14

Анонимен

преди 5 години

> "Как е възможно нашият цар Симеон, неговата фамилия, след като толкова години са господствали в нашия политически живот, да нямат никаква собственост"Ама че наглец. И защо трябва да има? И да има със сигурносто са купени и направени с парите на народа - не мерси, не искаме да издържаме още една Тиква.

13

Анонимен

преди 5 години

Гейрджиков , царя каква собственост може ,да има в РЕПУБЛИКА България?И в коя република по света наследници на монархия имат НАСЛЕДСТВЕНА собственост?В повечето бивши монархии на наследниците ,дори им е забранено ,да пребивават в държавите.

12

Анонимен

преди 5 години

Извинете аз само да питам господин Симеон Сакскобурготски кога е бил цар и дали в България ?Не че нещо ама децата му не говорят български.Внуците също.И как да няма имоти?Та той е милионер как е възможно да не притежава недвижимо имущество поради крайна бедност?

11

Анонимен

преди 5 години

Герджиков,що не убедите цвъки да му даде нещичко?И от тебе нещичко,и сте го уредили!

10

V

преди 5 години

Аз доколкото разбрах има документи че земята е държавна и няма никакви документи за промяна на собствеността ;) Тогава са водени много прецизни сметки в бюджета и няма как там да не пише колко пари е дал царя за земята (та да разберем дали цената е долу горе пазарна) нито дума ;) Царя е строил без да си плати земята .Сега що ще му е дават та да я продаде .Има големи разходи за поддръжка затова да ползва врана срещу поддръжка и готово .Без да може да продава ;)

9

Хах

преди 5 години

Герджик, а какъв цар като България е парламентарна република ?

8

xaxa

преди 5 години

Как да няма ? БТК е малка част от кражбите на мадридския.

7

Анонимен

преди 5 години

Върнете му имотите на човека, какво се правите

6

Антицар

преди 5 години

К'ъв цар,бе,шап-шал!Ние сме Република!Цар бил,на казината ли?

5

Анонимен

преди 5 години

Хей гарчиков ,ти си национален Предател ! ти ли ще застанеш срещу България в Страсбург? Не стига ,че тоя Опоскан народ те хрантути тебе и подобни ,ама и на тоя измамниИк да плаща !

4

нека му

преди 5 години

Комунистите убиха баща му, взеха му собствеността и го пратиха в изгнание, а после той се съюзи с тях.

3

Анонимен

преди 5 години

Ами може. Защото не е цар, ние не сме монархия. Пък и той има бая имоти - в Испания.

2

Victimized

преди 5 години

Тези ли са луди или аз съм затъпял? Като иска собственост да си я купи бре. Как може всеки редови гражданин да блъска цял живот и да се заробва с кредити за да си купи панелна кутия на безбожна цена. Ако бяхме монархия разбирам, ама сме република и неговата династия дори не е българска.

1

Мдааа...

преди 5 години

Цар без имот - любовчия без капот..Фаща те срамната болест и почват мъките - болииии...