106

до Българин!

преди 1 година

Заради такива като теб сме на това дередже, радетелю за честни избори.

105

Анонимен

преди 1 година

Че то при мутрите си беше по-добре.

104

Анонимен

преди 1 година

Пляцукат се там а ние им плащаме заплатите от по 10 000 лева .сякаш най важното нещо за народа е бюлетината Ако няма корупция в страната е все тая явно корупцията е в парламента в крайна сметка рибата се вмирисва откъм главата

103

Анонимен

преди 1 година

Кака Кууури не просто уббби БСП - тя повлече държавата със себе си.... Заради манията И да е във властта се съгласи да върне Баце начело на България.... Това нейното е баш "удавник за сламка се хваща" лошото е че не се е хванала за сламка, а за лодката която ще обърне и покрай нея и ние ще се издавим.В БСП ако имаше разумни хора щяха да я линчуват,ако не от съвест то поне за да спасят Партията....БСП-е уммре!!!

102

Добре,

преди 1 година

че хартиените бюлетини не могат да се манипулират! Смях! Върнахме се в средновековието!

101

Анонимен

преди 1 година

Които се интерсува да погледне в уикипедия това - Electronic voting by country

100

Анонимен

преди 1 година

В ЕС не гласуват с тези машинки!Доказали са там,че могат да се манипулират.

99

Анонимен

преди 1 година

Когато хората не гласуват, показват, че никой не може да се подиграва с тях-----Аха, това адски ще трогне тия горе във властта. Няма да могат да спят сигурно :) Аз не знам досега негласувалите да са управлявали каквото и да било. Управляват представителите на гласувалите - а тия, дето по избори са били за гъби, псуват и се чудят що пак така стана, че ги управляват тотални некадърници.

98

Пижо

преди 1 година

НС върна фалшификациите на изборите! ГЕРБ, ДПС и БСП си подсигуриха местните феодални владения! Ниновааа, затвор и за теб, заедно с Борисов и Пеевски!

97

Мирясай, народе!

преди 1 година

Както и да гласуваш, все ще си прецакан.

96

П.К.

преди 1 година

ПОБЕДА ЗА ЧЕСТНИ И СПРАВЕДЛИВИ ИЗБОРИ! Това е волята на НАРОДА, НА БЪЛГАРИТЕ. НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СПРЕ ПОРИВА, ОБЕДИНЕНИЕТО НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ОБЩНОСТ И ДА НАЛОЖИ ВОЛЯТА НА НАРОДА, НА БЪЛГАРИТЕ! ЧЕСТИТО ЗА ГОЛЯМАТА ПОБЕДА. НАПРЕД И САМО НАПРЕД.

95

Анонимен

преди 1 година

Е, ще се върнем в доброто старо русло - гласоподаватели, които дори не знаят да четат, но се ориентират по пръчки, стигащи точно до правилното квадратче, чували с бюлетини, търкалящи се из Арена Армеец и подобни благинки. Всичко това ще бъде замазвано от услужливи кънчостойчевци и андрейрайчевци плюс някой като проф. Константинов. :)

94

Българин!

преди 1 година

ДА СЕ МАХА И ДА НЕ СЕ ВРЪЩА ПОВЕЧЕ! Ако зависеше от мене аз тия тримата глу-паци - Киро, Асен и Христо Иванов БИХ ГИ ИЗТРЕЛЯЛ НА ЛУНАТА ИЛИ НА МАРС! И ТО С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ! Ало 21-ви първи век сме и то в уж цивилизована страна от ЕС и НАТО! ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗБИРА ДАЛИ ДА ГЛАСУВА С ХАРТИЯ ИЛИ НА МАШИНА! Вие какво комунизма ли искате да връщате? ЩЕ ГЛАСУВАМЕ КАКТО ВИЕ НИ НАРЕДИТЕ И НА КАКВОТО НИ НАРЕДИТЕ! Я марш от тука!

93

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Асене къде са течовете Асене ходеше по студиата и лъжеше че има 8 милиарда течове къде са Асене а комисионните от газ а това че саботирахте инфраструктурата на държавата а това че направихте манипулации навсякъде и държавата фалира вече няма флашки Асене

92

Хахахаха

преди 1 година

Помня април месец 2021ва в даскалото където гласувахме имаше една тумба от 40 50 братя и сестри от фамилията на Банго Васил-тогава ги видях за последно,ама с помощта на Куууурнелия тези благонадеждни и съвестни гласоподаватели отново ще "упражняват правото си на вот"!!!!Баце се връща на бял кон благодарение на Славуца и кака Кууууурни.Закривайте държавата - то се е видяло :(((((

91

до 96

преди 1 година

Като редактират протоколите няма значение, кой е гласувал, а кой е броил гласовете. Когато хората не гласуват, показват, че никой не може да се подиграва с тях, като им вземе гласа, за да си уреди живота и да съсипе техния. Така поне е ясно, че политиците са врагове на народа!

90

Анонимен

преди 1 година

В Швейцария гласуват по интернет. Не знаех, че и те са мадуровци.

89

Анонимен

преди 1 година

БСП ритуално се самоубиха. Да влезеш в съглашение с ГЕРБ и ДПС точно сега, е чутовна глупост.

88

Think

преди 1 година

И да не се връща !

87

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, точно преди местните избори. На които се очаква ГЕРБ и ДПС да бъдат просто пометени :D