33

уточнение

преди 2 години

Свършиха невъзможното.Смъкнаха баце от покрива.Това е достатъчно и никой не можа да го направи.Сега се оправяйте сами и ако и ако ви е толкова акъла,пак повтаряйт грешките.

32

Анонимен

преди 2 години

Дано само Итн да подкрепи Радев и да сте аут от политическата сцена,че яко се оцапахте.

31

Киро Рамбото

преди 2 години

Ива иска само пак да е председател.

30

До 34

преди 2 години

Не само това е целта на Глупиндолеца. Сега ги чакай да клечат пред Европарламента за още по- високи надници. И ще се уредят.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32Ще е защитя жената, единствената която ми харасва в "Нема Такъв народ", просто Тошко Африкански и сви сърмите, нема как да мръдне некаде........хахахахаха :)))

28

Кукла...

преди 2 години

... Смешна! Искат промяна а подкрепят излъченият от БСП Радев!? Да бяха излъчили свой кандидат ако искаха промяна! Кукли на конци сте в пародийно шоу... Жалко излъгахте толкова народ!

27

Соня

преди 2 години

Не трябва да иска, а има крещяща нужда ИТН да се промени ,защото сте политически неграмотни,невъзпитани с уличен език ,нагли,насаждете омраза, лъжете много ,страхливи сте ,сценаристите на Слави са със слабо образование,застаряващи искат големи заплати,защото в кабеларката ги нямат и къде другаде?освен на народната лапачницата.Това и Митева ,престанете да се правите на,,загрижени".Искате да лапане без да поемате отговорност,защото шанс ви беше даден

26

Анонимен

преди 2 години

Тая патица не е разбрала,че се провалиха като партия. Промяна не се прави заради самата промяна. Промяна се прави с политическа платформа, а не с комикси. До вица с ,,жипката,, не работи за тях. С тая ,,жипка,, Борисов посещаваше всички горещи точки в страната , а техният холограмен водещ неясно защо се вози в ,,жипка,, с шест бодигарда. Обикновен шоумен,правещ се на Ал Капоне.

25

АнонимеН

преди 2 години

СДЕЛКИТЕ С КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ ДОБРЕ ЗА ТОЗИ КОЙТО ГИ Е СКЛЮЧИЛ С ТЯХ! РАДЕВ Е ДОКАЗАН КОМУНИСТ!

24

Анонимен

преди 2 години

Изпяхте си песента - агентите на баце.

23

Анонимен

преди 2 години

Да и се набият три дозички АЗ или Файзър, веднага!!!

22

пияница мистик

преди 2 години

"Аз дългата ръка на ДПС не съм я почувствала. Всичко тръгна от такива приказки. Декларацията на Христо Иванов. Не искам да коментирам Татяна Дончева, защото човек, който с лека ръка изказва лъжи, няма място в политиката" === АХАХАХАХАХАХА :))) На тези чалгопитеци правенето на политика се изразява в плюенето по другите партии. Досущ като Вожда си, гея Славуца - мизантроп, нихилист, самотен гей, нещастен в живота въпреки парите си и поради това мразещ целия свят

21

Taню

преди 2 години

Пaляци...

20

Анонимен

преди 2 години

КОЛКО ПЛАЩА ТОШКО, ИВЕ

19

Анонимен

преди 2 години

Видя се какво искат два пъти имаха възможност и двата пъти се подиграха с избирателите си.

18

ИТН

преди 2 години

УРА!

17

Анонимен

преди 2 години

Вашата промяна я видяхме - Ники Маус, Шнорхела, Плагиата, халтурниците Тошо и Филип, Мангостин дето чете в чужди листчета 500 к и избори през три месеца.

16

Бунгар

преди 2 години

Ивче,едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш. И аз искам много неща,но като не мога да ги направя,какво значение има какво искам.Доказахте,че нямате капацитет и залагате само на опростачването на голяма част от Българския народ,благодарение на пошлоста на измисленото ви шоу и телевизия.Даже е добре,че не успяхте,че незнам как щеше да ви изтърпим няколко години.

15

Анонимен

преди 2 години

Най адекватните са в сегашната политическа каша.Ще гласувам за тях.Друго няма.

14

Анонимен

преди 2 години

Важното е чалгарите от итн и мутрите от герп да приключват. Гърбавите вече са чао, остава и чалгарите.