21

МАНИПУЛАТОРИ

преди 1 година

ПОПУЛИЛИСТИ. ТРЕТА ГОДИНА НИЩО. И СЛАФ И КИРЧО И ТИ НИЩО И ПОЛОВИНА. И СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ГО ПРАВИТЕ С УМИСЪЛ. БИБИТКО ВИ ГО Е СЛОЖИЛ С 200. ПЛАТИЛ ВИ Е ДА СЕ ПРАВИТЕ НА УМРЕЛИ ЛИСИЦИ. РАДЕВ ДА НЕ СЕ УСЛУШВА КАТО ГЪРМЯН ЗАЕК А ДА ПРАВИ ПАРТИЯ ИЛИ ПРЕЗИДЕНТСКА ВЛАСТА. ЗА НИЩО НЕ ВИ БИВА. ОТВРАТ.

20

Хахаха!!

преди 1 година

Тоя плъх ли е, мравояд ли е за какъв мандат бълнува? Няма по-токсична партия от ДъБъ и по-некадърна от ПП. Хора, опичайте си акъла, да не доведете в управлението на Родината субекти като ПростотоКиро и ъ-кащият и нищо съществено не казващ мравояд!

19

Анонимен

преди 1 година

Вижте го, големия демократ с къща в Брюксел декларирана за 2000 лв и гараж за 900 лв.Ако утре стане турско време този ще е първият, който ще обреже Българите и ще целуне ръка на Ердоган. А сега си сетете, че такива меркантилни биомаси като този имат своите избиратели, вероятно с интелект на медузи.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 От 2 години е де факто президентска. Кого виждате за достоен президент, на когото да се дадат повече пълномощия? И какво ще се промени с това?

17

Анонимен

преди 1 година

Абе хора,изберете наш Ицко,та да земе някой леви да си купи нова риза,че тая все му седи разтворена на шкембето,съжалете го най накрая

16

Анонимен

преди 1 година

Формулата е ясна от много време насам президенстска република славчо още смъркаше когато аз съм имал тези виждания

15

Анонимен

преди 1 година

Страха,че не моагат да влизат в парламента ги обединява.

14

Анонимен

преди 1 година

формулата е проста вие от нехо и шарлатаните отивате в затвора и държавата ще се стабилизира до 3 месеца

13

Анонимен

преди 1 година

На изборите да натикаме шярлятянкте на дедо Шорош в миша дупка! Само Възраждане!

12

ДъйБ ПП

преди 1 година

Властта ни се изплъзва... от герб та на глог.

11

Анонимен

преди 1 година

До Капачки за бъдещеХуманитарна помощ: Oт Министерството на вътрешните работи: бензинов генератор 5 kw - 1 брой; бутилирана вода - 522 315 литра; индивидуален превързочен комплект - 74 412 броя; спален чувал - 200 броя; консервирани хранителни продукти: зелен грах - 19 353,600 кг.; домати, белени на кубчета - 20 160 кг.; сладка царевица - 9 987,840 кг.; капия, печена белена - 16 450,560 кг.; кисели краставици - 24 675,840 кг.; Обща стойност 1 752 355лв

10

Анонимен

преди 1 година

Това ли са демократите и реформаторите? А като се гласува точно за съдебната реформа, бягат от залата на парламента! Двуличие и абсолютно лицемерие! И пак ще лъжат избирателите си за същото.

9

Касиерката на Козяк

преди 1 година

Тоя има сума ти имоти извън България. Целта му е да вкара страната във войната срещу Русия и когато стане напечено ще избяга.

8

Не искам да гласувам

преди 1 година

За този апартамент в Брюксел !

7

Анонимен

преди 1 година

Как ДБ ще намерите формулата на вота, като досега това бяха машините? Без машини, с които манипулирахте вота, няма "формула на вота". Хайде, омитайте се заедно с ПП.

6

Анонимен

преди 1 година

Сами се провалихте. Имахте невероятния шанс да покажете,че сте различни. Но една година абсолютно,ама грам нищо не направихте. Сега и да говорите какво ще направите как отново да ви повярва човек.

5

перко

преди 1 година

Лодкарю питайте Сорос и Прокопиев, но съм сигурен, че ите няма да ви помогнат! Вашите избиратели се свеждат до жълтопаветният планктон!

4

гражданин

преди 1 година

пак ли с БКП ще се коалирате - това няма да го простим. Нарочно ли по времето на вашето управление Български пощи не работеха 1 месец или случайно г-н събев си плати и за това. Не се ли грижехте повече за проблемите на македония и Украйна отколкото за България. Предпочитам гроб с другите да я доосерат и да търсим партии по места - соаси софия, пловдив, стара загора и т.н.

3

Капачки за бъдеще

преди 1 година

Оставяйте всякакво бъдеще тука ,кувиози ,детска болница ,пенсии ,заплати и пращайте пращайте капачки да се блажа и да правя доставки за Украйна !Давай нарадде насам народе !

2

Анонимен

преди 1 година

На снимката :човек добил апартаменчета в Брюксел с политика против народа и майка която застана зад гара Буново Доганка !