158

Анонимен

преди 1 година

Казахстан чака да я вземе цялата, не да признава поотделно и да носи на разни санкции, които и без това нищо друго не вършат освен да дразнят хората баш като троловете тук.Литва е една шепа пенсионери, колкото македонията са.

157

Запознато

преди 1 година

Лавров е човекът на Кремъл който обикаля със американският самолет от държава на държава,и където не приемат подкупите му и не се огъват от шантажите на Кремъл,заплашва със вона,адрени удари,спиране на природен енергиен ресурс,та те така е Лавров.Гешефтарят със куфарчето.Този човек освен със запалхи и подкупи,той със други прийоми никога не е работил.Може да се каже че е баш-мафиота на Кремъл.Нещо като Лъки Лучано за Коза Ностра.Едни и същи методи.Така че не ни го набутвайте този боклукчавия.

156

Анонимен

преди 1 година

ЕС и НАТО се имунизират, да не ни хване вашата лудост!! Пази Боже!!!

155

455

преди 1 година

До Анонименэ155. От коментара Ви става ясно , Че Джи Пи то Ви е свършило направленията за специалисти.

154

Анонимен

преди 1 година

150 Когато Германия се обедини всеки си мълчи. За международно право не говори. Обаче ако Русия защитава руското население от водената срещу него гражданска война на територията на Украйна то тогава видите ли някой международното право нарушава. А не така. Двойни стандарти са това.

153

Анонимен

преди 1 година

Ми да ударят америка ама на, те Литва не смеят и президента на Казахстан му каза на Путин в очите, че нищо няма да им признаят като територии.

152

Анонимен

преди 1 година

Прекрасно

151

Анонимен

преди 1 година

154 в момента в руската дума има предложение за удар по американското посолство в крайна. Ти ще умреш ако го приемат, не аз.

150

455

преди 1 година

До Анонимен 153. Вие безсмъртен ли сте ?

149

Анонимен

преди 1 година

Ами хайде ударете америка и цялата фашистка сбирщина, криеща се зад либеращина ще се разпадне. А троловете тук ще се крият по мазетата и ще раберат най-после, че да си бръснеш краката докато пишеш пещерно русофобски и нацистки коментари не е онова което им е обещавал сорос хитлер химлер и гьобелс.

148

toti

преди 1 година

Май РЕШЕНИЕТО Е!!!- една Берлинска/руска/ стена по границата на Украйна /както САЩ /Мексико/ и си решавате проблема-казано СВИРЕНО !!!

147

Анонимен

преди 1 година

Сергей Рибентроп се жалва от русофобите и нацистите в ЕС и НАТО които не искат да вземат пари от Русия като камарад Шрьодер и желаят неизбежната смърт на руския империализъм.

146

Анонимен

преди 1 година

Е то не може вие да погазвате международното право и всякакви договорки пък да искаш друите да играят по правилата

145

Анонимен

преди 1 година

Много добре

144

Анонимен

преди 1 година

Синчето на Медведев оня ден крякаше, че живеел на запад, защото цитирам "искал отвътре да го унищожи, защото много мразел западняците". ХАХАХАХ!!! Потърсете го изказването - патологичен случай като баща си - руският Мистър Бийн.

143

Анонимен

преди 1 година

Време е някой да ви нарита

142

Гозната истина

преди 1 година

Лавров се прави, че не разбира, че има непреодолима цивилизационна разлика между ЕС и Русия. Русия в момента е 100 години след ЕС, за да има "обединителни тенденции в Европа" Русия трябва да се цивилизова. Няма как Европа да се върне във феодализма. Всъщност Русия се пробва да наложи силово нейното виждане за света, за наша радост плана и за бързо превземане на Украйна се провали. Ако беше успял, Путин вече щеше да гледа към Молдова, тъй като неговото разбиране за обединение е превземане и терор

141

Компетенто

преди 1 година

лавров забрави да спомене за казусът ,,Курилски Острови" който имат да разрешават със Япония,и казусът ,,о-в Сахалин" който имат да разрешават със Корея чиято собственост всъщност е. Кавказ е окупиран от Кадиров,а и казаците нещо недоволстват,та не знам дали ЕС и НАТО са всъщност главният им проблем.

140

Анонимен

преди 1 година

Еми Лавров, много добре знаеш, че западния ЕС е подчинен на САЩ, това се дължи на планът Маршал за възтановяването на икономиката след ВСВ на Франция, Обединеното кралство, ФРГ и т.н..... :)) Едно е да си съюзник на янките, друго е да си сам, нема прошка когато единственият ти съюзник е мразещия ви Китай, дето там има много западни компании :))

139

Анонимен

преди 1 година

Ръчно, ще наблюдаваш но ако си жив. И дъвка да дъвчеш ама трябва да си жив но не се получавате бе