42

факт

преди 1 година

недоволните стягайте куфарите за богата Сърбия

41

10489

преди 1 година

Народ който го управлява *** не е народ а сбирщина!

40

Анонимен

преди 1 година

Горките, все България им е трън в очите. Жалко, че политиците създават напрежение, а хората от двата народа си се уважават и нямат езикови бариери.

39

Анонимен

преди 1 година

Щом намаляват по-бавно от нас значи са по-добре.

38

България над всичко

преди 1 година

САЩ не воюва със Сърбия - просто ги удариха и сърбите рухнаха.. ако бяха воювали с тях.. сега на запад щяхме да граничим с.... нищо.. хахахахахахаха

37

Аз

преди 1 година

Само докато чета коментарите и разбирам защо Сърбия е силна в колективните спортове,а България не.Сърбите живеят много по зле от нас ,ама не го тръбят навсякъде.Винаги са задружни и отстояват позициите си.П.П.Добре ,че е бил Тито да ги пуска на запад ,та са се възпитали .Иначе са пълни дришльовци

36

А можеше да

преди 1 година

сме 10 млн българи със силна армия,силна икономика,силна енергетика,силна валута и най-вече независима държава...Сега сме за майтап на мънкидонци,халбанци и срЪбе! 33 години демокрация и банани,пр0дажни управници и алчни олигарси,разграден двор с измиращо и застаряващо население ,както и с всекидневно емигриращи млади хора! Най-големия враг на българина е българина!!!

35

Анонимен

преди 1 година

До 36 Говорим за държавата им и нашата и като общност, а дали аз ога да се меря с тях е друг въпрос.

34

до 35

преди 1 година

ти може и да си по-зле

33

Анонимен

преди 1 година

Ние не можем да се мерим със Сърбия доста по-зле сме от тях.

32

Анонимен

преди 1 година

Вучка, като си вземем Македония и западните покрайнини пак ще станем повече от вас. А и замисли се защо българите са по-велики от вас. С по-малък брой население контролираме по-голяма територия. Това показва, че българите сме умен и кадърен народ. Със сигурност сме по-читави от вас.

31

Факти

преди 1 година

Територия - 111 хил. кв.км. срещу 77 хил.кв.км.БВП - 86 млрд щ.д. срещу 62 млрд щ.д.Нека всеки си знае категорията! Истината боли.

30

България над всичко

преди 1 година

на който не му харесва България.. да емигрира в райска Сърбия хахахахахахахакуче да вържеш в сръбската дупка.. няма да стои!тия са 10 години зад нас във всичко!!а това, че постоянно сме им в устата.. комплекси!!да сте чули някой у нас да говори за Сърбия - не ни пука за тях

29

Анонимен

преди 1 година

Сърбите винаги се мерят с нас, когато нещо са стъпили накриво. Имат нужда от изтривалка. Иначе се целят много по-нависоко и то се вижда - световни шампиони по всичко, освен по художествена гимнастика разбира се или пък по женски футбол.

28

А утре...

преди 1 година

Толкова тъжно.

27

Анонимен

преди 1 година

Бангладеш е 400 милиона. 45 пъти повече от българите, но бангладешците живеят по 20 човека в колиба и нямат тоалетна. Така че броят на жителите нищо не значи, Вучка. Важно е народът да живее добре.

26

(-_-)

преди 1 година

До26И качеството им на живот е по-добро. Въпреки войните и това, че ги разкъсаха на сумати държавици..

25

Анонимен

преди 1 година

Една годин след хамериканските бомбардировки Сърбия стана световен шампион по баскетбол само тук някакви нещщастници стигнали полуфинал ги носят на ръце.

24

Анонимен

преди 1 година

Сърбите винаги се мерят с нас, защото имат комплекс за малоценност. Във всичко сме по-добри от тях и това ги пръска от злоба и им озлобява душичките. Между другото да имаш повече жители нищо не означава. Словения е 2 милиона, но имат 10 пъти по-висок жизнен стандарт от сърбите. Не бройката на хората, живеещи в една държава я прави велика, а качеството на живот в държавата.

23

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е световен шампион о всякакви отборни спортове, а ние нямаме една купа да не говорим за футбола и тениса, колко са по-напред.