12

Айдеее

преди 4 години

Пак изтърваха злия дух от бутилката.Вероятно руската мафия ще го прехвърли за по-сигурно в Русия, откъдето няма да бъде екстрадиран и ще може да върти безнаказано пъклените си планове.

11

Анонимен

преди 4 години

А Галеви къде са? Ченгетата знаели ама било служебна тайна.Сигурно и за Божков всичко е служебна тайна. Или с други думи добре режисиран сценарий за пред ЕК за да може да приемем Еврото по скоро. Просто на Бойко са му наредили началници да поразчисти малко терена и да симулира дейност.Божков беше ли спонсор на БСП?

10

До Пияница

преди 4 години

Ти ли си, Вежди Рашидов?

9

пияница мистик

преди 4 години

До 7Ами Черепухата е най-богатия в България. Говори се, че е милиардер във валута. Чувал съм легенди, че даже имал картини на Рембранд, не говоря за някакви иманярски златни съдове от тракийски могили. Има невероятна колекция от картини, ще разберете по-късно, явно сега на никой не му се говори още. Явно затова така го боли и писна, че чак активира собствената си фондация да запорира изземването. Ама почнало ли е нещо....Той уж щеше и да се връща, че нямало за какво да се крие, ама НЪЦ!

8

Анонимен

преди 4 години

Пиянице, ти имаш ли представа колко е 1 милиард лева? Мога да те зарина с картини от София до Берлин с толкова пари по пътя...

7

Анонимен

преди 4 години

Пиянице, бая си се опияничл... колекция за 1 милиард ли имал? Да не би да е за 1 милион?

6

пияница мистик

преди 4 години

Освободен, неосвободен, без никакво значение. Нали му взеха колекцията, дето е над 1 милиард. Ще си я види, кога пръдне бухала на син камък :))) ....А, и имотите ще му вземат. Ще е вечен беглец другаре, нека ви топли, че ще си пуши пурите по екзотичните курорти, а вие ще си броите стотинките и ще псувате ГЕРБ, че са виновни и че при БСП щяхте да сте милионери :))))

5

Анонимен

преди 4 години

Хммм

4

АТАКИСТ

преди 4 години

Каскет, кога щеше да прибираш Черепа у нас? Преди седмица или оня ден? А Цветан кога ще ти го дадат сърбите? 2047-***?Каскет, ако беше станал клоун в цирка навремето, сега щеше да си заслужил пенсионер- клоун и да си взимаш 600 лева пенсийка, а не на дърти години да се излагаш по медиите.

3

Анонимен

преди 4 години

*** как те арабелите ей сега ще нарушат рахатя точно в неделя та да пращат хабер на нашите ха-ха.

2

rusnak

преди 4 години

Той никога не е бил арестуван, а са му взели паспорта. Иначе Гешев и МВР да питат Наришкин, щото източниците им нещо не са в час.

1

Анонимен

преди 4 години

Ще чакаме гешев да каже после ,че ако не го видим всяка вечер в новините не става