15

Анонимен

преди 5 години

до 12 от 3Митак, представи си че всички от входа са като мен и са на работа, когато се плащат таксите....и 5-6 месеца примерно никакви пари не получава тая фирма от живущите във входа? Как се издържа тя? Аз накуп платих за 5 месеца таксите защото ме свариха да почивам в тяхното им работно време- 18 часа, аз бачкам до 21 часа всеки ден. *** въпрос задавам.

14

Цецо Мен

преди 5 години

Граждани предлагат редица идеи как да намалеят неизрядните съседи в блоковете. 100 % точно така е станало.

13

черен режим

преди 5 години

Хората нямат пари но милиционерският режим пак предлага поредни глоби,санкции,рестрикции-толкова си могат!

12

Mitaka

преди 5 години

Собствеността задължава. Който има жилище трябва да може да си плаща за поддръжка, за асансьор, за чистачка, за ремонти на блока.Който не може или не иска да си плаща етажната собственост трябва да има права да заведе дело срещу него и в крайна сметка да му прати съдия изпълнител, който вече събере задълженията.За да съществува един блок, трябва да се поддържа, който не иска да плаща може да се махне - продава си жилището и си отива на село.

11

Анонимен

преди 5 години

Само Лионел Меси! Най-великият за всички времена!

10

Гoшу

преди 5 години

Кво ми е яко само, че не живея във вход и нямам съседи :)

9

Анонимен

преди 5 години

А за не лоялните домоуправители!? Как ще го слагат като данъци, като това са такси вход. И какво вашите пари не във входа и реално употребени за подобряване на входа, а незнайно къде. Предпоставка да пълнят хората нечия без дънна яма. Това за сметка на предстоящия фалит на ТЕЦ ли ще бъде!? Хората си плащат ако не могат пътуват на работа са, а ифомоупраавителя толкова си гледа работата. Все хората ви виновни!!!

8

sofeto

преди 5 години

От времето на соца не ми се бе налагало да влизам в панелка но наскоро ми се наложи да посетя едни. То ужас накакъв, входа, стълбите, прозорците и вратите, асансьора, стените. Всичко това събрано от някъв нереален свят на ужасите. Е това е общото в БГ!

7

Анонимен

преди 5 години

Лично аз си плащам! А в нашия вход плащат само още пет семейства, останалите влачат задълженията си от три години вече.Така, че въздържай се от глупавите си коментари.

6

Мая

преди 5 години

Да зависиш от всякакви, събрани от кол и въже е ужасно. Най- добре да живееш в къща без да се съобразяваш с хилядите кътили плъзнали в БГ.

5

sofeto

преди 5 години

Е това си остана наследство от "ОБЩОТО" на комуняците.... "куче влачи диря нема"!

4

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 2:***-пролетариите така и не искате да разберете, че никой не е длъжен да ви плаща масрафа!

3

Анонимен

преди 5 години

Ей, скaпаняци, как да си платя таксата за входа, като тия *** винаги идват в четвъртък и петък от 18 часа, а аз съм на работа до 21-22 часа? Сам живея, на съседи няма да се моля да ми плащат таксата. То това и остана...

2

Анонимен

преди 5 години

Нищо подобно не предлагат хората. Просто още един опит за поробване и обиране на народа с цел да им се отнемат жилищата чрез измислен и абсурден закон в случай, че задлъжнеят.

1

Анонимен

преди 5 години

Вече няколко пъти докоснах екрана и не ми се отваря cкaпаната ви реклама на бейлис.Какво става?Засилете предлагането и още малко!