8

не се коси евреино

преди 5 години

До Русомраз"Врътнаха кранчето на джуджето!"еврейския клоун и измамник Мъск още дълго ще си купува Руски двигатели за ракетите си

7

Евреите

преди 5 години

пряха да ни пускат тези филмчета с директите включвания от т.н. МКСсмял съм се от сърце на тези бездарни фалшификации - или ненадейно ще им се включи гравитацията или на камерата ще се появят балончета въздух от басеина в който ги снимат тези "космонавти" или картонения люк на МКС ненадейно ще се огъне или в стъклото на шлема на "космонавта" ше се отрази или прожектор или оператора ... жалко и смешноюдо-масоните крадът трилиарди от данъците ни за тези т.н. космически програми и строят бункери

6

Анонимен

преди 5 години

"американски астронавти с американски ракети от американска територия" -- това може и да са перуанци, изтреляни от Хондурас.

5

Професор

преди 5 години

Аз искам да се "скача" с жената на съседа но не става. Не че тя не е съгласна просто аз имам проблем с ерекцията. Затова реших да стана пeдepacтин и да ме пopят oтзaде paзни ***.

4

Анонимен

преди 5 години

Язък. Сега Роскосмос какво ще прави с неговите ненадежни и скъпи ракети?

3

Анонимен

преди 5 години

Това е фейк хора никога не са били в космоса не случайно нама видио със скачването.

2

Анонимен

преди 5 години

Поздрав за всички с песента на Ивана - Лъжа е!

1

Анонимен

преди 5 години

Руският Союз е космически кораб и то с орбитален модул. Това е просто една клаустрофобична недодялана кофа летяща само заради руските двигатели на ракетата.