112

До 106

преди 4 години

Браво !Най накрая, някой е чел достатъчно, за да каже къде е корена на проблема.Много късокнижници забравят за този "интересен" комунистически форум. А политическия инженеринг с южни "славяни" е проследим до Австро-унгарската Империя. И по дълбоко може да се копа, но е за друг разговор.

111

Анонимен

преди 4 години

Обратно е знайко,римляни и ромей не са съществували по времето на изграждането на империите. Тези империи са правени от ТРАКИ.Виждам че ти харесва тезата разни градове държави, да завладяват огромни територии, където няма почти никой, ама такива фантасмагории има само в модерни научни теории, целящи да прикрият истинския произход на народите и СЪЩНОСТТА на Империите.

110

Анонимен

преди 4 години

До Знайкообщо взето е така .Трак на гръцки означава "дърдорещ неразбрано " ,така както татар на руски означава "дърдорещ неразбрано " , така както германите са наречени немци-т.е. неми -не говорят руски.

109

Анонимен

преди 4 години

"Макета!щом сте толкова велики и имате история по-стара от тази на динозаврите защо си сменихте името?една нормална държава със истинска история никога не би го направила"Че Германия, Франция, Русия, Италия и Гърция като са си го сменяли да не би да не са 2000 пъти по-нормални държави с истинска история от България?

108

до Знайко /Богомил/

преди 4 години

Пич, говориш по-големи глупости даже и от македонците, а те са майстори на глупостите.

107

До Ристе

преди 4 години

Дори в интернет има информация за всяка една от тези личности и сами са се писали българи. Във века на интернета и информацията, не може македонизма ви да оцелее още дълго.

106

Анонимен

преди 4 години

Макета!щом сте толкова велики и имате история по-стара от тази на динозаврите защо си сменихте името?една нормална държава със истинска история никога не би го направила

105

Пецата

преди 4 години

Трябва Сърбия да се намеси не може така да крадем на македонците героите. Гоце Делчев и Даме Груев са македонци дори имената им са македонски.

104

и обратното става

преди 4 години

България е македонска покрайнина ,ако това ви харесва повече.Ние сме един народ разделен от Коминтерна в интерес на сърби и руснаци. Няма български град в който да липсва македоно-тракийски квартал - мястото където са се приютили прогонените от гърци и сърби българи от родните си Тракия и Македония след ПСВ.

103

Анонимен

преди 4 години

Охридската архиепископия си е българска и тогава всичко между бг границата на Струмница и Охрид е логично да е българско. Вярно е че не всички са българи има и много албанци, но НАТО ги настани и България няма вина.

102

Знайко

преди 4 години

Пак ти казвам траки няма не съществуват, котато Рим и Византия завлядват тия земи те ги наричат Тракийска привинция. Траките са хуни, готи, сармати славяни и всякакви роби домъкнати от някъде. Когато Българският цар Дионисий завлядава цяла Европа и отвъд Европа той е мъкнал роби заселва ги около гръцкият остров СамотракиР където е сега за да орат и сеят там. Траки като етнос или нация не съществува туй всичко е станЬло около 10 000 години назад 8654 г преди новата ера.

101

Анонимен

преди 4 години

Имат си техни македонски герои Груевски, Иванов, Бонева, крал Александар, Милан, Петар I и II и другите историчаре и политичаре и нека не крадат от бг. Може да се пишат и Южна Сърбия както преди 1941 г. Но пак забравят кой гинеше срещу турците и загуби Тракия заради тях и кой ги окупира след балканската война и ПСВ.

100

Анонимен

преди 4 години

До !Много хубаво са го доказали като измислено от руснаците някои си, сега остава да обяснят защо българите и България са ясно отбелязани на европейските карти и присъстват в изворите на франки, германи и римляни векове преди да има руснаци.

99

Защо БОЙКО

преди 4 години

Защо мълчи тоя мишок Бойко. Предател на България. Джендърите имат по големи топки от тоя мерзавец. Да сте чули от друг политик по Света, да казва, че "тихата" политика е най добрата.

98

Анонимен

преди 4 години

Чисто и просто това не е Република Северна Македония, а Република Западна България, област Вардарска Македония и имената на всичко могат да си останат същите!

97

Joko

преди 4 години

Тасевски, след като сърбахте помята на сръПските ***, сега ти препоръчвам да пиеш една студена вода от западните прокрайнини на България !

96

Оптимист

преди 4 години

Много е просто! Трябва да се превърнем в една самостоятелна в политиката си държава, богата икономически, културно и духовно, и тогава много хора по Света ще преоткрият корените си!

95

Богомил

преди 4 години

До !Траките на Дионис завладяват Индия над 1000 години преди да се роди Александър, също с тракийски произход. В Македония са живели няколко тракийски племена, едно от които е на македоните. Известни са над 120 тракийски племена, като в различни периоди различни племена са били управляващи на отделни части от тракийските земи.Траките са населявали земите покрай Дунава,Панония, Днешна Румъния, Южна Украйна, Крим, целия балкански полуостров, островите и Мала Азия.*** си ти.Ние сме ариите.

94

Сега

преди 4 години

Сега е момента в България, някой от тези 240 политици, да докажат, че не са некадърници и да натиснат македонизма. Сега трябва да си върнем историята или наследниците ни ще ни псууват, че не сме защитили българското. Влезнат ли в НАТО и ЕС, няма с какво да ги притиснем.

93

Знайко

преди 4 години

Гупости ми дрънкаш меди, беси алабализми тия не могат да зваладеят нищо говори ми за Бригийски и Финикийски царе и индоевропейската култура като цяло откъде е възникнала Гърците са нямали дори огън ама са написали Илиада бе я не ме занимавай с простотии. Траки тази дума е измислена през 10 век траки не значи абсолютно нищо. Къде е цялата българска книжовност от великите царства няма я, що няма щото не е добре да се знае колко са древни българите и затуй българин е заменено с трак.