88

До 155

преди 2 години

Колко е пенсията на майка ми 400лв,как да ги въртя в евро ли, в долари, пак са толкова. Европа брат. Понеже сме по-напред от Русия.

87

до 164

преди 2 години

хахахх, ти не си в реалния свят, руснаците една вода не могат да произведат като хората в държавата прогнила от шуробаджанащина и крадци, нямат един микропроцесор, един самолет да направят не могат.

86

Анонимен

преди 2 години

ЕС като се разпадне ще се молим като просяци на Русия или на Турция да ни вземат в някакъв съюз. А те ще ни налагат тежки условия. Сега е моменат да излезем от ЕС и НАТО, да изгоним американците от България и да обявим неутралитет. Тогава ще имаме силни позиции на преговорите за Евразийския съюз.

85

Анонимен

преди 2 години

Сармат, енергия, чернозем, води, гори, метали, уран и всички природни богатства. Русия има всичко. Русия е и военна сила - никой нищо не може да направи на Русия. Русия, която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо, е доволна от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия. В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада.

84

Анонимен

преди 2 години

Няма газ, няма производство, ай хиляди на борсата, а вие си подкрепяйте,Егейски съюз и студувайте. Лесна работа, бълха ни ухапала.

83

Хаха

преди 2 години

Поdлогaта днес.бг само в самото име на поредното съчинение в час по трудово(сиреч просто препиши от торбата с лъжите на DW) има една 100%-ва лъжа - никой никаква газ не е спирал, просто ПростоПодлогата не плаща, за да може фирмата на Сорос да прибира разликата от 50% по-скъпа газ, от която очевадно че и той ще намаже нещо(подхвърлено кокалче естествено).

82

Анонимен

преди 2 години

Колхозниците от Русия и техните слуги не разбраха че са спрели развитието си в моналия век. Държава в която има 30мил. която ползват външна тоалетна, 60% пенсионери които получават под 180 евро пенсия, имат население които още живеят в землянки нямат право на дума и да командват как целия свят трябвало да живее !

81

Миризливец

преди 2 години

По добре без парно и топла вода и безработен без икономика отколкото да бъда роб на Путин. Американската газ може да е скъпа за бизнеса, но свободата е безценна!

80

Анонимен

преди 2 години

Напротив, просто благодари на предателска България.

79

Споко

преди 2 години

Споко, Русия загуби, Украйна спечели. Путин си мислеше, че за два дни ще превземе Украйна а вече цели два месеца едвам успя половината да превземе. С това темпо ще му трябват поне още два месеца да превземе цяла Украйна. Пълен прова, станаха за смях пред целия свят руснаците с тяхната "операция", всички им се смеят.

78

Аз

преди 2 години

НЕ подкрепям фашистка Украйна. Благодаря.

77

Споко

преди 2 години

Споко, Украйна вече победи Русия, и може всеки момент да влезе в Москва и да свали Путин, но няма да го направи, защото украинците на са агресори и фашисти като руснаците. Путин сам ще си падне когато народа в Русия започнат да гладуват от санкциите на ЕС.

76

аа

преди 2 години

Трети месец целият сват е вперил поглед, как "великата" руска армия воюва с агитката на Динамо Киев в един завод в Украйна

75

до 134

преди 2 години

да да, я се опитай да купиш еврота в москва на официалния курс или званни на матушката да видиш колко ще ти е еврото...какви борси като най-много можеш да теглиш 10 хил долара там, не осъзнаваш ли, че това е капиталов контрол и няма как да има реална цена така

74

Анонимен

преди 2 години

Безплатна манджа няма. Просто... Киро трябва да реши България или колонизаторите сатанински? Когато дойде дебелия и празноглавите ще се сетят за какво става въпрос. На човек ако не му бръкнеш в джоба ще си дрънка празни приказки по форумите. Но този път доста на дълбоко ще ни бръкнат в джоба ще го обърнат с хастара навън и старателно ще го изтърсят.

73

Анонимен

преди 2 години

До АнонименУкрайна е на руски газ, но по реверс! Купува го на демократични цени от ЕС! Ако Украйна обяви война на РФ, то РФ спира тръбата напълно законно. Ето защо си траят иначе БайЖдо ще ги срита ) На Путин му е все тая на кой ще си продава стоката, щом плаща :))Пазарна икономика. Всеки се оправя както може!

72

Споко

преди 2 години

Споко, лидерите ще приготвят нов пакет санкции, Русия ще фалира, Путин ще падне и на негово място идва един нов Елцин и Русия пак ще ни продава газ и нефт по 10$, и всичко ще си бъде както преди хубав живот. Ей такива хубави неща ни предстоят скоро.

71

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли сега, нас ни туриха на амбразурата. Европа се назландисват, като средни селяни. Наще соросляци, не ги коментирам

70

до 126

преди 2 години

само че избяга да кажеш че руснаците искат плащане в рубли, на курс определен от тях, по договор в еврота. Курса който те определят е нереален, а вие сте удобни ***

69

Анонимен

преди 2 години

Ние сами си спряхме газа, като отказахме да плащаме в рубли. Това е ясно отдавна вече и не знам, защо продължават да се тръбят простотии.