195

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо АнонименДобър виц. Аз пък смятам да се пенсионирам в Австралия, в Сидни с 10 хил долара месечна пенсия. Ще се пенсионираш в Америка когато цъфнат налъмите на баба ти.---------Пенсионирам се че даже каскета ми няма да мръдне, трябва да стана на 65 естествено, за момента бачкам на $4000 месечна заплата. В Русия ще вземам 5000 рубли ;)

194

Анонимен

преди 9 години

ЗАПОЧНА СЕ. КАКТО БЯХ ПИСАЛ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ НЕМОЖЕ ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА НЕЩО КОЕТО ГО НЯМА. МНОГО ОТ ХОРАТА В ЕС ВИДЯХА ЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЯХ. ВИСОЧАЙШИТЕ ВЕЛИЧЕСТВА В БРЮКСЕЛ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЕДИНСТВЕНО ОТ ОБЛАГИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТ В ЕС ПАРЛАМЕНТА. 25 ХИЛЯДИ ЕВРО НА МЕСЕЦ. КАК ВИ ЗВУЧИ ТОВА? В ТАЗИ СУМА ВЛИЗАТ ПРЕДСТАВИТЕЛНИ ПЪТНИ И НАЙ РАЗЛИЧНИ ДРУГИ БЛАГИНКИ. СЪЩО ТАКА МОЖЕ ДА СИ НАЕМЕТЕ 10 СЪТРУДНИЦИ КАТО НАПРИМЕР ОТ РОДАТА. ЕТО ТАКА СИ ЖИВУРКАТ В БРЮКСЕЛ. А ВИЕ КАК СТЕ?

193

Анонимен

преди 9 години

До друг икономист Ако си стигнал дотам да работиш за 300 лв, че и да не ти ги плащат, значи толкова ти е и квалификацията.

192

Стоян

преди 9 години

От как свят светува има богати и бедни.Сития на гладния не вярва.Трябва да се работи,който не работи няма да яде.Когато сме били още маймуни(ако сме били)една е имала 5 ореха друга 2 ореха.Тази с 5 ореха не е ли била по богата от другата.

191

Шоп

преди 9 години

Хората се делят на умни и глупави. Има и една трета категория, които лъжат глупавите, че ще ги направят умни и богати. Тази трета категория са социалистите.

190

Overtime

преди 9 години

Едно е ясно братя! Най-работливите народи от Европейския Съюз - гърците и испанците, акъл ще ни дадат! С такива работяги като тях, какъвто и да е обществения строй е гарантирано да преуспее!

189

майстор масон

преди 9 години

Не можеш да спреш светлината!!!!!

188

Да знаИтйе

преди 9 години

Основният проблем на Българското население се дължи на опростачаването му от 1989 насам..За това допринесе слободията,чалгизацията,беззаконието на институциите и налагането на долнопробни ценности,чрез медии и т.н.Но бъдете спокойни! Умишлено ви го сториха и процесът е необратим.

187

Анонимен

преди 9 години

Koi im dava na tia pari? Chetoh, che zad Syriza stoi Soros I amerikanska fondacia blizka do clinton. Niakoi znae li neshto?

186

анонимен

преди 9 години

Дали е капитализъм,социализъм,комунизъм няма значение от наименованието на строя .Важно е да имаш правилно мислене да си дълги години здрав,работоспособен и да живееш със нормални и човшки закони.От всеки строй може да се вземе най-доброто и прагматичното.Така,че строя не пречи а мисленето на човека трябва да се промени и да се осъзнаят много истини причините за нещастието на човечеството.

185

Илюминат 1-а степен

преди 9 години

Ще държим Жужето притиснато в някой тесен ъгъл завинаги ..както са държали Прометей окован с вериги в Кавказ..а Зеления Гущер $ ще яде и къса каквото си поиска и каквото му наредим!

184

е

преди 9 години

Комунизъм и мързел са това, какви промени. Работлив грък някой да е видял?!?

183

Анонимен

преди 9 години

Не може да има ЕС с разллична миниална почасова ставка от там идва цялата работа В Германия за наи- долната работа имат 8.5 евро на час гласувани със закон

182

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА ти що не се пенсионираш в Америка - нали там е много яко, а?--------Точно в Америка смятам да се пенсионирам, за момента имам 15 години стаж и държавната ми пенсия ще бъде $1500 при тези години , без да се брои отделно парите които влагам в частния фонд :)

181

реалист

преди 9 години

Комунистите заеми не изплащат, те само правят нови такива. Урока ще бъде труден за гърците ако не го разберат навреме.

180

Шоп

преди 9 години

До TSПримери и аз мога да ти дам много, но ти ще им почукаш по стъклото на колата, ако преди това не те шкартира някой при приближаването към возилото, и ще им зададеш този въпрос. Става ли?------------------------- Абсолютно да. Дай ми пример с доказателства, имена, документи, отиваме двамата и аз ще му почукам на стъклото. И ако се окаже верно, получаваш 1000 кинта на момента. ОК?

179

сега

преди 9 години

Тиквун трепери, Волен ПРЕЗИДЕНТ!

178

Анонимен

преди 9 години

До Анонименмомче отиди и си прасни студена вода на очите май си объркал новините тука говорим сега за Испания аи стига не ми се слушат за путиновите пенсионери как живеят то е ясно че живеят по добре от нас кой ли знае мизгинина има хиляди декари земи и получава ренти

177

истината е

преди 9 години

Всички сме капиталисти , но повечето от нас нямат капитал...

176

Анонимен

преди 9 години

"Капитализма не е най добрия строй , но до момента не е измислен по добър"си мисли овцата...