407

Анонимен

преди 1 година

Тези изедници поразеняшки от говнернмента просто си просят боя, но като завалят ракетите ще го отнесе отново народа...

406

Сата НАТО

преди 1 година

До Сата НАТО:Е,значи като ни пуснат бомбите ти ще го играеш ПВО и ще ни спасяваш. ----///------ Какви бомби? Путин ще бомбардира Балканския полуостров, защото не сме пуснали Кобилкин да прелети ли? Само за това нещо ще харчи бомби? Ако го направи, значи е кръгъл идйод.

405

ww

преди 1 година

Да питат УСА , защо не сме дали ние!

404

Анонимен

преди 1 година

Ненормални...пак почнаха с русофилите...Истинските русофоби мразят даже и украинците!Аз заради преоблечени руски eничapи няма да умирам!

403

Vai

преди 1 година

Ще ти е студено под земята със сигурност

402

Анонимен

преди 1 година

НАТО ще забрави за България.Едва ли ще рискува планетата за такава малка и незначителна държава като нашата.Само че аз,ти,той,тя...всички ние ще умрем.Вашите близки,познати,роднини...и за какво?

401

Debo

преди 1 година

като ви запраскат с бомби,ще ви гледам сеира тогава.България се използва за фронтова линия и никой реално не се интересува от нея, тя е просто една изтривалка на САЩ.За съжаление ще го разберете по трудния начин и то много скоро

400

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО:Е,значи като ни пуснат бомбите ти ще го играеш ПВО и ще ни спасяваш.Да разчитаме на теб или ще бягаш през глава?

399

Сата НАТО

преди 1 година

По принцип това да не лети Лавров е решение на ЕС,а не наше. ----///---- Напротив, лично мое решение е. Не ми е симпатичен и съм му забранил да си показва муцу ната над България.

398

Алекс

преди 1 година

Крайно твърдия руски клоун да не забравя,че България е в НАТО.

397

Сата НАТО

преди 1 година

Банкянският ни продаде на сърбите. Иначе тази съвместна координирана атака на Стрбия и Просията, е замислена отдавна. Сърбия затова от толкова време се въоръжава, но Просията се спъна лошо при затичването си на Запад.

396

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО:Защото така са решили от ЕС.По принцип това да не лети Лавров е решение на ЕС,а не наше.Ние нямаме думата,а и охраняващите самолети не са наши.

395

Сата НАТО

преди 1 година

Обяснете му, че отказът не е насочен срещу Просията, а изключително срещу Тъжната кобила. Путин ако желае, да заповяда да прелети, ще му махаме отдолу.

394

Мунчо

преди 1 година

Ами както е тръгнало, ще ни спрат горивото за АЕЦ-а и това ще е краят

393

До 436

преди 1 година

Пичага, уважавам много постиженията на Колев и Вазов, но България е 5 млн без армия и с население от ***. Така, че недей да скачаш защото сме колония на сащ и сме изтривалка.

392

Анонимен

преди 1 година

Русия беше далече от България.Путин даже не знаехме,че е жив.Русофобията ни я насадиха още 2000-та като беше срещу целия бивш СССР.Т.е. нашата българска русофобия обхваща и Украйна,защото тя беше в СССР.После ни питайте защо подсъзнателно не ни харесват тея бежанци...Изминаха години и тази русофобия премина в безразличие.Не искаме война и всеки,който се опитва да ни вкара е за съд.

391

Жан Валжан

преди 1 година

Руснаците изобщо няма да ни бавят-не вярвам да чакат 2 години да ни продават петрол. Ще ударят едно насрещно ембарго, и като стане бензина 6 лева литъра ще се усмихнем. Отново.

390

Анонимен

преди 1 година

До 454:Ти ако едно време си го правил да знаеш,*** аз никога не съм.

389

Анонимен

преди 1 година

необходима е съвместна със Сърбия твърда реакция. ........ можете много твърдо да охладите супата :)

388

Ааа неее

преди 1 година

Каква тази спусната организирано опорка- след като не сме съгласни с перверзиите, терора,насилието и отнемането на свободата ни от глобалистите, слугинските им форумни *** да ни пращат да живем в путинова русия щом не ни харесва? Що за ?. Искаме истински нормален ЕС, а не Политбюро от зелки