156

а

преди 1 година

Леле такава голяма държава като Русия ама оставена на автопилот

155

дедо Ташунко

преди 1 година

Най-вероятно хамериканците ще си го светнат сами.

154

Майна

преди 1 година

ТРИБУНАЛ ЩЕ ИМА, АМА ЗА ПУТИН!

153

Сълзи през смях

преди 1 година

До Сълза и смях - гршка на тайпинга умнико! А умреляка зелен е петрушка. Чичо сам го е наденал изозадзе и му пише репликите!

152

ха ха

преди 1 година

Тоя на каква дрога е

151

Нео

преди 1 година

И това го казва един 16-то разряден политик-марионетка без мозък!

150

Анонимен

преди 1 година

Недорасляка ако попадне в ръцете на Русия за свидетел, ще отвори една такава уста... Надали ще го пуснат жив наглосаксите. Горкото наркоманче!

149

Сълза и смях

преди 1 година

Пише се актЬор...тъ#панар такъв

148

Сълзи през смях

преди 1 година

Запада си нае провесионален долнопробен актйор да се перчи на Русия. Това ще свърши драматично. За запада.

147

Ти!

преди 1 година

Ти ще отидеш на Трибунал, чудовище и масов убиец! Ти и оня лудият злодей! А Зеленски днес е политик номер едно, цял свят му се възхищава на куража да се изправи срещу такива свирепи чудовища като вас и цял свят му помага!

146

Анонимен

преди 1 година

"Няма да зиндзиликам зимата щото съм на климатик" ___________________________ Климатикът ти с пeдaли ли се задвижва? Не ти ли идва на ум, че въглеводородите и електроенергията са енергоноситили и някакси са свързани помежду си? Може би връзката между тях е Акушерката, която оставайки без газ, ще ти отнеме и експроприира електрическия ток за нуждите на привилегированите еесовци?

145

Анонимен

преди 1 година

Света върви напред и стария строй никога повече няма да се върне. Но обществото в което живеем е несправедливо защото няма ценности и има цензура. Ще трябва да се създадат ценности на база на традиционните за всеки народ и култура. Аз лично не искам на НПО ценности като насаждане на омраза или *** идеология. Искам свобода на словото и да не ми казват кое е добро и лошо.

144

Сълза и смях

преди 1 година

Кой е вярвал,че второстепенен комик ще направи за смях великата майка Русия,мечка,коза или каквото там яздеше дедо ви путин

143

Накратко

преди 1 година

Тоя защо не прати сина си на фронта а само ръси простотии.

142

Анонимен

преди 1 година

120 Понеже ти е прозна главата, използваш копипейс и постовете на други. Няма велика сила под санкции. Русия е под санкции, които прогресивно се затягат. Въпрос на време е, да се разпадне.

141

ЖГ

преди 1 година

Тоя с боядисаната коса какво се пеняви. Пияно фашистко прасе....защо не се бие, само говори празни приказки. Идва им края .....

140

Анонимен

преди 1 година

Всеки може да пропусне буква или сорроската клавиатура да промени смисъла на написаното дори. Въпроса е принципен и тука е нашето разминаване. Каквото и да е било в стария строй сега е по лошо. Аз не се оплаквам за пари , а за свободи. Сега има Слободия. Това не ме устройва.

139

Анонимен

преди 1 година

Били са обсъдени мерките за сигурност на жителите на Донбас, както и възстановяването на разрушената инфраструктура, ремонтът на болници и подготовката на детските градини и училищата за началото на новата учебна година. Трибуналът за Зе-клоуна е пределно ясен още от 24.02.2022 г.

138

Анонимен

преди 1 година

134 Вместо да се съмняваш, вдигни копитото от клавиатурата. Преди написа, че се съжаляваш. Ха,ха,ха.

137

към 128

преди 1 година

към какъв комунизъм ще се връщат бе, не виждаш ли че комунистическата партия в русия е на последно място с 10% - русия е по-капиталистическа от всички на запад! тя сега е РУСКА ИМПЕРИЯ и народа е доволен!