9

Василев

преди 5 години

Границата около Русия е накичена с радари и монголоидите не могат да бафнат!Най-много някоя руска подводница да направи някаква беля, иначе ако решат САЩ могат да унищожат Русия за 2 часа, ще я изтрият от лицето на земята барабар с всички ***!!!Агент Виън Бонифлек!ЦРУ!!!

8

до 13

преди 5 години

Първо научи децата си ВОИНИ как се пише,а след това се излагай по форумите

7

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевИ още един такъв Глобус 2 ,като им сложат янките на Курилите и Путинофилия е капитулирала!!!Ето затова японците ще видят Курили на курилово лято.А Глобус 1 , 3 ,...къде са?

6

Василев

преди 5 години

И още един такъв Глобус 2 ,като им сложат янките на Курилите и Путинофилия е капитулирала!!!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

5

X

преди 5 години

Руснака разбира само от здрав бой. Като им свалят летящите каруци, путин ще стане най-добър приятел с Норвегия.

4

Русия - агресор

преди 5 години

...но покрай това "Глобус 2" следи и балистичните ракети, разположени в Северна Русия,Ха ха :) Мирно следящ космоса радар покрай това си следял и балистични ракети...Познайте в какво отношение :)))И миналата година бил обект на тренировки. Нещо като мадамата, дето се сети, че преди 30 години Тръмп опитал да я опипа на купон:)))

3

666

преди 5 години

Да ги свалят директно

2

Хм

преди 5 години

Напълно естествено е при война първо да бъдат унищожени обектите на НАТО,разположени около границата с Русия,и най-вече тия от ПРО,като в Девеселу примерно.Средства за това има-ракетата Кинжал е достатъчно бърза за да преодолее ПВО и достатъчно мощна да унищожи цяла база.За неподвижни обекти е идеална.Виж кораб трудно ще уцели,да не кажа невъзможно.

1

Анонимен

преди 5 години

Как по дяволите се тренира атака атаката или а правиш или не ако я е имало защо радара си стой ако я е нямало на кой пак плати фюрера Тръмп че да лъже и да подготвя не голяма руска война срещу Европа а голяма американска война срещу Китай,Индия и Русия на която фронт ще е Европа.