8

бнб

преди 4 години

СЛАВЧО, СЛАВЧО, ПОЗНОВАМ ТЕ МНОГО ДОБРЕ. ТИ СИ ГОЛЯМ ГОВ...НЯР

7

Анонимен

преди 4 години

Сега четох в 24 часа,че БГ ще отпуска безвъзмездна финансова помощ за Македония,Косово, Украйна,Армения...Норманлно ли е това?!САЩ като иска да си финансират колониите,защо бедна БГ трябва да им финансира пуделите им по места?! Оставка БОРИСОВ.

6

Георги

преди 4 години

Всеки - абсолютно всеки в България, който има възможност за някакво политическо въздействие е обвързан с някоя партия и съответно неговите действия малко или много винаги ще са зависими. Слави е същата работа - някой го лансира през годините, някой го побутна. Бойко е същата работа. Започнаха да измират старите соц. генерали и сега останалите деца на соц. режима се борят да си делят властта. Но никой нормален човек не може да се докопа до управлението. Така че нищо хубаво не ни чака все още.

5

Анонимен

преди 4 години

От няма накъде пак ще гласуваме за тиквата зашото тоя с изгладнелите му сценаристи ще е още по-зле. В крайна сметка за народ като нашия Тиквата е добро попадение.

4

Хоп троп

преди 4 години

Де юре е така и си прав, де факто времето ще покаже...

3

Анонимен

преди 4 години

За едно е прав политиците си правят каквото си поискат, но народа подсъзнателно им се кефи и си ги избира едни същи от дълги години.

2

Tangra

преди 4 години

Не мога да не си припомня предаването с гост Цацата и Бойко. Това аз никога няма да ти простя и никога не бих те реабилитирал.Ти за мен си част от цялата олигархия и с договорките ти с ББ НЕ благодаря. Няма такъв народ !

1

Анонимен

преди 4 години

СЛАВИ, КАК НА 54Г. СТАНА ТАКЪВ БУНТАР БЕ???ДРУГАРЮ ОТ КОМСОМОЛСКОТО ПРЕДАВАНЕ ПО БНТ КУКУ?НЯМАШЕ ТЕ НА НИКАКВИ ПРОТЕСТИ, КЪДЕТО БЕШЕ НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ, НЯМАШЕ ТЕ НА ОГРОМНИТЕ СИНИ МИТИНГИ И СТУДЕНТСКИТЕ СТАЧКИ!ИЛИ СВЪРШИ ПЛЮСКАНЕТО В БНТ И СЕГА - НОВ БИЗНЕС, А?