18

ефрейтор Ушанков

преди 5 години

Тая май в казарма не е ходила.

17

РАЗГРАД

преди 5 години

тези крадли женски *** са свикнали на охолен живот от крадените пари и сега се оплакват.че от колко години в затвора как са седели жените дето за една кокошка са влизали там.вижте ги вие за всички е еднакъв затвора няма бедни няма богати.сега е ред на крадливите депотати от БСП.ДПС .ГЕРБ и останалите всички доедин.аз без пари съм съгласен там ще ги вардя и ще им покажа и докажа как живее истинския български народ

16

Анонимен

преди 5 години

Общо взето и така съм живял, в такива условия, като бях безработен и нямах пари да си платя тока, само дето нямаше ***, че от студ бягаха.

15

Анонимен

преди 5 години

Абе тея жени като няма кой да ги оправи само мърморят и са вечно не доволни.

14

Анонимен

преди 5 години

Да се премести в холандски затвор, там е друго.

13

Анонимен

преди 5 години

Е то че като бяха малък по времето на комунизЪма и лежах в Пирогов, и там имаше ***, едни такива големи, а понеже нямаше достатъчно легла за децата в детското отделение и някои ги слагаха на походни легла, от тези старите, малките, дето едвам лягаш.

12

Анонимен

преди 5 години

Ми ще я мъчат, я!Да беше ги оставила да си строят както си искат, сега щеше да си живее живота. Нямаше да има ни бълхи ни окови. Ама като не си знае интереса сега ще пати.Тя, горката си въобразяваше, че е фактор и може да промени нещо в тая мафиотска държава.

11

бай Тъпчо

преди 5 години

Ами турете я в хотела на Вълчо Арабажията, там дето бяха европейските дупетати, та да земе и тя да миряса малко бе...то да се чудиш как да спиш, без да се стряскаш, че може в пандиза да я лазат *** и апят бълхи, а пък и нужника и нема кой да го измие.Аз хич незнам, в кауша чистачки да има, та близко до акъла, че всеки влезнал вътре, трябва сам да си чисти ама туй го разправяйте на Мая, дето се е брехнала за Деса бе...брехнала ама друг път, то в главата и друго са върти ама хич нема да стане

10

От сливенския

преди 5 години

Ай, како, *** то не е лошо ***. *** да земиш малко да ошеташ, че като гледам Кенефо ич не свети ***.

9

Анонимен

преди 5 години

Ама чакайте бе кой въобще е казвал, че в България трябва да е готино?Трябва да е гадно, така учеха комунистите едно време "Важното е да ти е гадно". И го направиха гадно и лед 1944 г. е все гадно. Хората затова бягат. Че то като отидеш в Гърция само и направо си шашнат от спокойствието и живота.А тук всеки ден с цената на всичко комунистите пазят това да ти е гадно. Такава им е вярата.

8

Анонимен

преди 5 години

На тази Еванчевъ не и ли казаха ,че за хигиената в ареста се грижат арестантите!Явно си е помислила,че ще идва чистачка да чисти и подрежда килията!Бившата кметица по цял ден няма никаква работа,да вземе да почисти килията си!

7

Гост

преди 5 години

До Анонимен 6Ако ме питат ще им кажа

6

Анонимен

преди 5 години

До ГостКажи го на ЕС и съда им в Срасбург не на нас.

5

Анонимен

преди 5 години

Кога ли нашите политици ще усетят този уют?

4

сминдух енд чесън

преди 5 години

Иванчева тепърва ще се превръща в казус,особено като излезе наяве истината,а засега властта ще се опитва да профанизира ситуацията със всичките нечисти средства от богатия си арсенал.

3

Гост

преди 5 години

Нищо лично, но кой е казал, че затвора трябва да е като 5 звезден хотел? Трябва да е гадно и мърляво.

2

man

преди 5 години

накрая ще осъдят държавата в Страсбург и ще плащам аз и ти

1

Анонимен

преди 5 години

Ужас!!! Това ми напомни за студентските години.