21

Нане

преди 4 години

Как, да нема раждаемост Ве?!Я политици, социолози, чорбаджии... Я влезте в гетата да видите, що стаа... *** скоро и Вие, ще сте на амбразурата на живота...

20

До 13

преди 4 години

Децата са отговорност само и единствено на родителите си, държавата, тоест обществото не е длъжно да отглежда твойте деца, това е напълно грешна политика, която учи на безотговорност, мързел и простотия. Фактите са категорични - там където има много социални помощи, раждаемостта е ниска, там къде липсва такава тя е висока.

19

Yo-ung

преди 4 години

Имам 3 деца и живея добре,защото се трудя и мразя някои да ме минава...А за Държавата,тя просто може да го ду.а.

18

Кризата на 60-те год

преди 4 години

... няма дя ражда деца с желание онази младеж, която е притисната в менгемето на неприемливи идеологически клишета и унизителна контролирана мизерия. Птица в клетка не се плоди.2. Правешкият "мислител" фабрикува тезиси, предназначени да увеличат ударно популацията на ромите /1967 г./, за българите не са достатъчни предвидените за целта стимули. Тошо дори увеличава ромската популация и механично - внася около 360 000 такива от чужбина. Само и само да задуши здравия, устойчив български ген.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако има война ще има деца

16

Анонимен

преди 4 години

Сгрешени е още от рекламните лица - опосумите, които призовават за повече деца и семейства. Двамата разведени, станали бащи на по 40 години, единият даже заменил майката на детето си с най-добрата й приятелка... Просто невероятен пример могат да бъдат. А за тигана нямам думи просто. Само най-болният мозък може да измисли подобен призив

15

До 6

преди 4 години

Демографския срив който вилнее не само в България, а в цяла Европа е свързан изцяло с либерастка античовешка идеология, в частност насадения краен феминизъм. Никога в историята на европейската цивилизация не е имало такъв демографски срив до по време на ПСВ, ВСВ и дори чумната епидемия.

14

Да, сгрешена е!

преди 4 години

Още през 60-те години на 20-и век е сгрешена държавната политика на България по отношение на демографските проблеми:1. Кризата на 60-те години - вече е налице пропаст между поколението на родителите и порасналите им деца. По света изследват този проблем /написано е доста по темата за "поколението, което не помни войната"/. У нас продължават да дават за пример на младите дядовият им цър..вул и каскетите на обирачите на мандри. Никой не си дава сметка, че притисната в менгеме младеж няма да ...

13

Анонимен

преди 4 години

Ето моите предложения за повишаване на раждаемостта:1) държавата поема изцяло проследяването на раждаемостта, избора на екип, раждането2) безплатни памперси, детски храни, безплатно детско креватче3) безплатна ясла4) безплатна детска градина, ако няма държавна се дават пари за настаняване в частна5) безплатна храна в училище, безплатни учебници от 1 до 12 клас6) безплатни лекарства и лечение за деца от 0 до 18г

12

сбъркана работа

преди 4 години

Проблемът е сериозен, но кампанията е ***.Трябват държавни/законови стимули за преодоляването на проблема. Не може от едната фирмена политика да караш жена в детеродна възраст да подписва декларация, че няма да забременява 5 години. На втората година от майчинството вземаш колкото тая, дето не е внесла и 1 стотинка в бюджета, а "снася" ежегодно. Ясла, детска градина- трудно достъпни, бабите -работещиС решаването на НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ от този сорт може да се постигне нещо. Не с тиг,ани и сутиени

11

Анонимен

преди 4 години

В тази сактагей, сектафеминистка и сектакучкарска медия, естествено са много обидени от кампания в подкрепа на традиционното здраво и нормално патриархално семейство. Ако беше някоя социопатска прогей кампания, щяха да извикат високоизвесини хипи "експерти" да обясняват колко е хубава е тя, как всички трябва да я потрекрепим, но виждаш ли когато става въпрос за нормални семейства веднага се вади помията - жалка история.

10

Анонимен

преди 4 години

Не се чувствам обиден, нека да има повече такива майтапи

9

Ванката

преди 4 години

До Умнокрасив моралДа бе, то баш с такива кампании ще се вдигне раждаемостта. Освен нелепи и обидни, те са и с нулева ефективност, даже имат обратен ефект. Не кампании, а стабилна държава искат хората за да са родители. Никой не желае да прави дом и семейство на потъващ кораб.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако дават по 5 хилки на бебок, нещата ще потръгнат

7

Екшънмен

преди 4 години

Еми това е ново измерение на тъпотията... да принизят раждането и отглеждането на дете до лайкове и тиг.ани...

6

Анонимен

преди 4 години

Демографския срив е резултат от три неща:1. Крадливите мутри-работодатели, които не предлагат достойно, камо ли достатъчно заплащане, за да се гледа дете;2. Емиграцията, достигаща безпрецедентни мащаби през последниге години;3. Интелигентните хора, доколкото са останали, масово имат по едно или максимум две деца - преследват кариера и докато се усетят, вече са на 45.Само нисшите класи, сравними със зверове, се възпроизвеждат като ***, а това чертае доста мрачно бъдеще.

5

Анонимен

преди 4 години

До Умнокрасив моралАко си мислиш, че ще има и едно младо семейство повлияно от тия недосмислици да си направи дете ще те посъветвам да се прегледаш. Никой тук не е срещу увеличаване на прираста, а на това че се пилеят пари за глупости, докато социалните добавки и детските да не говорим за средната работна заплата е пълна скръб. Това е поредното мероприатие за източване на бюджета.

4

Благой от Минстрой

преди 4 години

Раждаемостта се увеличава или намалява по естествен път, съобразно действието на куп фактори. Подобни кампании са бла-бла-да има организаторите им с какво да си пълнят многото свободно време, и да си правят реклама колко ги е еня за бъдещето на българия. То, бъдещето, ще си дойде и без вашите глупотевини.

3

Умнокрасив морал

преди 4 години

Гей паради може, аборти може, но кампания за повишаване на раждаемостта не може. Затова ще ни претопят арабите и африканците!

2

Анонимен

преди 4 години

Хей вие младите, дето вземата по 1000 лева и плащате наем от 600, знаете ли, че ще съберете повече лайкове във фейса ако си направите дете ? Ми да щото немате проблеми и сичко ви е уредено, само лайковете не достигат... Такова управленско дебелоочие не е имало от "татово" време насам.