20

Анонимен

преди 2 години

Като не може да бие Бойко на избори иска служебно да дойде на власт Тя е отврат

19

Терор в България

преди 2 години

България толерира Организираната престъпност, Пернишка Терористична организация ме изтезава в продължение на 1 година, а институциите мълчат!Избягах в Белград, а терористите пращат и там хора за да ме убият!

18

Сашо

преди 2 години

Корнело,вие сте царе на празнодумството,да губите ценно време което ние плащаме- да наливате от пусто в празно.За кой ли път ни правите на ***-Лоу-Мни.Знаете,че нямате достатъчно подкрепа и продължавате. Предизборни лозунги ,колко сте ,,загрижени"за народа.А кой е виновен за тоя хаос?Правите се на чукнат и. Разкарай се ако обичаш,с дебелашки то си лицемерие

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Улицата платена от Божков ?

16

Зозо

преди 2 години

До Гошо...***...... И кой ще го гласува този бюджет бре, другарю? Мнозинство няма. Целта е да протакат в полза на Рундю безделникът за президентските избори, да не са 2 в 1, че ще му се стъжни още на първи тур.

15

Анонимен

преди 2 години

Песента на Борисов е изпята. Кариерата му като премиер завърши безславно. Улицата го детронира.

14

:D :D :D

преди 2 години

До Аз пък - Борисов може да управлява .... ооох! Разсмя ме пич! Евала. хахаха-ха

13

Мяу

преди 2 години

Котаракът Леополд нервно мяучи.

12

Аз пък

преди 2 години

не виждам защо Борисов да не се върне? Той е доказал, че може да управлява - за разлика от всуички вас! Чупката!

11

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Нинова ще държи...мандата до 15-ти септември,след което ще предложи кабинет за гласуване в Парламента.Целта е Парламента да работи през това време и да приеме бюджета и други належащи закони.Това е правилния подход за...държавническо мислене.Гербо...плявата и сателитите Дъпъсари и чалгопитеци,могат само да й...козируват.

10

Анонимен

преди 2 години

Вие не решавате кризи,вие ги създавате.Кризата сега е създадена от вашето протеже Радев.

9

Икономист

преди 2 години

Кризите са политическа, конституционна, институционална и най-вече на политическите лидери в страната. Колкото повече се бавят, толкова повече е вероятността талибаните да съставят правителство преди тях. Честито на новия управител на БНБ. Да им работи добре печатницата за евра и левове, преди да започнат да ми дават съвети как се печелят пари без субсидийки за всеки гласувал. Честито и на агентите от бившата ДС, които управляваха страната през последните 10 - 12 г.

8

Мандатски

преди 2 години

Дайте кокала на жената бе! Няма само банкянския мафиот да управлява! Искаме диверсификация в мафиотския свят.

7

Анонимен

преди 2 години

ДБ да напуснат НС и да се проведе лустрация срещу ДБ. Искат да правят протест ама не знаят какво да правят след протеста. България и българските институции не са експериментално поле за ДБ и техните водевилни циркаджийски експерименти. Да си търсят друга държава и институции за пеавратаджийски изяви.

6

Кокал

преди 2 години

Кокала е в ръцете и и Кака *** ще направи всичко по силите си, да го задържи.

5

Анонимен

преди 2 години

"Да направим обратното... да направим обратното... Ние ще направим обратното". Това повтаря Нинова-като развален грамофон е станала. Как ще направиш обратното? Дори и челна стойка да направиш няма да те подкрепи никой понеже се опасяват от отлив на избиратели. Като те подкрепят-те предават избирателите си. А избирателите на ИТН, ДБ и ГЕРБ-СДС не са гласували за тях, за да получат Нинова. Хората са отвратени от всичко, което сътворихте.Помнят хиперинифлацията, банковите пирамиди, приватизацията.

4

До 2

преди 2 години

Ами Бойко си е комунист,а и агент на ДС- Буда.

3

Анонимен

преди 2 години

Нинова не може собствената си партия да управлява, та държавата, ли? В БСП има хора, които искат смяната й, а искат властта, като трета политическа сила?! България, страна на абсурдите. Целта на БСП, е забавяне, докато бъде избран руския човек Радев. Само че така, електоратът ще се мобилизира и няма да гласува за президента-революционер, който многократно наруши конституцията.

2

Българин

преди 2 години

По лошо от комунистите на власт няма, сравне ие с тях Бойко е като канцлера Шулц :)

1

Зозо

преди 2 години

Корни върни мандата! На какво правно основание ще го задържаш, а? Рундю бюджет няма да види, колкото и да се напъваш.