32

АсанкУ

преди 5 години

Аааааа Корана разрешава .Справка : Аиша и пророка Мохамед.

31

Анонимен

преди 5 години

да ромите са виновни че в българия има 3 милиона импотентни и 3 милиона пенсионери

30

Анонимен

преди 5 години

спрете им помощите и ше спрът да раждат!

29

Анонимен

преди 5 години

Докато американското посолство управлява България ще е така.То ако ни управляваше, подобни проблеми нямаше и да има. Ти знаеш ли кога в САЩ някой ще си вдигне гето без разрешение, или ще му купуват гласа по избори? Точно никога.

28

Анонимен

преди 5 години

В чужбина като съм казвам че съм от Русия. Особено в Америка това е доста респектиращо. Кажи че си от България и ще те гледат като сириец/афганистанец/арменец тоест като пълен абориген. Кажи че си от Русия и даже четки ще ти правят. Това сте вие - едни пълни анонимници 500 години турците са си правили такива експерименти с вас каквито и Мeнгeлe не е правел с евреите

27

Анонимен

преди 5 години

"Четири пъти е скочил броят на децата, родени от деца, само за четири години." След тази статистика някой в администрацията трбва да си направи харакири! Предлагам да се започне с "Държавната агенция за закрила на детето".

26

Гледна точка

преди 5 години

да мислиш че образованието е нужно за секс...Ми нужно е именно за ceкca!Една двойка, когато е образована тя е информирана, не само за това как да се предпази, а и за това че от един родител се иска много повече от това да създадеш едно дете!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9И каква ти е ползата от такава раждамост? След години освен че ще останат предимно пенсионери, ще има и много по-голямо количество кандидат-лентяи, на които няма да има от къде да плаща държавата, защото сега тия помощи им се дават от моите и на други работещи данъците. И тогава ще стане страшно - няма да смееш да се покажеш на улицата, щото тия няма да почнат да работят, ще почнат да крадат повече!

24

Анонимен

преди 5 години

Време е българите да отърват свeтa от некачествения си ген. Първоначално пpaбългapите са били много некачествени и примитивни, а сега си представете 500 години смешателство с над 50 етноса в османската империя. Сърбите пак по-бива около 200 години са били потурчени, ама българите 500 години са били правeни експерименти с тях, на кой му трябват тези инвaлиди

23

Петров

преди 5 години

Докато американското посолство управлява България ще е така. *** те да се размножават за сметка на българите, в това са заинтересовани американците.

22

Анонимен

преди 5 години

Глоби...Гениално, няма що.Ти кога си взимал от ром глоба, бе човек?Ще вземеш, ама друг път.И ако не плати, какво? Ще го сложиш в затвора ли? Че на него това му е втори дом.

21

Waffen SS

преди 5 години

Миганите нямат държава,те обитават една територия на принципа на скакалците.След като "опоскат" тази територия,се преместват на друга територия,която да опоскат,а ако там използуват социални "пестициди" и ги прогонят,то те се връщат на първоначалната територия.Живеят в битността на родово-общинския строй-извън законите и правовите норми на държавата където паразитират.В своята същност на маргинали ,желание за интеграция няма и не се наблюдава.Просто обществото е донор за тяхното паразитиране

20

Анонимен

преди 5 години

25,Доскоро аз мислех по същия начин, но в момента съвсем не съм убеден.По принцип си прав, разбира се - по-добре малко, но читави хора, отколкото много, но калпави. Само че тук нямаш 3-4 милиона кадърни хора. В момента надали имаш и 1 милион, при това с много уговорки. Ако имаше 3-4 милиона, нямаше да ни управляват тези, които ни управляват сега и щяха доста по-добре да вървят работите.

19

Анонимен

преди 5 години

До fake news24На тебе колега май трябва много да ти се обяснява, за да стоплиш. Не им щем парите. Искаме да нямат българско гражданство. А това хич не е скъпо да се реализира. Толкова безсмислена администрация храним, че една такава процедура ще даде смисъл на съществуването и. Отнемат им се гражданството, и да се пръж-дос-ват - кеф им Швеция, кеф им Индия. Ай сиктир.

18

Случаен минувач

преди 5 години

*** се размножават много бързо. Зад всяка една ***, който виждаме, стоят 800 ***, които не виждаме. Ако в дома ви има *** - ще вземете мерки. Елегантен метод е да се прогонят с ултразвук. За да прогоним човешките ***, трябва просто да им спрем помощите. Тогава те сами ще се изселят към такива държави, където плащат помощи.

17

fake news

преди 5 години

До Решениеи от дека ша ги взимаш тиа глоби??и от дека ша даваш тези пари?и да не забравим че трябва да си пълен *** за да мислиш че образованието е нужно за секс. това и сталин го немаше. смешни сте!

16

Анонимен

преди 5 години

Цялата огромна държавна администрация, която хрантутим се използва, като най-скъпоструващата статистическа служба в света, в редки случай Цацаратурата може да се използва и да се удари някой неудобен на власта.

15

Анонимен

преди 5 години

В допълнение:Който се надява политиците да го решат този проблем, е наивник в крайна степен, или просто луд. Всички са бъркали в кацата с мед, наречена "евтини ромски гласове по избори". Всички. И си го поддържат това. Всичките приказки за това как това е проблем са пясък в очите за наивници. Останалото са призиви по форумите, беснеене по кръчмите и разни показни обиколки от оная вечна мерудия на всяка популистка манджа, наречена рокери.

14

Гошо

преди 5 години

По една инжекция на малките чавета и готово.Да си правят любов ама да не могат да се размножават.

13

Анонимен

преди 5 години

коментиращите отново не схващат проблемаИ ти май не го схващаш. А той е, че ромите са много евтин и манипулируем електорат за политиците от абсолютно всички партии. Дават им по 30 кинта и пускат която бюлетина им кажат. И дори тези 30 лева са от твоите пари :)