150

Variola

преди 2 години

Стига глупости сте писали, 2 дни ще има атаки и всичко по старому. Никой няма да помогне на Украйна военно, ще искат помощ финансова от ЕС и НАТО, те ще им дадат, и отново кражба на пари и нова финансова инжекция. Новия нео-либерален модел пропада, Европа има 25 млн емигранти които чакат война, и да тръгнат да мародерстват по Берлин,Милано, Париж. Санкции, манкции, ала-бала, силата е истината, здравия разум и юмрук, човек с добра дума и пистолет в ръката е постигнал повече отколкото само с думи!

149

Анонимен

преди 2 години

Чакам турската грешка .Една грешница и ще бъде хубаво .Ай сега с НАТО или с Русия ,вечно *** дано сега се наденят ви веки

148

Путин

преди 2 години

От години ви моля (НАТО) да не се придвижвате повече на Изток, обаче вие стигнахте до руските граници ! Не спазихте споразумението да не се премествате и крачка на Изток след обединението на Германия ,такава беше уговорката с нас, иначе нямаше да се съгласим ! Какво направихте всъщност за 30г. постепенно стигнахте на 5мин. (ракета) от Москва ! Около Русия е пълно с бази на САЩ . Има ли руски войски и бази в Мексико и Канада ? Вижте кой не спази обещанието. Какво очаквате да ви направим, кафе ?

147

Анонимен

преди 2 години

Ах ***, от къде превеждате? Русия е нахлула от 3 страни и обстрелва с точни оръжия САМО военните остановки.

146

Анонимен

преди 2 години

Русия може да си съществува без да има отношения с други държави.Няма начин, човек. Русия няма как да съществува, без отношения с други държави. Петър Първи затова е търсил излаз на море и затова поколения руски царе търсят пътища навън :)Ама нека пробват без други държави, аз съм съгласен. Пък да видим.

145

Анонимен

преди 2 години

Втория закон на Нютон ще се погрижи за руснаците ....

144

Анонимен

преди 2 години

Не на войната! Съобщиха за убито дете в Харков, това ли е решението? Ужас.

143

Анонимен

преди 2 години

Пpoтивните неща се лекуват с пpoтивни средства. Укрофашистите трябваше да помислят за това, когато горяха живи хора в Одеса и забраняваха на руснаците да говорят на родния си език дори в собствените им домове. Фашизмът е ужасно нещо и трябва да се унищожава винаги и навсякъде с всички възможни средства, включително и война.

142

Анонимен

преди 2 години

1ЕВРО- 94,56 РУБЛИ- САМО ЗА 12 ЧАСА.

141

Натали Трифонова

преди 2 години

По моя информация англо-саксите потриват доволно ръце

140

Анонимен

преди 2 години

Психо патът започна война!!!, а нашите русофили още го хвалят! *** отизъм е много слаба дума да се опише това!

139

Анонимен

преди 2 години

До Геополитик - не, няма да са малко по високи.

138

Геополитик

преди 2 години

Интересна е едната санкция която е изхвърляне на Русия от суифт, това автоматично ще означава анулиране на договора за газта тъй като ЕС няма да може да го плаща. И ще има нови малко по високи цени. Но като цяло никой няма интерес от твърде скъпи ресурси.

137

Сърбин

преди 2 години

НАТО като хвърляха над Югославия Ко правеха ?

136

Анонимен

преди 2 години

Украйна поне има 4500 бункера, ние и това нямаме...

135

ПОЗОР ЗА ПУТИНИЗМА

преди 2 години

1 ДЛ- 84РУБЛИ- СЛАВА НА РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ КОИТО УБИВАТ И УНИЩОЖАВАТ СЪГРАДЕНОТО ОТ УКРАИНСКИЯТ НАРОД. ДАЙТЕ ШАНС НА МИРА

134

Анонимен

преди 2 години

Българинът който е преживял Лукановата и Виденова зима,който е преживял зрелият живков социализъм знае две и двеста.Знае празни магазини,знае купонна система,знае режим на тока.Абе,мокър от дъжд не се бои.Вярвайте ми по зле не може да стане,може би ще стане по -добре.Украйна е жертва ,защото е ни рак ,ни риба.България е натовска държава.Това е спасителния ни пояс.

133

гост

преди 2 години

Събират се доброволци в защита на Украйна и НАТО . На всички желаещи ще се раздадат безплатно военно облекло и чепици , безплатно опело-при нужда с почести и музика , също така и еднократна награда от 75лв. които ще получите след завръщане ако не се върнете остава в полза на държавата . Хайде народе днеска има утре няма . Продължаваме Промяната .

132

Анонимен

преди 2 години

Руската авиация е спряна, всички навлезнали в украинското въздушно пространство са свалени от американските стингъри. Няма изгубен украински самолет, защото са били предупредени от американското разузнаване че летят ракети към украинските летища и украинските самолети са вдигнати във въздуха преди руските ракети да достигнат до летищата.

131

Джон

преди 2 години

Скоро фашисткото управление и в България ще падне ако не се вслушва в гласа на народа!