241

Абе...

преди 3 години

Вижте само ( намерете..) кой какво учил..Боко- нищо , цецо вършец.., цецка - рабфак,..цвета....личи и, Барни- интелелкт на.....нищо! Боко е тотална нула , нулевият начело на държавата , играе ролята с черпака..събира в казана и сипва на кой колко рече!! Къде да им видим дипломите?? Да намери някой и сподели да видимЩе почне един смях И тия управляват и ни ..поучават.Симеоноео роди повече милиардери от харвард.. Жалко

240

Горкият

преди 3 години

Ако му вземат едни 300 лв от чекмеджето няма да има за храна.

239

Анонимен

преди 3 години

дано му стигне заплатата да си плати..

238

Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

237

Анонимен

преди 3 години

Баце го чака участта на Чаушеску

236

Сата НАТО

преди 3 години

Божков поне не е комунист и милиционер.

235

Анонимен

преди 3 години

Червените *** ще пиете направо от шишето.

234

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 240Да ти се чудя на акъла гербераст, трола си ти.Божков не ме интересува ни най малко, за мен е мафиот като Борисов, само че той не е премиер.Имам чувството че след време ще си останете само роднинските кръгове в тази държава, тогава може да си наглеете помежду си.

233

Ушко

преди 3 години

И от къде ги извади, за да плати?

232

Какъв Го чака!!!

преди 3 години

Ако Баце претърпи крах на изборите,какъв Ой Го чака!!!! Ножът е стигнал до кокъла или Той Тях,или Те Него! Ако падне първи Цецо шестак(имам предвид броя на апартаментите)ще го довърши,да не говорим за Славчо чалгаря,Румчо фагмака или Големите ком ,,бизнесмени"Да се моли на бай ти Путин да го прибере,че на Херувимчето Мастачева не може да се разчита!

231

Бойко

преди 3 години

Аз не пия... нищо под 300 лева бутилката

230

Анонимен

преди 3 години

Чивас Регал трябва да му плащат на Баце за рекламно лице

229

Анонимен

преди 3 години

Да се чуди човек защо БСП и Божков плащат на *** като от тях няма никакъв та даже и обратен ефект, пари хвърлени на вятъра.

228

Сата НАТО

преди 3 години

Боко, кво казват нае баните с 200 партньори? Хубуу ли им е било? Ше плАтат ли за до брото е банье?

227

Анонимен

преди 3 години

500 Бойко, в цвят розова магнолия, новият купюр на БНБ

226

Анонимен

преди 3 години

Оставете тая глупава глоба,която едва ли ще плати,само ви отвличат вниманието,а поразсъждавайте за изцепките му с аудиузаписа и снимките от спалята.При звукозаписа всичко е ясно.Обаче видеото е интересно.Някои от снимките са правени по обедно време.Дали дамата не е омъжена и това да е забранена любов?Освен това явно тя е донесла пачките,иначе щеше да ги скрие.А когато и се е "отблагодарил" е извадил от едната пачка определено количество да си плати и така за услугата.Разпилените пачки го доказва

225

тулупче

преди 3 години

ААААА, ТОЙ ЗА ТОВА ИСКА ДА МИНЕМ НА ЕВРО ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ИЗПОЛЗВА МИЛИОНЧЕТАТА ОТ ШКАФЧЕТО БЕ... ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО. МНОГО ХИТЪР ТОЯ БОЙКО, НЯМА ДРУГ ПРЕМИЕР В ИСТОРИЯТА КАТО НЕГО, БРАВО , ДА СИ НАПРАВИ ЕДНА ФИЛИЙКА С МАС.

224

ТИКВАР

преди 3 години

До Абе...Точно това ще стане,ще стане много зле за България,ако ГЕРБ падне от власт,хората срещу ГЕРБ, работят срещу България и населението!============Абе платен тро.лей, ти си по-тьп и от дебелия гъзз на ТУЛУПА. Заставай в обичайната поза партер й продължавай да му правиш вувузели докато не му изппиеш децата!

223

Анонимен

преди 3 години

Забелязвам че тук за 2 дни се пуснаха 2-3 леко критични, или поне неутрални статии за хунтата.В близа и там взеха да обръщат палачинката. Направо не вярвам на очите си. Нещо ще става скоро май.

222

Анонимен

преди 3 години

До 226Те са готови да му правят св ирчоци, ти ми говориш да се строят.Жалка работа!