62

Грез Дей

преди 1 година

лев, евро, рубли и турска лира, щот не се знае на де ще завием ако изгубим управлението на чалгомобила

61

До пацо схемата

преди 1 година

Не че нещо, ама ти на туй Чудо, държава ли му казваш?

60

Х

преди 1 година

Слава на Русия! Смърт за всички нацисти!Включително на тая мазна гад на снимката!

59

Анонимен

преди 1 година

Това момче е съвестно и си върши възложената му работа, не знам само кой и защо го е заблудил, че това, което прави е за доброто на България.

58

Анонимен

преди 1 година

да приемаме Биткойна и да изненадаме европейската комисия

57

вой

преди 1 година

Последната крепост на русофилите ЕВРОТО пак някакви трагедии описват БОЛНИ МОЗЪЦИ

56

Призив

преди 1 година

До всички дупчени с ковид препаратите: Потърсете отговорност от палачите си, докато можете. Проверете какво се случва по света с такива като вас. Така както нищо ви няма, изведнъж ще се преселите в другия свят, а тези които ви го причиниха ще си живеят живота.

55

Ром"с

преди 1 година

Това евро ще донесе ползи в първите 5-10 години само на банките,олигарсите с техните кредити и на държавата с техните многомилиардни заеми ...а дано след 10 години и на хоарата в страната ни,но при условие ,че ЕС не СЕ РАЗПАДНЕ. Защо вдигнаха пенсии ,минималнта,вдигат и заплатите ...еми то не може да влезнем с 300-400 евро заплата или минмалка,трябва поне да е 500-600 евро..ще затягаме коланите в скоро време ..нужно е ,разглезиме се ,размързелувахме се и ти също който четеш ..и вискосамочуствие

54

Анонимен

преди 1 година

Час по-скоро да се въведе еврото! Всички русофили на съд и в Сибир!

53

Анонимен

преди 1 година

Кой ще ви пусне в еврозоната с вашата военнаФатмашка ориенталска диктатура? Не виждате ли, че сте за турския Шенген, при другата ориенталска президентска република Турция. Направихте си държавата на бананова република от третия свят, с военен диктаторФатмак начело. Всеки разумен европеец ще ви наложи вето на ориенталщината.

52

Анонимен

преди 1 година

С некадърници като Пеканов толкоз.Впрочем Радев бидейки шарлатанин се вкарва все със себеподобни шарлатани.ИТН, Киро и Спиро, сега с тоя.Я обяснете как без да сме в Шенген ще сме в еврозоната.Само Хампарцумян може да ви повярва ама и на него толкоз му е акъла.

51

селянин

преди 1 година

Пекане дай първо да си кажем мнението, па тогава договаряй

50

Анонимен

преди 1 година

Пеканчо.... Не смее да диша без нареждане от брюксел.

49

Анонимен

преди 1 година

И Стив Ханке е против еврото.

48

пацо схемата

преди 1 година

За пореден път се убеждавам колко е глупaBo населението и затова не трябва да се правят референдуми. Схемата на промиване на мозъци на тия хора е много проста. Нямат доверие на държавата, едно време са им нацепили в главите че запада е лош а русия добра. И съответноим говорят каквото искат да чуят а не как стоят реално нещата. Чета че щели да освободят резервите и да ги изхарчим ей тъй, това са пълни глупocти. Никакви резерви намя да се освободт и да ги харчиме. Абе пpoст народ-слаба държава....

47

Гиб Мелсън

преди 1 година

Приемането на евро в България означава ако някоя страна от еврозоната закъса финансово , ние трябва да спасяваме тази страна финансово, безвъзмездно. Както другите спасяваха Гърция неотдавна. Членуването в клуба на богатите струва пари. Няма безплатно сирене. Ще спасяваме другите безвъзмездно, финансово и ще печелим имидж и ще ни тупат по рамото с Конгречулейшънс.

46

Анонимен

преди 1 година

Нито Шенген нито Еврозоната! Тази сутрин Румъния са я отделни от нас и холандците ги поздравяват.

45

Анонимен

преди 1 година

и в лева и евро и в копейки оха ще има богат избор

44

левро

преди 1 година

Еми да му викаме тогава ЛЕВро, така ще си запазим лева след обмяната.

43

Анонимен

преди 1 година

Новият Кирчо Мако избързва, първо ще има референдум.