282

Стига глупости

преди 1 година

До русия е обречена: По-скоро ти си изостанал с опорните точки.

281

И САЩ плащат в рубли

преди 1 година

До Анонимен 370: Да, няма да има проблем и с парите. Роскосмос получи плащане в рубли от американската компания Axiom Space за полета на астронавта на НАСА Марк Ванде Хей на руския космически кораб "Союз", каза ръководителят на държавната корпорация Дмитрий Рогозин. Получихме пълно финансиране не от НАСА, а конкретно от Axiom, която действаше като посредник при организирането на тази мисия, каза Рогозин в интервю за телевизионния канал Русия 24 (VGTRK).Разбрахме се, че се плаща в рубли".

280

Какво следва

преди 1 година

Да, в производството на автомобили Западът е доста по-напред. Но всичко тече, всичко се мени. За западняците беше по-добре да не рушат работещият модел на световната икономика. Русия ще си произведе коли на нивото на западните модели, но Западът няма да си произведе суровини, поне не на цените, на които ги получаваше досега.

279

Анонимен

преди 1 година

скоро няма да има и проблеми с парите, просто ще ги има по много и ще бъдат безполезни хартийки и като си поръчаш една от тея безполезни щайги които нито вървят, возят като каруца и купето е к е ***, ще я чакаш по 5 години да я получиш както в "доброто старо" време...и тва ще стане ако на пу т кин му се сбъдне мечтата за това русия да стане единствена супер сила в света:))))

278

тва звучи

преди 1 година

като заплаха :))))))))))))

277

Жалко за Русия...

преди 1 година

Светът даде трилиони долари на Русия за газ и петрол, а войниците и крадат печки и перални. Това ли е мощния Евразийски съюз, в който тия с болните мозъци искат да ни вкарат.

276

ЕС не вярва на Русия

преди 1 година

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

275

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 364 "Руските автомобили си бяха много добри за времето си." Пълни глллупости за наивници. Който не се е возил на западен автомобил "за времето си", той не знае каква гигантска беше разликата. Уловката е, че повечето не бяха помирисвали такъв, затова тия лъжи за "добрите" за времето си, минават пред по-лековерните. Бяха пълен бооклук: качество на сглобката, материалите в купето, надеждност, технически характеристики - ВСИЧКО беше в полза на западните возила.

274

Русия е изостанала

преди 1 година

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

273

Анонимен

преди 1 година

Руските автомобили си бяха много добри за времето си. Не може да се сравняват сегашните автомобили с автомобили от преди десетки години. Имах един мой човек с две коли преди 1989 - Форд и Лада. Предпочиташе Ладата.

272

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 357 "Бащите Ви са карали тези автомобили и Вие сте заченати там, ама нали гледаме на другите в чинията." Говори за себе си.

271

Анонимен

преди 1 година

До Загладен мозък Няма как да "знаят", защото не е вярно. :)))) Казвам го като човек имал достъп до едно от най-модерните за времето си предприятия с "металообработващи машини" в България.

270

Загладен мозък

преди 1 година

До АнонименЗнаете ли приятелчета с полирани брейнчета, че ЦПУ металообработващи машини бяха масови в България преди 1989г.?

269

Импортозамещение

преди 1 година

Имаше международно разделение на труда. Русия доставяше суровини на западните фирми и сглобяваше техни марки коли за своя пазар. Сега Западът прави всичко възможно да развали този работещ модел. ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва.

268

Бай Ташо

преди 1 година

Бааах ти кефа....веднага си поръчвам две машини....

267

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 339 Ай де , де..! И аз това се питам.

266

Анонимен

преди 1 година

Бащите Ви са карали тези автомобили и Вие сте заченати там, ама нали гледаме на другите в чинията.

265

Анонимен

преди 1 година

...това добре...ама да видим кой ще ги купи...абе възвръща се СССР.Вместо да вървят напред,....ТЕ...като задни колела...назад...при такъв *** електорат и такива управници в Кремъл...

264

Асен

преди 1 година

Защо никой не иска руски коли и никой не ще да емигрира в русия

263

Анонимен

преди 1 година

Имах един комшия, който си караше редовно Жигулата 35 години. Сега след петата година стават само за скраб.