285

Анонимен

преди 2 години

Болен човек с болни амбиции! Събра цялата омроза на света! Как няма да е болен!

284

Анонимен

преди 2 години

Болен човек солни амбиции! Събра цялата омроза на света! Как няма да е болен!

283

да

преди 2 години

накрая на годината Украйна изобщо няа да я има...тя и сега губи войната....за това и са тия дрънканици от Киев хахахахахаха

282

ТРЯБВА

преди 2 години

Путин и Русия трябва да продължат Войната срещу Нацистите .В България се развихри Спекула на САЩ Фирми като във Войната срещу Югославия - Американците Жънат Пари , МНОГО .

281

Пълни глупости

преди 2 години

Не се излагайте с подобни очевидни лъжи,ставате смешни и сами сривате доверието към вас като медия.. принципно.. не че се ползвате с високо доверие и сега,но и малкото останали заблудени читатели,ще спрат да ви четат.. платена българска ***,нямаща отдавна нищо общо с истинската журналистика..

280

байселУ

преди 2 години

Ако не вкарат путин в лудница , ще запали Света !!!

279

Анонимен

преди 2 години

Путинските т р о л о в е се напъват да измислят някоя достоверна опорка но вместо това изпадат в безтегловност няма как черното да стане бяло каквото и да поствате всички виждаме ясно черното

278

До анонимеН

преди 2 години

Какви комунисти сънувате в Русия.Там цари същият олигархичен капитализъм като при нас.Новият комунизъм се казва приобщаващ капитализъм.

277

.

преди 2 години

Ще имате да вземате!

276

Анонимен

преди 2 години

Страничните ефекти от лекарствата са му изпържили мозъка прелича на мумия външния му вид е много зле личи си че болен

275

Анонимен

преди 2 години

348 ако беше истина нямаше вече трети месец да има война а всичко да е приключило с победа за Русия

274

Доктор Ох Боли

преди 2 години

Путин е болен от путинизъм. Много тежка форма, както виждаме. Другото много лошо на тази болест е, че е заразно.

273

Комисар Ждеков

преди 2 години

Украинците нарочно чупят своята техника само и само да не ги пращат на смърт- сипват пръст в горивото, стрелят по радиаторите и после викат на комнадирите ами то не работи, не може дори да остъпим камо ли да нападаме. И като стане така комнадира им вика ами добре момчета отивайте си у дома, ше се предаваме няма как, поне да останем живи.

272

Анонимен

преди 2 години

Току що гледах документалния филм дети донбаса в youtube гледайте го филма от преди години е ще видите какви ги е блещил порошенко на какъв геноцид ги е подлагал

271

Анонимен

преди 2 години

Той ще се спомине но кой ще е следващият Мордор това е въпроса за Русия имали надежда да живеят като нормална държава и да излязат от феодалния строй

270

Анонимен

преди 2 години

"информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков" - значи я е потвърдил. Рашистанците, каквото кажат - обратното е истина.

269

Поплавски

преди 2 години

Не знам,този "разузнавач",дали ще жив да види,че Путин се "лекува" от рак.Може да си експерт милиционер от Украйна,но от човешка гледна точка,не трябва да "предвиждаш" смъртта на твой себеподобен. Знаеш,че клетвата е като бумеранга!

268

Димитър Кетипов

преди 2 години

Абе, има една сграда в София... Народното събрание се казва. Само ти предлагам една ракетка от Крим да пратиш насам

267

АнонимеН

преди 2 години

УКРАЙНА Е ЧАСТ ОТ НАТО! А КОМУНДЕЛИСТАН НАПАДНА ОТКРИТО УКРАЙНА НА КОЯТО ФАЩ Е ГАРАНТ ПО ДОГОВОР ЗА ЗАЩИТА , ФАЩ Е ЧАСТ ОТ НАТО! НАТО ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ ВМЕСТО ДА ЛИКВИДИРА ЦЕЛИЯ КОМУНДЕЛИСТАН ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ДА ГО ЛИКВИДИРА В УКРАЙНА!

266

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ МОРДОРСКВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО И КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ!!!