57

Анонимен

преди 13 години

сега е време верния му приятел Гоце да му помогне!

56

Марк

преди 13 години

Доган е антиреклама на кандидатурата на Турция за Европейския съюз!Всеки ще си каже: "Щом в Бг турците ги вършат такива, какво ще стане като влезнат в Европа?"Мисля, че Ердоган го разбира това и затова залага на Касим Дал!Въпросът е обаче, къде е българският интерес?Сидеров казва, че Дал е свързан с ислямистки организации много повече от Доган!Така ли е, не е ли? Това е работа на разните ДАНС, МАНС и незнамси кви, дето се замерят със СРС-та! Да се стегнат и да си вършат работата!

55

човещинка

преди 13 години

Тоя *** още ли мърда-да го пребием с камъни да не се мъчи.

54

Анонимен

преди 13 години

отлитай СОКОЛЕ,можем и без теб.

53

sagop

преди 13 години

za na6a smetka na tyi nare4enite turci no zagubi elektorata si mrysen ***

52

@

преди 13 години

ДОЙДЕ ВРЕМЕТО... ВНУЦИТЕ НА БАЙ ТОШО ДА ВЛЯЗАТ В ПОЛИТИКАТА

51

Анонимен

преди 13 години

Човекът си препълни гушата и се покри. Не му трябва нищо повече

50

до 47

преди 13 години

Не виждам какъв имидж може да има лидер на партия която е противоконституционна , асоциална и антиобществена.Те много престъпници имаха имидж но сега са персона нонграта.Грешно е да се допускат хора в управелнието които работят изцяло срещу Българската държава и Българският Народ.

49

до 43

преди 13 години

В горите се сече на поразия и се краде като за последно!Балкана буквално е изсякан!Знам го от първа ръка!А Герб е една умряла риба,нищо повече!Никаква разлика от предишните!

48

;-))))

преди 13 години

po dobre dps otkolkoto naglite komunisti

47

БОКО ТИКВАТА

преди 13 години

НЕ СТЕ ПРАВИ !ЩЕ МУ ГО ВДИГНЕМ ....ТОВА ....ИМИДЖОТ

46

:-)))))))

преди 13 години

pada kakto na goce, na ser-gei,kostov,qnka ludata i simeon4o.

45

ghost

преди 13 години

DOGAN IMA IMIJ .NO TOI E KRAINO OTRICATELEN.KOJTO I PARTIA DA SE OBVARJE S DOGAN SEGA,E VSE EDNO DA SI SLOJI VODENI4EN KAMAK NA VRATA.PRIATNO POTAVANE V POLITI4ESKOTO NEBITIE NA KANDIDATITE.

44

ДПС

преди 13 години

Направете справка колко народни представители от ДПС са етнически българи и после колко от народните представители в другите партий са представители на другите етнически групи в България за да се уверите коя е етничаска партия...Ако желанието на болшинството тука е представителите на другите етнически групи само да гласуват за посочените кандидати без да взимат активна роля в политическия живот на страната това е нереално, просто е в противовест с демокрацията,.Значи едни ще командват е други...

43

До 27

преди 13 години

Съгласен съм с теб за тест по български език. Искам само да ти кажа, че съм юрист и се срещам с много клиенти - по-голяма част са плашещо неграмотни, независимо от етническата им принадлежност.

42

лъжци

преди 13 години

долу герб и дпс...

41

аамет

преди 13 години

какви гори е изсякъл бе, той сега почва да ги сече вземайки щафетата от симеон. ГЕРБ В МОМЕНТА НАЗНАЧАВА ШЕФОВЕ НА ГОРСКИ СТОПАНСТВА БЛИЗКИ ДО ДПС ИЛИ НАПРАВО ЧЛЕНОВЕ НА ДПС. СПРАВКА: НАЙ ГОЛЯМОТО ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО В БГ - ДГС ГЪРМЕН, НАСКОРО БЕ ОГЛАВЕНО ОТ ПЛЕМЕННИКА НА МЕСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯ ДПС, А СЪСЕДНО ЛОВНО СТОПАНСТВО ОТ СИНА НА БИВШ ДЕПУТАТ ОТ ДПС

40

никита

преди 13 години

истината е, че никой не трябва и да си помисля да опира до ДПС на изборите. Да ги оставят в изолация и сами ще отпаднат от изборната баница.От какъв зор ще са балансьор, те ли са критерия, който да следваме.Няма ли български партии, че до тях все ще опират за да бъде някой на власт.Я се освестете - българите са достатъчно

39

Alexa

преди 13 години

Що за делене на българи и турци, не осъзнавате ли че самите политически партии (и техните представители) Ви налагат мисленето на разделение, а"зад завесите" ядат и пият на една маса..., а хората по ниските етажи нека се хващат за вратовете ... като Вас тук ...., всички живеем в една държава, просто ни трябват управляващи, които няма да ни обясняват как ще сриват Доган или Станишев, а ще ни градят светлото бъдеще .... на всички нас в държавата България без изключения - българи, турци, роми..

38

Анонимен

преди 13 години

Какъв имидж, какви 5 лева? Освен това зависи какъв е имижда - може да е положителен и отрицателен имидж. Тука имиджа е негативен от поне 15години, от които в управлението от 2001-2009. Преди 2000г пак имаше правителство с мандат на ДПС.