово Бянкя, чакам те да ядем пончки

165

Анонимен

преди 2 години

До при Тодор Живков Хихихи. Затова ли фалирахме 3 ТРИ! пъти, магазините бяха празни, Българите чакаха по 10 години за морално остарял автомобил, а по границите се стреляше на месо, за всеки който се опита да избяга от "рая"?

164

Анонимен

преди 2 години

До Финансист - при Тодор Живков България беше сред 30те най развити икономики в света, и българите живееха на средноевропейски стандарт на живот. Днес българите са бедни като мишки, първи по смъртност в света, България е умираща васална държавичка без икономика, от 9 милиона стана на 5 милиона, българите са използвани за слуги на богатия запад и пушечно месо при евентуален конфликт с Русия.

163

Поручик Ржевски

преди 2 години

Айде ГЕРП, СДС-енцето и Роската да взимат пушките и да отиват да освобождават източна украйна. Достойна е позицията на хърватския президент, а ти ще си останеш обикновен цър вул.

162

Анонимен

преди 2 години

Путин как ви зашлеви с Крим, а? Такъв шамар ви отпука, че не можете 8 години да се свестите. Ама споко, още шамари ще има, и много по-силни, ще ви святка пред очите.

161

Анонимен

преди 2 години

По-тежки загуби от управление на ГеРБ , и война не може да докара