79

Анонимен

преди 3 години

И това ако са новини....! Това са опорните точки на братята ни американци!

78

Анонимен

преди 3 години

До Путин не е диктатор 83Не знам дали е теро-рист, но че е крадец и лъжец........това го знае ЦЯЛА РУСИЯ! Затова откакто се подвизава това ле-ке, повече от 12 години , поддръжката за него НИКОГА НЕ Е МИНАВАЛА 2%!!!!!!

77

Западни ценности!

преди 3 години

До Обама ЧебурашкаТова дето българите с руска помощ го градиха като заводи и земеделска система и ни пратиха от чорбаджийския строй в индустриалната епоха, вие американофилите го унищожихте за 10 години.Сега освен Два-три сносни града за живеене, другото е по-зле и от възрождението - няма животни че ги изклахте...

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80И ти бъркаш..........................НИКЪДЕ, НИКОГА НЯМА ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ! Просто, защото "демокрацията" не е цел, не е константа и вид съществуване! Демокрацията Е ПРОЦЕС, РАЗВИТИЕ И ПОДЧИНЕНИЕ НА ИНСТИТУЦИИТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ПРАВИЛА, съобразени с точно определени критерии - хората, мястото, традициите, менталитетя и вярванията на хората. А ТЕ ВСИЧКИ СА РАЗЛИЧНИ! Затова НЯМА УНИВЕРСАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ! Кога най-сетне ще го разберете и ще престанете да се водите по акъла на тъ-па-нари

75

Анонимен

преди 3 години

най-смешно ми е като видя почитатели на Баце да ми говорят за демокрация и режима на Путин, не че нещо ама по какво режима на Баце и 113-тото ни място по свобода на словото, се отличава от режима на Путин ?

74

Путин не е диктатор

преди 3 години

Той е демократ ,а Навални е терорист ....,това разбрах от пишещите тук демократи ! Това е и идеята -- всички да разберем истината !

73

Анонимен

преди 3 години

Американската демокрация е по добра от Русийската!хахахаха

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69ЗНАЕШ ЛИ защо не ти вярвам..................ако получаваш 3900 лева НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ ПОДВИЗАВАШ ТУКА!!!!!!!!!!! Хи-хи-хи.........оставаше да кажеш че получаваш 3999 лева, щеше да е по-смешно, "вицот на неделата", както казват нашите сръбски бракя!

71

Анонимен

преди 3 години

В две страни на света не е имало и няма да има никога демокрация!

70

Анонимен

преди 3 години

Точно в този момент 25 000 въоръжени войници от Националната гвардия на САЩ пазят деменцията на Байдън от народната любов на Капитолия, а тръгнали на Русия да правят забележки, че нарушавала гражданските права?Защо не покажете кадри от Вашингтон с Националната гвардия на Капитолия?

69

haha

преди 3 години

Аз работя за 3700 лева, но да не ти пука++++++++++++++++++++++++++++++само данъка който плащам е 2 пъти по-голям от заплата ти...

68

Анонимен

преди 3 години

Реално погледнато, "дискусиите" под тия статии нямат за цел да се изясняват позиции. Позициите отдавна са ясни и тези, които защитават Империята на злото са морално банкрутирали. Тук дискусиите са само да се види въпросните и техните господари:а) колко са отчаяниб) да се види, доколко ги има в обществата на Запад.Едно от ПРЕКРАСНИТЕ неща от ситуациите в последно време, е че на повърхността излезе колко много деградирали от мързел и глезотия червени има на Запад.

67

Анонимен

преди 3 години

В Щатите направо стрелят,не се занимават с демокрация! Само предишната седмица опукаха петима протестъри,а колко вкараха в кауша?!

66

Патетично

преди 3 години

До Обама Чебурашка"Както винаги путлерастите неглижирате проблемите"Абе Чубри сам ли го измисли или ти помогнаха?Че претендираш че учтив и мислеш а иначе си моого се ля нин каубойски стил.

65

4-Април БСП

преди 3 години

Ние не можем да се отървем от Тиквата, те тръгнали Путин да свалят!

64

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 64Ха-ха-ха-ха.............пак това л.а-...о чебурашка изходи някаква глупост! Я ти, като имаш толкова "сведения" ни РАСКАЖИ ОТКЪДЕ са на боко парите и златото в чекмеджетата! Защото ПОНЕ ТОВА видяхме, а за парите на някого си в Русия ТИ НИТО МОЖЕШ ДА ИМАШ ПРЕДСТАВА НИТО МОЖЕШ ДА ГИ ВИДИШ!

63

До Чебурашка

преди 3 години

И какво от това? Яд ли те е? Ами виж американците,виж Ердоган дори!

62

!

преди 3 години

Яко страх тресе ко-чината, щом даже и да се протестира не дават!---------------------------Знам 25 000 военни пазиха предводителя и. Да не говорим за другите мерки...

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49"Както ти вярваш, че я има у нас и се мислиш за свободен, докато робуваш за 1000 лева ли, демократски робе?"Аз работя за 3700 лева, но да не ти пука.:)))))

60

Анонимен

преди 3 години

В русия е забранено лица под 18г. да участват в митинги и демонстрации и днес МВР напомни за това. В интернет се призовават в утрешния митинг да участват и деца. В Русия се изчерпва търпението към поддържаната от запад опозиция. Да припомня ли, че в САЩ Мария Бутина лежа в затвор в САЩ за дейност без регистрация като чуждестранен агент. Наскоро в Русия законите за т.н. чуждестранни агенти и спонсорирането на политическа дейност от чужбина бяха допълнени и ожесточени.