40

Анонимен

преди 1 година

Укристан приключи!

39

Анонимен

преди 1 година

Само РУСИЯ! Мачкай западната чуума! Цяла Украйна трябва да бъде унищожена! До Лвов! Всичко леш! Всичко съборено със земята!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Спрете замърсяването на Черно море!. Русия да си изтегли гемиите.

37

Анонимен

преди 1 година

Позицията на Русия е постигане на контрол и унищожаване на украинските въоръжени сили, а не завземане или присъдединяване на цяла Украйна. Този процес ще продължи бавно, спокойно, последователно с минимизация на жертвите както от руска страна така и от украинска, като това не се отнася до окупационните нацистки сили които ще бъдат унищожавани съвършенно безкомпромисно.

36

Анонимен

преди 1 година

В България също помним руското робство.

35

Анонимен

преди 1 година

Украинците които воюват срещу Русия трябва да знаят, че тяхното положение е незавидно. Дори и да не загинат във войната, шанса след това да живеят нормално и да си намерят работа е нищожен.

34

Анонимен

преди 1 година

Всъщност чухме и доста случаи на украинци избягали в Европа от войната, като са минали през Русия.

33

Анонимен

преди 1 година

Демилитаризацията се извършва всеки ден. Стотици украински войници са унищожавани всеки ден, всеки час. Повече от 10 хил месечно. Техниката се унищожава. Ако това продължи украинската армия ще престане да съществува. Това което ще дойде на нейно място вече не е армия, това са войници трета класа, човеци с оръжие, а не войници. Русия методически унищожава украинската армия и основната цел е не да се завземе една или друга бойна позиция, а унищожението на живата сила която защитава тези позиция. А ще се завземат когато украинските войници не са там, или когато са в земята.

32

Анонимен

преди 1 година

И все пак урките са за предпочитане пред ор.ките.

31

Ужас!

преди 1 година

Ужас! Целият свят се ужасява от руснаците. Целият свят е обединен срещу Русия. До дни, дори до часове Русия ще рухне, диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, а Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да им миеме улиците и да изкарваме евра да си купуваме голфове и всичко ще се върне както си беше.

30

Анонимен

преди 1 година

Джо пада от колело, може да е ***, но не е тръгнал да избива хора(да мрази и свои и чужди)

29

Анонимен

преди 1 година

Не им ли нанесеш бърз и светкавичен удар на рашките, те ще се съвземат и ще те смажат :)) Но урките немат нашия боен опит, оправдавам ги, че се моткаха безцелно на малки групички :)) Трябва да си водил много войни за да знаеш какво да направиш, те го немат опита :)

28

Ами кво да правят

преди 1 година

Кво да правят рашките като азовци и чуждите наемници се дегизират кат жени, *** и абдали, а трябва да отговарят пред съда!!!

27

Ужасът от първо лице

преди 1 година

"Джо Байдън падна от велосипед" и "Хиляди на протест във Великобритания заради кризата" :)

26

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Ужасът от първо поробеното еврео-турко-гръцко лице. Тридесет-годишно филтриране. Ей сега Великата Руска Армия ще ви обясни мъртвешката кои сте вие,rов.na аврамови и тарини!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Е, какво право - правото на простотията и злобата. Те друго нямат. Ама нищо, нали разбрахте какво е комунизъът, да ви е за урок, след като толкова дълго му ръкопляскахте.

24

Анонимен

преди 1 година

Интересно какво разказват 8 години, хората от ДНР и ЛНР минали през укринските служби през същите разпити. До 2022 бях около 15 000 убити. Накрая тъй се получава когато се нагнети ненавист и злоба. Руснаците много дълго ще "филтрират" украинци и накрая отново ще има няколко милиона преселени "доброзорн" на някой нов обект нейде из Сибир за безплатна работна ръка.

23

Анонимен

преди 1 година

До 23. Е как да разбереш , като не искаш. Просто руснаците отиват в Мариопул и искат от населението да заобичат Путин , както тия военни. И да ли много да го обичат или по малко първо на Заточение и тогава ги питат. Там на Заточението в Болшая и Могучая ще се решава.

22

някой чете ли това?

преди 1 година

мисля че никой нормален не чете рециклирани през 'новини'

21

пришълеца

преди 1 година

1000 на чук при ветровете:)))