50

Анонимен

преди 1 година

До САМО ЧЕ НЕ КАЗВАШ КОЙ Е АГРЕСОРА - А ТОЙ ВИКАШЕ , ЧЕ РУБЛАТА ЩЕ 200 РУБЛИ !!!! НАЛИ ПОНИМАЕШ АМЕРИКАНЕЦ КАКВО Е ТОВА 200

49

Анонимен

преди 1 година

Сблъсък между Русия и Нато ще затрие разумния живот на тая планета.

48

Споко

преди 1 година

Споко, Русия вече се разпада, до дни, дори до часове ще се разпадне окончателно и висчко ще се върне както си беше преди.

47

АнонимеН

преди 1 година

ДОКАТО Е ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ БЪДАТ И АНЕКСИРАНИ ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ ! СЪС ПАДАНЕТО НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ЗА ОКОЛО 24 ЧАСА ЩЕ БЪДАТ ОТАНЕКСИРАНИ И ЦЕЛИЯ ДОНБАС И КРИМ! И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЩЕ ПЛАТИ 1 ТРИЛИОН ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА!!! УСЕЩАМ ПЪРВИТЕ НАЧЕНКИ КЪМ СВАЛЯНЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ , ЧЕ СА ВЕЧЕ ФАКТ! СЕГА Е САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНДЕЛИСТАН ДА ПАДНЕ!

46

Ако Русия анексира

преди 1 година

Ако, aмa "ако" цапа и мирише! Ами ако Русия бъде изгонена от окупираните територии на Украйна?Тогава какво?Съвсем сериозно питам, защото не знам?Освен че Руската Федерация е тръгнала вече да се разпада, това е ясно.Руската армия изчерпа запасите си. Повече от половината танкове в движение са унищожени."Блицкрига" на хер Путин претърпя провал.Руснаците крият бойната си техника и амуниции в атомни централи за да не бъдат гръмнати от американските HIMARS.

45

МАЙОРА

преди 1 година

За да придобиите представа каква африканска държава е раССия: минималната им заплата е 4 ПЪТИ - по-ниска от тази в БГ! Средната им заплата е 2 ПЪТИ по ниска от тази в БГ! Минималната им пенсия е 3 пъти ПО-ниска от тази в БГ! А ние сме най-бедната държава в ЕС и си нямаме за вожд "геният" Путин ...!

44

Реалността

преди 1 година

Хем Украйна ще загуби цялото крайбрежие и източната част, хем ЕС ще студуват, обедняват и гладуват.

43

АМИ

преди 1 година

долара в украина беше 27 гривни а сега 50 а при руснаците от 120 стана 57 рубли ! с С ТОВА ВСИЧКО Е КАЗАНО КОЕТО ЧЕРНО БЯЛО Е ПОКАЗАТЕЛ КОЙ Е ПРАВ И КОЙ ИМА ИКОНОНОМИКА

42

Анонимен

преди 1 година

КирЕ и баце също да готови да ни метнат в казана за някой и друг долар... Тия са доказани подддлоги и от Козяк се чудят кой от двамата да назначат наесен.... А после ще ги скрият у нЕкой бункер, докато над нас валят бомби!! Краварите вчера си го казаха "Ще въоражаваме България!"... Те самолетите не са ни дали, но иначе с кеф ще ни хвърлят в печката.

41

Анонимен

преди 1 година

Русия явно ще си вземе териториите заселени с население с руско самосъзнание.

40

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Русия издържа най-тежкия удар на "адските" санкции. Но Европа и Америка са толкова наранени, че не могат да го скрият. А през есента ситуацията заплашва да стане доста тежка.

39

българин

преди 1 година

НИКОГА , НИКОЙ агресор не е спечелил !!!!!!

38

МАЙОРА

преди 1 година

1/5 от Украйна се завръща във феодализма! Ще се радват на Рускии мир в африканска мизерия! Не случайно наричат раССия - Нигерия, но със сняг!

37

Анонимен

преди 1 година

За Запада Украйна се превърна в основен залог в борбата срещу Москва. Провалът тук е просто неприемлив. Но нещата не вървят съвсем както трябва. В резултат на това положението на западните страни е изключително тревожно: губят се пари, оръжия (които вече са в недостиг) и хора, вътрешната ситуация се влошава. И резултат няма. Нещо повече, с всяко решение, взето във Вашингтон и европейските столици, прикритието (дори и да не заблуждава никого) се изтрива от войната им срещу Русия. Възниква въпросът как да постъпи Западът?

36

АнонимеН

преди 1 година

ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ВЕЧЕ ГИ АНЕКСИРА!!! НО КАКТО СА АНЕКСИРАНИ ТАКА ЩЕ БЪДАТ ОТАНЕКСИРАНИ ЩОМ РЕЖИМА БЪДЕ СВАЛЕН!

35

Анонимен

преди 1 година

Русия заговори за мир. "Ще има мир. При нашите условия. И в никакъв случай върху тези, за които ръмжат из Европа и отвъд океана обърканите политически импотенти" - написа Дмитри Медведев в Телеграм канала си.

34

Анонимен

преди 1 година

Не си правете илюзии - легитимирането на каквато и да е "победа" на Путин е началото на края на европейския интеграционен проект

33

Анонимен

преди 1 година

до 30 според теб 20% малко ли са,а тези територии дават 80% бвп на урките!Очевидно тиз работи не ти са извесни

32

Анонимен

преди 1 година

Безсмислена война , безсмислени референдуми ! Ако един ден руският народ реши да създаде демократична държава, то с едно извинение няма да мине , трябва да връща всичко заграбено от Крим и т н . Това е при условие че се размине с побоя който и се подготвя .

31

Анонимен

преди 1 година

Противостоянието между Русия и запада ескалира по всички направления. Западът не успя да задуши Русия икономически. Ситуацията е сложна и динамична. Единственият начина да спрем Путин и да не позволим на Русия да спечели в Украйна е ядрена война с Русия.