727

Тим

преди 3 години

Питам се кой *** сътвори това заглавие?! Позор е даже на шега да говориш за успехи на най-големия крадец и манипулатор, на най-посредствения/да не кажа ***/ мутропитек, който може да се срещне нейде по света... Превзел властта с фалшифициране на изборни резултати, обградил се с една агитка некадърници, но затова пък предани до гроб! Станахме за срам пред целия свят...

726

Водка"Стандарт&

преди 3 години

Червените кхмери искат работещ бизнес. Бойко ги спъвал. Ами работете, бизнесът е във вашите ръце. Ама червените клептократи са свикнали на кражби, не на работа. Дай им нещо да разрушат и да го нарежат на скрап. Жалко е да подкрепяш червени ***.

725

Анонимен

преди 3 години

До Тъй де..."Във вестниците пише че са малко и неадекватни."Значи във вестниците е писана истината, тъй като бяха малко и неадекватни. Ако Боковите медии отразяват така няма проблеми със свободата на словото.

724

Тъй де...

преди 3 години

Защо да не ги остави. Всички медии в България са ПОД КОНТРОЛ и пишат каквото на него му е угодно. Че някакви луумпени си викали и протестирали ... голяма работа . Да си викат. Във вестниците пише че са малко и неадекватни. Ето това е важното .

723

КефИЧ

преди 3 години

Все едни и същи коментари се редуват . Като папагалите.

722

Интересни тези се

преди 3 години

споделят от форумците.Според едни сме били брутално плашени за многотрупове.Според други сме начело по смъртност в ЕС.Според първите меркитесрещу Ковид са излишни и ненужни.Според вторите те са недостатъчни.Оставаменастрана фактите как тези мерки се спазваха и от кого.А налудувалите сепротестъри ще си плащат ли за почистването на мръсотията и цапането,или пакнародът ще им плаща за зулумите с данъците си и ще ги благославя затранспортните неудобства?

721

Инфо

преди 3 години

РБ не е пред, а в поредната национална катастрофа - нормално за бананова колония. Капитализъм от най-див тип. Първо място в света по смъртност, изпреварихме и Лесото.

720

Простите

преди 3 години

Може да сме прости, но Бойко какво ни каза , а ?- Вие сте прости, и ас съм прос, ще се разбериме...От Миньорово, чукундурите, за Бойко гласуваме !

719

Работлив

преди 3 години

И азека завърших вишу. Е, почти. Добре, че чичака бе от ГЕРП и се видях в пари

718

Анонимен

преди 3 години

Самохвалкото е психично болен.На власт е защото защитава интересите на олигарсии бивши политици от криминалния преход.Той Б.Б е тяхната застраховка.И какви са му успехите,едни умират като кучета по стълбите на болниците,един за малко да го погребат жив преди да го вкарат в хладилната камера,ГДБОП нахлуват посред нощ в жилището ти,разбивайки врататаи ти се подмокряш,а после ти казват че е станало грешка.

717

Анонимен

преди 3 години

До МързеливАз знам, че си мързелив, но е по-лошо, че си неграмотен, иначе нямаше да дрънкаш такива небивалици и да си смучеш от пръстите половинчати аргументи. А това, че сега си безработен е доказателство и колко ти е струвало образованието и опита.

716

Мързелив

преди 3 години

До 741 Анонимен: Никога, НИКОГА не съм се нватягал на началник, затова ме определат като мързелив, но мноого талантлив.Още първи курс в ТМТ-Пловдив "уплаших"учителя по физкултура, капо просто прелетях и се забих след трапа за дълъг скок. Пообиколих Европа.Завърших више с отличие и на 22 години стажант, гл.инженер на завода ме назначи за началник цех. Трудовия си стаж заварших като преподавател- инструкторЧетири години в Алжир, и осем в Мароко ! А ти, грамотен, работлив, къде си пълзял ??

715

За тея без алтернати

преди 3 години

Как така Борисов нямал алтернатива? Не можете да ме убедите, че просТъ пожарникар, а преди това охрана няма алтернатива! Вие да не сте слабоумни? Тулупа си отива, а тиквите ще ги броим на изборите!

714

Анонимен

преди 3 години

До Стига кьорфичеци"Големият успех на Бай *** Велики Сплескания от Банкиа е, че унищожава народа под ръководството на западния капитал."Брех, тоя очистен народ: покрай празниците не мога да вляза в магазин а навсякъде задръствания с хора тръгнали нанякъде.Горките "очистени" граждани.А лятото какво беше на морето. Бедна ви е фантазията и това по време на корона "криза". :)))))))

713

Реалист

преди 3 години

Другата част от дясната идея са мизерни доходи за работещите и огромни печалби за мутрите. Мизерните пенсии също са дясната идея в България.

712

Правата лопата

преди 3 години

До РеалистБизнес смачкан не с конкуренция, а с помоща на държавните институции.

711

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 750И до ден днешен не става ясно защо такива като теб се пянявят: голи и боси, на вас така или иначе никой нищо не ви е взел: вие сте нетни получатели. Винаги. Чакате някой друг да ви "оправи".

710

Реалист

преди 3 години

Дясната идея в България е мутрите на власт, кражби, корупция, задушаване на дребния и средния бизнес, но някои си искат дясната идея!!!

709

Стига кьорфичеци

преди 3 години

Големият успех на Бай *** Велики Сплескания от Банкиа е, че унищожава народа под ръководството на западния капитал. Без заемите от германски и америкиански банки Баце отдавна да е някъде в канавката - очистен от най-близките си "другари"

708

Правата лопата

преди 3 години

Дясната идея ми е в сърцето, искам работещ бизнес, високи доходи и просперираща държава. Уви 30 години само чорбаджилък.