207

Анонимен

преди 2 години

Стандартът на живот във всяка една държава е обвързан с интелекта на населението, което живее в нея. Не напразно сме на последните места в това отношение и на първите по смъртност.... Последните избори и ситуацията с коронавируса тази година отново потвърждават това...

206

Доктор Ху*

преди 2 години

До до Доктор Ху * ... Че кой ти говори за умрели . Аз пиша за ТЪРГОВИЯ . ..За сделки С ВАКСИНИ . Ти явно си бил в кома , та си пропуснал факта и новината че производителите на ваксини са увеличили еднолично цените на ваксините си с 200% . И знаеш ли кой плаща ? Държавата с ТВОИТЕ И МОИТЕ ПАРИ . Познай къде отиват комисионните за сделка която никой не контролира ? Познай кой има печалба от това ВСИЧКИ да са убодени ,по няколко пъти ? Познай кой има интерес да се създава паника в тая пандемия ?

205

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ми пука за Европа,това са същите тези които искаха България да я няма,искаха да се раздели на части и нас да ни няма.Фирмите на тези държави са в България и ограбват нашите пари.Днес ние слугуваме на същите тия които искаха да ни погубят.Чете истинската история.Пука ми за България,но като гледам кви сме овци си заслужаваме не да ни вакснат с 5 дози ами и отзад да ни набият по един кол и ние ще се съгласим.

204

Анонимен

преди 2 години

На троловете и нощен труд ли им плащат? Много активни. Натягат се на шефа.

203

Анонимен

преди 2 години

А как беше в Лондон по време на европейското, а? Никакви мерки, никакви норми. А защо? Защото имаше много пари. А сега???

202

Анонимен

преди 2 години

До 262: Вижда се, че на теб ти е трудно да мислиш. Но има и умни. 85%. Добър резултат.

201

Анонимен

преди 2 години

Британците първи надушиха фашистите като крастави кучета и се отърваха. Сега ни трябва нов Чърчил да разгроми немския райх.

200

В. Левски

преди 2 години

Не спорете с думи, ами се борете с дела за свободата си.

199

Анонимен

преди 2 години

Повечето от починалите от КОВИД у нас на последък са ваксинирани. Факт е. Ваксината безспорно не пази околните, но е спорно колко точно пази ваксинираните. Когато това се уточни инякой го гарантира с писмен договор ще се ваксинирам незабавно.

198

Анонимен

преди 2 години

Анличаните ще пускат ли пак диверсанти с парашути, за да ни помагат да съборим фашистите в бегето?

197

Ненормалници

преди 2 години

Фашизъм с 200 !!!!

196

Прост българин

преди 2 години

Веднъж се наиграх с противогрипна ваксина. Повече никога няма да си причиня това. Едва оцелях.

195

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът се завръща, деца. При такова развитие на нещата е крайно време да последваме политиката на Великобритания за напускане на ЕС.

194

Анонимен

преди 2 години

В Израел направо реват от тези ваксини. Обвиняват Натаняху, че ги е продал на Пфайзер като опитни зайчета. Форумите им направо ще се пръснат, и две мнения няма. За вчера имат над 11 000 новозаразени и 54 починали. 90% ваксинирани. И това, като се има впредвид здравеопазването им, което е на светлинни години от нашето, също и средната възраст на населението- 30г, нашето е 43г. Гледайки тях сега, трябва да видим какво очаква тия държави с 70% ваксинирани. Защото евреите бяха първи, от декември още

193

Ла Резисанс

преди 2 години

Хе, хе, хе, пичове ваксъри. Имаме вече хора, които ни снабдяват с тескерета. Фашизмът ражда съпротивата.

192

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Ху: Една друга статистика сочи, че крадени пари не са на късмет.

191

Доктор Ху*

преди 2 години

Ама разбира се че ще се увеличава дори даже още нищо не сте видели.Ще има и имунизационни паспорти... и изгонени от работа антиваксъри и дори ще криминализират отказа от ваксиниране.Туй било конспирация?Само почакайте.ТАКА Е защото за първи път държавата не е арбитър в сделките с ваксината А КУПУВАЧ.И то твърде щедър купувач разполагащ с парите на народа си.И познайте кой прибира комисионната от сделката?ЗАТОВА колкото повече ваксинирани,толкова повече кинти за чекмеджето на някой министър.

190

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че тоя ковид е причина за всички сърдечни, онкологични, неврологични, тромбозни, диабетични, черепно мозъчни и др. заболявания. Не си измислям, гледам статистиката. Това не е медицински фашизъм. Това е медицински прогрес. Бравос.

189

до218 от Ирландия

преди 2 години

До Анонимен О, ти не знаеш тук как надписват !

188

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите в България са същите тезиИдиоти, които гласуваха за реваншистите, комунистите и чалгопитеците на изборите през тази година...