140

АХЕ

преди 5 години

Все пак лакомията на управляващите е ОГРОМНА!!! Няма пари за определени цели, но има 2 милиарда излишък!!! и това е за полугодието. Абе краде се в тази държава, краде се................... и не стига за обикновените хора

139

Ставрю

преди 5 години

ТРЕПАНЕЕЕЕЕЕ МАЛЕТООО ИМ

138

Анонимен

преди 5 години

Локхийф Мартин извинявам се* :)

137

Анонимен

преди 5 години

Няма как да контролираш частна банка, от която зависи цялата ти икономика (справка САЩ 2008). Такъв контрол не съществува за огромните корпорации, това е основен проблем на капитализма. Капитала не признава националност, за това огромните корпорации изнесоха производствените си мощности на Изток. А резултатът от това е make America great again" и протекционизъм, понеже ако се оставят на пазара и Боинг ще произвеждат Ф35 в Китай.

136

Ставрю

преди 5 години

А НЯКОЙ ТУК ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ТУНЕЛИТЕ В БГ СЕ ОХРАНЯВАТ ОТ ЖИВА ОХРАНА ФИРМИЧМИ НА НАШТЕ ХОРА ХА ХА ХА

135

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен131Съгласен съм.Един въпрос? От колко години у нас има демокрация? В колко от тези години БКП/БСП не бе на власт? По едно време всичко бе СДС, НДСВ, ГЕРБ навсякъде и във всички власти? Къде са нашите малки селски стопани, с малките тракторчета, обработващи и разчитащи на доходи от земята на дядовците им, която е извадила България от 2 национални катастрофи? Защодаже домати и друг зарзават , млляко, яйца, месо,внасяме от къде ли не?А хората от села и градове емигрират масово?

134

Ааааааа

преди 5 години

Вярвай си ти, че другаря ОБАМА ,ХИЛАРИ ,БУШ и РОНАЛД РЕЙГЪН (Брежнев )сън не ги е лови за да мисли за теб и твоите интереси. Той си е гледал своите, пък това, че евентуално сме имали близки интереси в даден момент изобщо не значи, че на него му е пукало за нас и се е грижил за нас ей така защото сме му много симпатични.

133

Анонимен

преди 5 години

Много си прав от северозапада.

132

евала

преди 5 години

Стабилно най-бедните в Европа. Преди се сравнявахме със Румъния, сега със Сърбия, скоро с Афганистан. Това е нашия просперитет. "Не гледайте какво получавате като заплата, а слушайте Бойко какво говори по телевизията".

131

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен123Парите вземени, но сато забодът затъва, и не се изпълняват приватизационните обещания-държавата си взима завода, а Василев пие студена вода.Мисли си за хората, сръбската държава, а не както нашите. Впрочем, защо се изнесоха в Сърбия и Румъния наши заводи? Има ред и закон там. А тук-има подканяне да си спонсор на Герб, доброзорно, или ти спират бизнеса.Сагата Емко да ти говори нещо? А такива, като тях, са хиляди, но не се дава гластност, малки са да се борят.

130

Анонимен

преди 5 години

Аз може и гладен да си лягам, но стига ми тая награда - другарят Борисов и другарката Фандъкова да са добре.Тази мисъл ме топли.

129

Циник

преди 5 години

Политически затворници - освободени от Белене - след 2 каруци бой за политически вицове....Качили се във влака - мълчат и кротуват...- Заваля! Казва единия!Другите:- Абе да правят каквото искат!

128

da br

преди 5 години

Сега очакваме включване от министъра на пропагандата (т. нар. министър на финансите) да ни обесни колко сме добре, както казва и бащицата "Много по-добре от румънците" и да се обиди на хората, че не го оценяваме. В България се управлява с пропаганда и заплаха - това е. Истината е, че сме по-зле отколкото можем да си предсавим. Имам приятели от Европа, на които като им кажа, че милион и половина пенсьонери живеят с пенсия до 150 лева губят звук и картина и казват "Е как?"

127

Един от Северозапада

преди 5 години

До 1Ще отговоря на поста ти, с един стар виц, а ти ще го разбереш, достатъчно интелегентен си:Сват и сватя отишли да копаят заедно лозе.Завалял дъжд, и те се скрили в близката колиба на сухо.По едно време сватята:-Ех, свате, вали и наблизо няма никой...Сватът мълчи.-Свате, как вали, и наблизо няма жив човек...Сватът мълчи.-Свате, вали и няма никой наблизо....-Знам!-не издържал и се обадил сватът-Вали и на близо няма никой, но вече няма и със какво.....

126

Анонимен

преди 5 години

В Сърбия никога не е имало комунизъм като нашия.Никога не е имало съветско робство.Предприятията там винаги са били частни - собственост на РМД-та.

125

Анонимен

преди 5 години

Бедата не е в приватизацията, бедата е в това, че конкуренцията е готова да купува на загуба, ако това означава, че потенциален конкурент ще бъде смазан още в зародиш. Производствени мощности на такива евтини (каквито бяха тогава) цени няма, няма и да има. Кадърен инвеститор с ноу хау може да залее Европа с евтина стока (евтина работна ръка и ниски данъци), точно както стана в Китай. Разликата е кой печели в случая - в единия случай печели дребен инвеститор, в другия - едра Корпорация

124

МАЛКО ИСТОРИЯ

преди 5 години

ВАЖНОТО Е ББ, ДП И ЦВ ЦВ ДА СА ДОБРЕ

123

Анонимен

преди 5 години

Мдаааа, стоите си тук и си чакайте да дойде някой си от някъде и да ви спаси, а в това време годините си минават... и после олелеее, ама стар съм, болен съм, беден съм... докато сами не си търсим правата никой няма да ни даде нищо, а работодателите масово ще се подиграват с нас, защото щом си мълчим, явно това положение ни устройва. Впрочем същото важи и за политиците. Правят си каквото си искат, защото не им търсим отговорност за нищо. И си чакаме, чакаме, чакаме... чудо.

122

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаИ ти си и прав и не си.Значи Цв.Василев източил сръбския завод, взел парите, и после ДЪРЖАВАТА си взела обратно завода за да му плаща борчовете и да мете наср аното.И сърбите са направили нашата грешка.Приватизацията трябваше да се извърши на принципа: "парите - кеш и сега".Заводът е тук, виждаш го, слагаш му една минимална цена, мераклиите да наддават.И парите - всичките на следващия ден. Обещания за бъдещето -НЕ.

121

Анонимен

преди 5 години

Всеки може да сравни себе си и останалите в България в периода 2000-2008 и следващата ера. В десетилетието след СДС всички вярвахме ,че благодарение на Европа тук ще има закони и държава !!! Сравнявахме се с Румъния !!!! Къде са те сега !!!! Но там няма Бойчо !?Собственикът на ГЕРБ до унищожи и преразпредели неограбеното ! Затъването ще продължи докато го има !!!