7

Анонимен

преди 1 година

Абе, Пеканов, ти Кирото не слушаш ли го? Човекът рече, че СичкУ е мед и масло и не требе да ни паникьосвате. А ти кво прайш сИга? Всичко ни във възход, газ ни осигурили, ти сега кат плашило, ама нИдей тъй, бе, чиляк!

6

Анонимен

преди 1 година

"Той призова да се готвим за най-лошото." Да каже кое е "най-лошото", за да го държим отговорен за глупостите, които е дрънкал, а не да говори общи приказки и после да каже, "ъъъ, ама аз нямах предвид това"

5

Анонимен

преди 1 година

Служебните сега напук ще сринат държавата, за да може на изборите чорапа да спечели и да си наслага мафиотите на перманентни длъжности, да цоцат. Нищо чудно да ни изхвърлят накрая от ЕС и НАТО, и тогава ще видите какво е мизерия.

4

Анонимен

преди 1 година

А добър ден! Това го казваме от месеци. Всъщност от мига в който се видя че Киро няма да плати за газ, въпреки че имахме падеж и тогава нямаше никакви забрани за плащане във валута. Киро чакаше. Още тогава на мислещите им стана ясно какво следва, но при толкова роби с американски нашийници на врата, ходи го обяснявай на някого. Вкусни ли са доматите, дето струват 5 лв/кг в разгара на производството им, а народе?

3

БАНко

преди 1 година

ЗА КОМЕНТАР ,, В РОЗОВО " ОТ ПРЕУСПЯЛАТА НИНОВА !

2

факт

преди 1 година

винаги когато бсп е управлявала или е била в управлението последствията са катастрофални ! този път киро и асен им пригласяха .

1

Анонимен

преди 1 година

ПП за 6 месеца съсипаха държавата и бяха на път да ни вкарат във война. Който гласува за ПП, гласува за това България да спре да съществува.