42

Тин-тири-мин-тири

преди 12 години

Според мене не е виновно течението за това. Вероятно го е отнесло друго "течение" и просто му е дошъл реда на човека. Миналата година имаше и друг случай в Несебър мисля че беше, за момеч влязло с джет в морето и паднало от голяма вълна. Оказало се че жилетката се била скъсала....Такива неща не стават случайно на такива хора, които преди всичко се пазят максимално от такива безмислени рискове. Не мислите ли така?

41

Анонимен

преди 12 години

Може да е избягал в Украйна...

40

Анонимен

преди 12 години

Жалко за младия човек! Не знам дали има и теоритична възможност да оцелее но се надявам да се случи чудо! На 30 юни ще ходя на феста в къмпинг "Градина" и се надявам да няма причини за траур! Дано чудто да се случи!

39

enjoyful

преди 12 години

Вчера каах , сърф имаше страхотен южен вятър. Край мене бръмчеше един познат с Джет и притесняваше целия плаж. Беше със спаситекна жилетка , но какрая излезе с насинени кълки защото вятъра беше вдихнал малък чоп(насечена и неподредена ветрова вълна). Джета е особенна работа един се кефи а притесняваш цялия плаж.. Мирозлив, тежък и опасен. Според мен има смисъл да се използва само да извадиш някой закъсал от водата. Иначе е играчка за ***. Лека му пръст на младия мъж.

38

1

преди 12 години

Бог да го прости! :(((((( Ех, една жилетка е трябвало да сложи ...

37

Анонимен

преди 12 години

Прав си 36! Падене във водата при скорост 40-50 километра в час се равнява почти като падане на бетон и чупенето на крак или ръка е възможно...

36

Анонимен

преди 12 години

Джета е супер опасна машина и спасителната жилетка трябва да е задължителна за всеки! Това, че знаеш да плуваш добре няма да те спаси когато те хвърли някоя вълна и си удариш главата в джета или паднеш лошо в морето с 40-50 километра в час!

35

do 33

преди 12 години

rabotih 6godini na v.s''elenite''.ama na vas vi e po hubavo da mrazite sobstvenia si narod.

34

Анонимен

преди 12 години

Типично по български! Без предпазен колан в колата, без спасителна жилетка на джета и си вярваме, че сме безсмъртни :-(

33

do 14

преди 12 години

защо ,ти мислиш че само англичаните и германците ли правят простотии?-да не би да не си ходил по родното черноморие? аз го казвам на вас да се пазите,но изглежда пак не ме разбирате

32

Ataka

преди 12 години

da be6e iz4eznal Volen Siderov , nai naktaia Balgaria da stane dobro mesto za jiveene

31

topcho

преди 12 години

i na men mi se sluchi da padna s goliama skorost ot jet zaradi valna....pri padaneto i udara mi vav vodata mi prichernia na ochite i izgubih saznanie za secunda...spasi me samo zhiletkata che me darzha na povarhnosta...zatova zadalzhitelno sas zhiletka be hora... kazvam go ot lichen opit...

30

Рибчо

преди 12 години

Морето е бившата ни родна среда, люлката на живота. В морето се влиза с любов, като поклонник, а не като завоевател. Ако търсиш ласка и хармония, ще ги получиш, ако влизаш да се пребориш с него, ще загубиш. Джетът е еманация на безсмеслената човешка агресия спрямо морето-уред за насилие и над околните хора, и над морето.Хората най-бързо се давят, когато се опитват да се преборят с водата. Пуснете едно новородено във вода и ще разберете какво изпитва то към водата - спокойствие и доверие.

29

Анонимен

преди 12 години

toi oshte li e kmet...ujas kade jiveia...

28

Анонимен

преди 12 години

до 27Същия. С Пушката се бранеше от комари.

27

Анонимен

преди 12 години

Кметът на Созопол Панайот Рейзи ли беше гъбиберача, който посред нощ беше намерил убита кошута пред джипа си?

26

Chikatilo

преди 12 години

24....Не се говори така за изчезнал човек бе бате...защо веднага с омраза и пожелания за смърт? Нито си познавал момчето нито нищо а вече всичките ги погреба?

25

Анонимен

преди 12 години

Концесионер ама на сушата в морето закона е друг!Няма да стъпя вече на БГ черноморието.Цял ден пътувах и накрая като стигнах отидох на плажа на Перла в Приморско.Както си джапам и се кефя на брега по мокрия пясък,някой ме потупа по рамото.Беше един дебеловрат,който ми обясни,че е концесионер и някъкви си били платили за първа линия на плажа.На недоумението ми той реагира намръщено ,като каза,че им преча да гледат морето.Е познайте дали ще ида пак?Никога вече!А концесионерите да яхват джетовете и

24

ааа

преди 12 години

Морето не прощава и ще си прибира бетоновите крале един по един. Приятно каране на джетове, яхти и надуваеми дюшеци на всички разсипници!

23

Анонимен

преди 12 години

Не влизайте в морето навътре когато има вълнение. Преди години реших да вляза навътре докрая на рибарските мрежи на втора буна на Варна някъде на 200 метра навътре.Имаше зелен флаг. Стигнах последния кол и заплувах на обратно. Шок и ужас! Вместо да отивам към брега морето ме дърпаше навътре. Един рибар с лодка на 50метра встрани от мен. Казвам си поне до него да се добарам. Но все пак не се наложи.С 300 зора за половин час стигнах брега. Повече не влизам навътре даже и да е спокойно морето.