26

Виктор

преди 2 години

Винаги се сещам само за една дума като чуя България- Хипокрит

25

татар-сеирджия

преди 2 години

Македонските политици не са с европейско мислене - щели да правят железница до границата с България, да ремонтират пътища, да признават история. Тези неща нямат нищо общо дори с европейските ценности. А те ги поставят като условие. Тотално са объркани както те, така и ние. И това братосване, приятелство, близки народи са пълни глупости от комунизма. Трябва да има единствено прагматизъм и взаимно уважение. Те гледат с насмешка над всичко българско, прагматизъм за наша сметка до сега никакъв.....

24

ОНЗИ

преди 2 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ БЪЛГАРИТЕ СА С ВАС - НИКАКЪВ НАТИСК НЕ ДОПУСКАЙТЕ !!!!

23

български избирател

преди 2 години

Заев е пропуснал и шестото условие - да спре с основанието за среден пръст, да спрат да наричат външната ни министърка с гнусни епитети, да спрат да горят знамена и да чупят паметници! Та те посланик в София нямат, ние договор за добросъседство и приятелство. Наскоро са отворили посолство в Словакия - държава една трета от България, в която сигурно няма и един македонец. А поне 100 хиляди са с български паспорти от Сев. Македония - за какво говорим изобщо.....

22

Койчо

преди 2 години

Сега вижте с какво ще го замерват троловете на герб със заплата от 1200лв

21

анаЛизатор

преди 2 години

Както винаги Зайо се прави на гръмнат заек и пак някой трябва да му набива канчето в случая че няма ново българско правителство, а само служебно такова.След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,макетата сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат макетата понякога и четвърт век не стига...

20

Кажете не

преди 2 години

Когато полицаи ви поискат пари, кажете НЕ и ги докладвайте на 112.

19

Анонимен

преди 2 години

ПАРТИЯ ГЕРБ В КАНАЛИЗАЦИЯТА

18

Анонимен

преди 2 години

Румба,то това от теб не зависи по закон. Ако имахте възможност,със сигурност щяхте да продадете националния интерес, както винаги сте го правили.

17

aa1830

преди 2 години

Който позволи компромис със СМ е втори Георги Димитров - българоотстъпник, политически и исторически труп, а може и физически! И от такива партньори, които ни оказават натиск нямаме нужда. Те и за Шенген ни мотат само холандците от едно 10 години, не е края на света. А и малко пример от Унгария трябва да вземем - е това е нация!. Доказаха го и вчера!

16

До Знайте едно

преди 2 години

Ха-ха ми то има обединение по темата корупция, трябва да ги изловим стига да не са от наште.

15

наблюдател от ООН

преди 2 години

Зайо Байо и Северномакедонските драми,които се опитва да играе,вече са втръснали на всички в ЕС.Скоро няма да има с кой да се среща,освен със Стево Коминтерната.Ще му бият шута и в РСМ.Никой там няма да му прости лъжите и фалшивите внушения за начало на преговорите,които той постоянно загрява и дава на обикновения народ.Направо ги лъже и след това се прави на изненадан и пак измисля друга лъжа.Ще видим до кога ще кара така.Матриалът ще започне да се усеща,колкото и да не му е присъщо това.

14

Маца

преди 2 години

Браво на президента!

13

до 13

преди 2 години

Бойко и опозиция ли ве мой? хахахахахаха я по-сериозно червен пропадляк, на 11 си чао

12

Парамун

преди 2 години

Ако тиквата се осмели да се изправи срещу зеления чорап през есента, ще го призная за смелчак, обаче ще гласувам за чорапа.

11

Анонимен

преди 2 години

Зайко затова ли се прибра нас*ан от Софето :)))) Нема е макешката нация без нас :)

10

Анонимен

преди 2 години

Радев нищо не е възприето от дръжавите от ЕС от това което казвате,нито преди,нито сега.Вижте изявленията на всички членове на ЕС и САЩ. Няма как да разберат това което и предишните и настоящите управници казвате.Те искат ясен критерии. Вие и предишните им казвате ,че признавате Македонски език и народ,но не искате Македония в ЕС,докато не си признаят корените на народа и езика. Това си е изцяло абсурдно.Казвате че Македоците са Македонци или че те са Българи,другото е глупаво.

9

мнението на татар

преди 2 години

В Скопие са решили да не отстъпват от Коминтерновския югомакедонизъм,като го свръзват с "идентизитето и язъйко" им.Заев е подгрял атмосферата за Еуропската унияи всички антични историчари тръпнат да видят как "ке им натрошат костите НАбугарите".След това ще дойде и разочарованието и пищенето.Тогава ще е наш ред да отворим кока-кола и пуканки и да гледаме сеира на Скопския Дисниленд,показвайки на Зайо Байо ония пръст дето се намира между показалеца и безименния.

8

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Това е Президент,който защитава националните ни интереси.Ако служебното правителство...продължи още няколко месеца,на много ще им стане...ясно кон боб яде ли;ако не яде,ще...прояде.

7

наблюдател от ООН

преди 2 години

РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!