38

До 1милион Тиквеника

преди 7 години

Ще има още качествени магистрали за 16 милиарда, както и нов реактор на Уедтингхаус, нищо че струва колкото 4 руски реактора и работи само с гориво на Уестингхаус. Заслужавате си съдбата.

37

аз

преди 7 години

абсолютен ***

36

наясно

преди 7 години

"Десни" "леви", "комунисти" "демократи"... това са залъгалки за мало.умниците по целия свят. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновия "комунизъм" ще ни се видим като летен детски лагер. Т

35

Анонимен

преди 7 години

Не съжялявай, Радане! Дясна коалиция с подметките на Бойко - Пръмова, Москов и Лукарски не е възможна. Герб не е реално дясно и спечели заради апатията на хората и социологическите проучвания. Да България е втора сила в София, всички читави хора ви подкрепят, намерете общ език и да отиваме на мажоритарни избори! Герб в затвора!

34

Поздрав

преди 7 години

За всички политици с ''HONN KONG - Извинявай'', да слушат текста :)

33

Анонимен

преди 7 години

До смЕх+++ Рядко съм съгласен с мнението ти. Този път си право в десетката.

32

Krom

преди 7 години

Това смешно човече с гигантско его просто излъга хиляди избиратели. За перформънсите, със сигурност е запознат. Та, извинете, че Ви ***..ах не е достатъчно. Но пък, "умните и красивите" пак са извън Парламента. Мда, дори и най "умният" измежду тях - Светльо Витков. Тъжно. Това момче беше готово да коленичи пред всяка пи...шка която ще го вкара в политиката, и пак не уцели правилната. Не зная, дали е по смешно или по тъжно, но такива клоуни ...

31

Анонимен

преди 7 години

Демократи, заповядайте в съпротивата срещу Ким Чен Тиквун.

30

Анонимен

преди 7 години

ПЪРВО ЛОСТРАЦИЯ, ПОСЛЕ ДЯСНО ДЕМОКРАЦИЯ.ТОВА Е РЕДА.

29

Боил

преди 7 години

Радане,Радане жално милно плалачеш.Има една поговорка и тя е точно за теб.Едно куче стояло на срет пътя и мислело (!) докато минала една каруца и го прегазила,та такива работи ми братко,такива.!

28

Анонимен

преди 7 години

След дъжд качулка

27

Наблюдател

преди 7 години

До АнонименАми културните и умни българи емигрираха, остана само плебса, ромите и неудачниците! А - и старците!

26

Анонимен

преди 7 години

Хора като Радан,Христо брадата,Митоди,Пинокио,Зеленогорски,Атанасов,Витков и прочие нямат повече работа в българската политика.Така нареченото дясно,е най-долната прослойка от БКП пребоядисана след 89г.Раздирана от скандали и борби за власт и ограбвала България заедно с приятелчетата си от БСП и ДПС.

25

смЕх

преди 7 години

Никога не съм си го и помислял, че някогашната надежда на стотици хиляди българи СДС ще стигне до тук нЕмам думи драгалевския швед и това недоразумение Радан направо са си за трепане за пореден път в края на краищата се оказа, че работят за друг, а не за избирателите си.

24

Наблюдател

преди 7 години

До АнонименТо се е сринало и няма кой да го почне отново! Цялата власт е в ръцете на групировките!

23

mdaa

преди 7 години

Каквото се случи с реформаторите това ще стане и с патриотите, ще се изпокарат , ще се разделят и ще падне правителството заради тях до 2 години

22

До 1милион комунета

преди 7 години

За какво гласувахте вие 1 милион ***,толкова години не ви ли стигнаха да отидете в Северна Корея , за да ви мине носталгията....

21

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че БСП няма да управлява. *** е на колене. Социалистите са в несвяст.

20

Наблюдател

преди 7 години

До KokoМладите вкупом се изнасят от страната, остават само ромите и старците! Май само роми ще останат за следващото гласуване, както и разлюспените десни! Планът Ран Ът е изпълнен, другарю Костов!

19

д

преди 7 години

Айде чао ,пука ми на шапката. Дали един ден ще видим другия *** Волен С да признае ,че е грешка на природата ?