31

Анонимен

преди 1 година

А, сега ви хвана страх?!?!? Като плюхте по Русия и се тупахте в гърдите че сте големия европедерастически партньор, да не ви светна че Бидето в Белия Дом не знае дори и че България съществува, а третополовите еврожендъри им е през оная работа нито за българи, нито за украинци. Виждате че са готови да жертват и последния от тея фашаги. СЕГА се уплашихте, а иддиотчета празногглави?

30

АТАКИСТ

преди 1 година

Йосиф Сърчаджиев: Водете Чуков на дръвника!

29

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Чукоф е импотентен.И виагра не помага при него

28

ПРЪЧ

преди 1 година

китай да помели таиван, за да ДАДЕ СИГНАЛ че помага на россия за украйна..само китай и росссия могат да спрат сатанистите от сша ...СМЕРТ США ....УКРАЙНА -- РУССКАЯ ЗЕМЛЯ .

27

Nuclear blast

преди 1 година

А мащабните съвместни военни учения заедно с Беларус през 2021-а година или военноморските и военновъздушни учения в северната част на атлантическия океан, в международни води, няколко години по-рано, не ви ли подсетиха за това?

26

АТАКИСТ

преди 1 година

Чуков, Путин да не ти е откачения Хитлер ве, ***, че да използва ядрено оръжие? А, забравих краварите- Избиха милиони мирни японци 1945-та с двете си атомни бомби. Също така избиха и 2200 софиянеца, а имат американските летци в София мемориална плоча. СРАААААМ И ГАДОООСТ? Няма ли кой да разруши тази плоча? Иначе руския паметник дето ви освободи от хитлеризма искате да разбивате, гадсовееее!

25

трезвеник

преди 1 година

само леко пиинал може да напише подобна глупосто !!!Щ

24

Анонимен

преди 1 година

Въпрос с повишена трудност към Чуков: коя е единствената държава в човешката история, която е използвала ядрено оръжие срещу мирно население?

23

Анонимен

преди 1 година

Западния свят е полудял казвам ви! Натискат и наливат оръжие в Украйна и си мисли че ще " победи"? Ами нека гледат ако стане работата " дебела" как Русия ще запука Украйна с ядрен арсенал в малки количества,та стойте и гледайте как ще се случат нещата! Русия няма какво да губи! Срещу ядрена държава да водиш " война" е Безумие! Украйна и Запада ще са виновни!

22

Анонимен

преди 1 година

А нещо за Хари Труман няма ли да спомене?За Хирошима иНагасаки? Не защитавам никой но още преди 70 години ядрената бомба бе използвана въвВСВБългария е малка държава и нито може нещо да предотврати нито пък да отложи. Затова трябва да се обяви пълен неутралитет за да не понесе най-голямата тежест наТСВ.Светът не е само запад и изток.ГЛОБАЛИЗМЪТ е лудост.И щото напълно съвпада с комунистическия"идеал"-Чуждото общо,но моето си е само мое и подкрепя неистовото желание само да краде чуждото

21

Интересно ми е Ту--

преди 1 година

-- рция каква позиция ще заеме във време разделно ,ако Ердоган играе пас след каламбура мисля ,че половин турция ще бъде включена във нова държава . Идва момента или си във нато или си против него -- много тарикати обичат маневрите ама на края няма маневри ! Да си сам срещу потенциала на нато означава само ерно ако ти мине номера да затриеш целия свят мине ,ако не ще те усетят и жалко за руския народ !

20

Зозо

преди 1 година

Тезата на БГ руските продажници е: Дайте да се нaдyпим на Путин, че да не ни пусне бомба. За мен е по-добре бомбата, от колкото да слугувам на Путин психопата.

19

Ентелигенцията

преди 1 година

Кажете защо днес ЕС спряха официално всички руски телевизии. Може би защото там показват и друга гледна точка и споменават също за минусите на европейските "лидери".

18

Анонимен

преди 1 година

Така както трьгнало Украйна няма да я има а кравите ша бягат както бягаха от Афган и Виетнам.

17

Анонимен

преди 1 година

До 15. То може да зависи но нямаме желание, акъл, цел и посока и най-вече топчета.

16

Ентелигенцията

преди 1 година

Страшни неграмотници. Как може да публикувате толкова зле написана статия. Тя е като за макетата. Ужасна пропаганда целяща да внедри терор и ужас, уви доста лесно се забелязва.

15

Анонимен

преди 1 година

Дайте някой разбиращ за какво става въпрос да обясни точно как стоят нещата какво ни предлагате плиткомозъчни врачки ?

14

сопол

преди 1 година

България е с население от 0,08 процента от населението на земята. ние сме никой и нищо не зависи от нас. БГ експертите да си четат експертизите на половинките си вкъщи. Това е като да кажеш че софия не е село, цяла българия е село, ние сме на края на галактиката, все повече замиращи и отдалечаващи се.

13

Говедо

преди 1 година

Чукундуров,никой не вярваше ,че ще се случи 06.08.1945 г.(Хирошима),ама се случи!Прецедент!

12

анонимен келеш

преди 1 година

Чуков стига лъга бе:):):)Как никой да не е вярвал,че СССР ще нахлуе в Украйна на 24 Февруари бе:):):)Службите на САЩ го знаеха това месец преди това и го заявиха съвсем ясно.Са,че до последно Лавров,Путин,Песков се правеха на куку руку си е отделен въпрос:):):)