18

Анонимен

преди 3 години

Северозапада, както е тръгнал, скоро няма да има хора там.Работа, работа, работа...

17

Анонимен

преди 3 години

Пропусна Бойко ви оправи ..... или той е спасителя ???Хахаха, ГЕРБерите още сте с розови очила виште какво вършат а не какво ви говорят !?!?

16

Алоу протестърите

преди 3 години

Царя ви оправи, Сидеров ви оправи, Бареков ви оправи, Яне Янев ви оправи, сега за Слави ли проституирате, и той ще ви оправи!

15

Анонимен

преди 3 години

ДПС не може да мисли.Чака нареждане от дръндареца.

14

Анонимен

преди 3 години

БСП са все наопаки и назад.Защо да обсъждат, когато е по-лесно да мързелуват.Нинова сега е заета да мисли как да се докопа до парите дадени от ЕС за Северозапада. Първо ще изчака Борисов да оправи инфраструктурата на северозапада.

13

Granik

преди 3 години

Една такава промяна ,трябва да се прави с всеобща подкрепа,с ентусиазъм и добри нагласи,за да усеща народът ,че това е добре ,за него и да са спокойни и уверени хората. А не ,като тези,събрали се с мрачни физиономии,нахлупили тези маски,като съзаклятници и опитващи се набързо ,да подкупят малките партии. Не се прави така бе хора.

12

Българина

преди 3 години

Дпс чака списъка от Дианета с промените за Конститцията, а герб вече са ги обещали независимо от политическата цена. Кожата на бмб е безценна!

11

Анонимен

преди 3 години

Стели, така работите до момента, че сме най-бързо изчезващата нация в света.Като чета, че ви чака още много работа, явно вярно искате да ни докарате докъм 500 хиляди население. Не короната, вие ще ни избиете.

10

Радефф

преди 3 години

Скоро шефовете ми от Кремъл ще ме уволнят. Наемаха да върна руското влияние, но се провалих тотално. Дано Деса ме спаси

9

Анонимен

преди 3 години

Кво ще обсъждат не знам, ама дпс отдавна трябва да са заповядали на герб, какво да правят

8

Tangra

преди 3 години

Набивам акъл, ако някой има нужда

7

Анонимен

преди 3 години

БСП не иска да участва в консултаии за нова Конституция.БСП иска окупаторите на кръстовища да и подари властта.Т.е гладна кокошка просо сънува.

6

Анонимен

преди 3 години

ДПС не мисли, а със сигурност се пазари яко в момента. Ако оттеглят подкрепата си, Баце и въобще ГЕРБ увисват здраво. ДПС и в момента има много власт и реално Баце им е на каишка, представям си какво биха го одрусали, за да го задържат на власт още малко.

5

Стели

преди 3 години

Аз не мога да разбера Борисов защо се връзва на шепата проституиращи, които се лансират и поддържат финансово от Черепа и Маджо!Каква конституция какви пет лева, изчакайте изборите и тогава каквото ще става да става!От септември пандемията ще влезе с пълна сила и всичко ще трябва да бъде насочено в здравеопазването и лечението на коронавируса! Да се разрушат тези катуни по кръстовищата, да ги освободят, чака ни много работа, приемане на бюджет, пандемия, икономическа и финансова криза!

4

Анонимен

преди 3 години

НЯМА СМИСЪЛ ОТ НИКАКВИ КОНСУЛТАЦИИ...ТЯ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ЗАПОЧНА.ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ПОДКУПВАТ РОМИТЕ КАТО ГИ ПРАЩАТ С ВАУЧЕРИ НА МОРЕ В 5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ.А БЪЛГАРИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ-КУЧЕТАТА ГИ ЯЛИ!

3

1

преди 3 години

До Анонимен--1 нека само ОПГ-герб-комунисти,си я харесват.

2

Анонимен

преди 3 години

До 1Плагиат, измисли нещо оригинално!

1

Анонимен

преди 3 години

Кво мисли дпс, дали харесва идеята си