12

xaxsasб

преди 2 години

До когато над 300,000 българи пушещи коноп до 36 годишна възраст са престъпници, ние сме доброволни съучастници на миграционният процес на десетки хиляди българи в посока Дания, Гърция, Холандия, Канада, САЩ, Чехия, Испания където правата им не биват погазвани от шепа мутри с униформи, дискотеки и костюми. До кога нашите над 30,000 онкоболни ще живеят в болка, а някои дори ще лежат по районните за да задоволяваме Делта Гард, София Запад, Маджо и Каратиста?

11

Анонимен

преди 2 години

Има няма 3 милиона българи!!! Другото малцинства!!! Скоро и българите ще са малцинство!!! Кво ми броите Дарт Вейдър и Люк Скайлокър :)))

10

шшшшт

преди 2 години

Прави ми впечатление, че хората не искат и да споделят част от нужната за целта информация, като квадратура на жилището, наличие на техника, поясни още Николов.А на хората им прави впечатление, че се задават излишни въпроси. Байганите управници са направили ниакаква мешавица между преброяване на население и анкета.

9

Анонимен

преди 2 години

При гладното бай Тошево време бехме 9 милиона,а сега благоденстваме и се топим!!

8

Анонимен

преди 2 години

Важното е какви хора сме "загубили". 98% от емигрантите- берачи на малини, шофьори, всякакъв тип неквалифициран слугинаж. Айде нЕма нужда от подобни. Важното е, че най-добре платените у нас се множат, западните компании навлизат с пълна сила и заплата от 10000лв. не е мит, а реалност за много. В София навсякъде нови коли, селата около града- пренаселени от млади заможни хора. Има останали читави хора и то доста. Има надежда. За жалост, Бай *** властва- 20-годишно BMW и ракия до откат.

7

Анонимен

преди 2 години

Във времето на Герберският райх намаляхме със 700 000 души.

6

Анонимен

преди 2 години

Максимум 5 млн. постоянно пребиваващи на територията. 30 години светла демокрация и още малко и ще се преполовим.

5

Край

преди 2 години

Богатите не раждат - раждат бедните. това е навсякъде по света. Така че никакви пари няма да ни намножат. Трябва реклама на друга житейска философия.

4

И КОЙ

преди 2 години

Е ВИНОВЕН?!??. СЛУЖЕБНИЯКАБИНЕТ, Г-Н РАДЕВ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО СИ ЗА ТРИМЕСЕЦА. НО НЕ И ТУЛУПА ЗА12 ГОДИНИ. НАЛИ ТАКА БИБИТКОВИ НАЕМНИЧЕТА.......

3

Анонимен

преди 2 години

*със

2

пияница мистик

преди 2 години

Причина за това беше хакерскатата атака срещу сървъра" === Преди няколко дена написах, че по никакъв начин няма да се преброя електронно, защото нямам доверие в нашите сайтове и защитата на сървърите им, камо ли да си дам личните данни ми се смеехте :))) Сега аз се смея. Наясно съм прекалено много с нещата и затова предпочитам да ми почукат на вратата и да им кажа каквото искат да чуят, но никога в държавен сайт няма да попълня каквото и да е

1

Анонимен

преди 2 години

Политиката на гроб за 10+ г може да е стопила населението и повече