117

Анонимен

преди 3 години

Браво на тези млади хора.видя се ,че с мирни протести мутромафиота Боко тулупа и крадливата му анти българска хунта няма да си тръгнат.

116

Анонимен

преди 3 години

България НЕ иска протести !Това е !!!

115

Жалък протест

преди 3 години

Жалки хора правят един жалък протест.Искат да убиват без да носят отговорност.Така както го правят тълпите на футболните запалянковци.Помните убитите и ослепените.... И никой не беше осъден.Жадни за кръв отпадъци искат да ни управляват!

114

БСП

преди 3 години

Всеки който оспорва думите на Президента е отявлен Герберски ***!! А точно за противниците на протеста и президента сме подготвили бесилки и ковчези!!Те ви чакат Гербаджийски роби. Само съберете смелост и елате на площада!!Много сте смели зад монитора вкъщи!!

113

Анонимен

преди 3 години

Баламите дето мислят,че ще има едни "нови хора" подскачат ли подскачат,а Божков си пие уискито в Дубай и чака с нетърпение да се завърне.Щото аз тези нови хора дето ще управляват без да крадат продължавам да не ги виждам. Пък като питам протестиращите кои са не казват. Само мълчание следва.

112

Пепи

преди 3 години

БСП депутатите ги е страх да влезнат в парламента. Не разбраха ли, че никои не ги иска.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141 Кой павета веее? То на снимките си личи,че те са си разкопани. Къртят павета с дръжка от флагче..... аре вееее !!!! хахахаха

110

гражданин

преди 3 години

Единствения достоен ход на Румен Радев е да се яви на Главния прокурор и да помоли за снизхождение. Но той не е достоен човек и не може да се реши да го направи.Затова си бездействие ще трябва да изтърпи пълната тежест да наказанието за измяна на родината.

109

Анонимен

преди 3 години

Схемата е отработена - Радев насъсква, Божков развързва кесията, *** излизат в опит да съживят метежа. Ще трае два-три дни, протестиращите ще намалеят до маргинализиране. После пак юмручета, слова през зъби, пяна на устата...

108

Нане

преди 3 години

Радев изкарай армията...Ако не става с нея свикай стария запас да изметеме гробаджийските мутри от властта...На оружие братя!

107

Анонимен

преди 3 години

Бият ли ви? Малко ви е!

106

Анонимен

преди 3 години

МИЛИЦИЯТА ТРЪГНА!

105

Влади

преди 3 години

Ей сега е времето, бой до посиняване за платените ***, измитане на катуните и край! Като унищожиш гнездото на осите, последните оцелели досадници се повъртат известно време и после се разкарват. Особено, като изгориш досадното гнездо!

104

Кой не скача...

преди 3 години

Немските медии гърмят срещу Бойко!!!"С ЕГО СРЕЩУ КРИТИКАТА" и подобни заглавия!А В МОМЕНТА МУТРИТЕ НА МАФИЯТА БИЯТ ГРАЖДАНИ!

103

Анонимен

преди 3 години

поне да бяха много,компенсира се, като са ***.

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120 А онези които гласуват по цифра и не могат да четат към коя категория спадат

101

костадин костадинов

преди 3 години

Е ПРЕРОДЕНИЯТ ДАВИД, СПОРЕД ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА СЛАВА СЕВРЮКОВА. ЗАТОВА БЕЗ НИКАКВА ПРИЧИНА ГО АРЕСТУВАХА И ИСКАТ ДА ЗАЛИЧАТ ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ, ЕДИНСТВЕНАТА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ***-ТРИОТО И ХРИСТО ИВАНОВ, КОИТО НЕ СА ЗАКАЧЕНИ ЗА ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА. ЗАТОВА СЕ ОПИТВАТ ДА ГИ ПРКАЧАТ КЪМ КОПЕЙКИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ИЗМИСЛИЦИ. СВОБОДА ЗА К. КОСТАДИНОВ!

100

Боби

преди 3 години

Тези хора искат да се върнат БСП и ДПС на власт, подкрепени от Слави Трифонов и фалшивите патриоти.

99

Край

преди 3 години

Момчета налудовахте се. Айде да се прибирате че майките ви викат.Бате играе по правилата. От домакинката на детската градина до премиера всички крадат.И Бате също. Това е обществения договор на българите.Те искат някой да управлява държавата ама заплатата му да е колкото изкарва едно магазинче на главната в Плевен.Ми не става.

98

Гледна точка

преди 3 години

До 102. Аааа, нещо бъркаш нещата. Оня хулиган от президентството е бесен и иска с кръв да се докопа до властта. Не с този номер.