12

кзбсп

преди 3 години

Моралистката дето козирува на Решетников и праща сина си да учи в Америка, иска да си вдигне смешните акции, с въздухарски изказвания. Малко е като Вили Вуцов Обещах им едни премии ама кой ще ги плаща ся.. не знам Гнусни комунисти, запазиха си Гешев, сега правят номерца.

11

Анонимен

преди 3 години

Да перифразирам от-Шоуто трябва да продължи, тоест Цирка да продължи!Да но Българския народ плаща мастрафа на задкулисието на олигарсите.

10

лицемерка

преди 3 години

Корни, бита карта си, вече никой не ти вярва, та дори и пенсионерите. Правиш си ПР с пенсиите, на всички знаят, че това няма да стане. Ще стане само, ако господин Борисов го реши. Ако наистина искаш да се увеличат пенсиите, върни откраднатото от Техтоимпекс. Никога няма да забравим, че си крад.ла.

9

Анонимен

преди 3 години

Своите си заплати нали гласуваха, пенсиите могат да бъдат и отритнати. Няколко пъти в годината си вдигат заплатите, пенсиите не са актуализирани от 2009 год. На чиновниците вдигнаха заплатите с 30 %, вместо да съкратят числеността им с 50%.Важното е, че ДБ си показа истинското лице.

8

Анонимен

преди 3 години

Пенсии скоро няма да имате никакви!Не за друго, ами защото гроб ви ги похарчи предизборно. Те са ви небесата. Носят ви ги с Ф 16-ки!Иначе гласувайте пак за гробаджии - и близките ви, на които разчитате, че ще ви помагат, ще се ометат до един от тук. Да видя с какво ще ви хранят и как ще ви лъжат тикви и кратуни занапред!

7

Наблюдател

преди 3 години

Истината е, че всички партии са в предизборна кампания и се чудят как да излъжат хората. За една седмица може и петдесет закона да приемат, стига далаверата да продължи и в следващия парламент.

6

Анонимен

преди 3 години

Фръц. Няма пък!

5

истината е че,

преди 3 години

итн са с дпс !!! против бг пенсионерите ! 50 лв не им се дават ! тая истеричка с говорния дефект изпълни нареждане Лично от Доган !

4

Истукан

преди 3 години

Провалите на този парламент се наказват на изборите юли тази година.

3

Не бе

преди 3 години

МУТРЕВА

2

Анонимен

преди 3 години

Няма да го гласувате, защото така съм решила!Евала, новия морал!

1

Коя е тая

преди 3 години

Мутева...