186

БАУ

преди 2 години

216, кът толкоз ти харесва Рашинистан, бягай и живей там.И си вземи повече долари/евро за да ти ги приберат там по съкратената процедура.

185

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Morski- Колкото и да не ни харесва путинова Русия, можеш ли да отговориш, защо просто не я оставят на мира глобалистите? Дача ли искаш да си строиш там?? Защо им трябаше на глобалистите да я дразнят с Украйна и НАТО след като е създадена като държава под условие да е неутрална? Не ми пука за Русия или дали там имат новолибералните "ценности", но ако не си кривим душата, Русия не нападна Украйна без причина. И не без причина завзема стратегически територии за да се предпази. Чети Бисмарк!

184

УАУ

преди 2 години

Направо се стреснах от заглавието.Петя защо не си намериш някаква друга работа.Писането на статии ти не е силната част.Тук само слаби в главата русофоби ти се връзват на глупостите

183

Анонимен

преди 2 години

Повечето руснаци не харесват П-кин, но всеки път глауват за него.Казват така: "Не харесвам П, но тези укр. националисти са ужасни"И така 25 г.Промити робски мозъци (ако въобще имат такива).*** кво ли се пъна, като че ли не е така по цял свят...

182

.

преди 2 години

Че тя Украйна е в историята вече

181

Анонимен

преди 2 години

Тоя по голям фантазьор и от вожда си. Да не си мисли, че това е сирия? Какво като вземе мариупол за 2 месеца? И после на къде ?:) тоаа е само един град ... разрушиха цяла Украйна за да вземат домбас ? НЕ.Просто им пропадна плана да превземат Киев и се измиха, че искат домбас . Ама е рано да се радват. Много рано.

180

...

преди 2 години

Кога ще публикувате новината за пожара в изследователския център на въздушните сили на Русия в който са загинали поне 7 човека? Пак някой е пушил цигара не където трябва, май.

179

Не фен на Путин.

преди 2 години

"В документа на НАТО се казва още следното: "Руското военно ръководство е подложено на огромен политически натиск да постигне най-сетне военен пробив в Украйна,"---- Как ще стане това след като Зеленски яАзовците му непрекъснато "побеждават"??? А Русия само губи стратегически територии. Аз ли съм саркастичен или те? Или просто от НАТО четат само медиите на сорос? Или този от НАТО, е някакъв платен анонимник.

178

Morski

преди 2 години

До по-долният ***-Стискам палци Московията да изчезне! Най-голямото зло от поне 300 години! Откакто се е пръкнала само войни замисля и "твори", всичката енергия на народите под неин контрол впряга само в унищожение и разрушения! Имат най-голямата територия на света и все не им стига, а хората под московски ботуш само мизерията познават!

177

Анонимен

преди 2 години

"Дворник" на руски означава чистач на улици/дворове. Отговаря си на фамилията с едно уточнение - "чисти" от хора.

176

Анонимен

преди 2 години

Стискам палци на Русия да унищожат Украйна!

175

СВОЙ

преди 2 години

Касапите в Сиря са САЩ и тежният продукт Ислямаска Държава!Част от тези *** наемници,убийци са на страната на Укрите в Украйна.

174

Анонимен

преди 2 години

Руската мечка се оказа мече и то безъбо. Станаха за смях пред целия свят с техните плоски лъжи. САЩ и ЕС ги върнаха в 19в и то без директно да се намесват. Само наляха малко пари и леко въоръжение.

173

Анонимен

преди 2 години

Смърт на украинските фашисти

172

Анонимен

преди 2 години

Касапин на сирия , вече каквато и глупост да напишете е малко. Ония пък имали "поверителен доклад " за 9 май, те поверителните доклади си ги дават на пресата... *** пробихте дъното позорници

171

Анонимен

преди 2 години

много ме съмнява че раша наша че ще ви прости какво се събираит да правят полша бг чехия и словакия таино да пратят оръжие и воиска в украина таино от народа си бг власти искат да отварят трети фронт с русия помислете си добре рус стъпва на пръсти в украина а в бг ще мине с маршуровка

170

Анонимен

преди 2 години

Героите на окрайна още ли се крият в каналите?

169

Анонимен

преди 2 години

Ама как "касапина от Сирия". От русофилите аз чувам как американците били сеели разруха там. Това явно е някаква грешка, или?

168

Анонимен

преди 2 години

Генералът ще ги качва на совалката!

167

Анонимен

преди 2 години

До FCKPTNна теб ше ти и остане наследство от от трите най дългото