77

777

преди 12 години

Декларацията за независимост на САЩ сама по себе си, в отсъствието на каквато и да е призната законова база, се обръща към естествените закони недефинирана концепция, и към очевидната истина, т.е. истина, за която не могат да бъдат приведени доказателства.Това е американска "демокрация" родена изначално с беззаконие

76

Анонимен

преди 12 години

Мелее! Изверт бил Кадафито, дето го виждали само по ТВ-то:)))) Промитите мозъци отдалеч си личат!Абе 68! Що трябва така устойчиво да демонстрираш простотията си:)) Откога хората, които имат чест , достойнство и собствено мнение трябва да се самоубиват:)) Ми ти самоуби света бре и остана само ти по една проста причина - чест, достойнство и собствено мнение са непознати цености за теб!

75

галактика

преди 12 години

Снощи в *По света и у нас* отбелязаха новината. Направиха го по много ИЗИСКАН начин. Кратка политическа биография, съпроводена с красиви снимки и кратък ЕТИЧЕН коментар. Направиха ми впечатление кадрите отначалото на *ерата* на Кадафи - препълнен площад с ликуващи хора, и ... краят на Кадафи - кадри на ликуващи десетина въоръжени мъже. /всеки сам нека си направи изводите/ Аз тайно се надявам този кошмар дано се окаже измислен....

74

НЕ МИ ПУКА,БАСТА!!

преди 12 години

ОК, УБИ ГО ВСЕНАРОДНАТА ЛЮБОВ И КЕФ,И БЛАГОДАРНОСТ..ТАКА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ?? АБЕ ПУКА МИ ЗА НЕНОРМАЛНИЦИ И НЕНОРМАЛНИТЕ ИМ ПОДДЪРЖНИЦИ...***! ДРАСКОТЕТЕ СИ НА ВОЛЯ КАКВОТО ШЕТЕ... И ЧЕСТИТ ВИ СВЕТЕЦ КАДАФИ..ВЪРВЕТЕ НА ЛОБНОТО МЯСТО ДА СЕ ГЪЗИТЕ..И ОКАЧИХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ПОРТРЕТЧЕТО МУ НА СТЕНИЧКИТЕ СИ ИЛИ ОТДАВНА ИМА ТАМ ТАКИВА ПОРТРЕТЧЕТА-НА СТАЛИН ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ?! ГОЛЯМА,ВСЕНАРОДНА ЛЮБОФФФФФ,ВИЖДА СЕ...АКО ВЪОБЩЕ Е ИСТИНА ЧЕ СА ГО ПРЕТРЕПАЛИ ,ДЕ..АРЕ БАСТА ВИ-НА ТЕМИТЕ ВИ ***!

73

Контра - Атака

преди 12 години

На 1 септември 2010 г., при откриването на поредния изкуствен речен участък от мащабния проект Great Man-Made River (Великата река, сътворена от човека), Муамар Кадафи направи важно изявление.След това достижение на либийския народ заплахата от САЩ срещу Либия ще се удвои!Либийският воден проект, наричан Осмото чудо на света, обезпечава ежедневно 5 млн. куб. метра вода през пустинята. За сведение: Приблизително 90% от територията на Либия е пустиня. Подземната вода се... [Прочети целия коментар] изпомпва от 270 шахти на стотици метри дълбочина. Новата изкуствена река щеше да промени тази част на света.Цената на един кубичен метър вода е забележете 35 цента. (Някой може ли да обясни защо водата в България е по-скъпа? Вижте цифрите те са красноречиви.). Запасите от подземната вода в Либия са колосални учените са изчислили, че водните запаси се равняват на двестагодишния дебит на река Нил.

72

Контра - Атака

преди 12 години

Муамар Кадафи беше убит по заповед на РотШилдови ( МВФ, СБ, ФЕД ) защото отказа да зароби Либия със заеми към тези световни лихвопийци.Вместо да плаща лихви на РотШилдови, Кадафи национализира нефта и газта, и чрез приходите от тях спести валутен резерв на Либия от над 183 милиарда долара !!!!Либия бе ПОСЛЕДНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА, БЕЗ НИКАКЪВ ВЪНШЕН ДЪЛГПоради същите причини РотШилдови "поръчаха" и ...- Джон Кенеди - започнал печатането на държавни долари и готвейки се да забрани тази дейност на ФЕД- Николае Чаушеску - изплатил целия външен дълг на Румъния и забранил със закон взимането на други заеми- Андрей Луканов - отказал да изплаща дълга на БВТБ ( Външно-Търговската Банка ) като държавен дълг, чрез обявения Мораториум през 1990 г.

71

Анонимен

преди 12 години

Не знам дали е бил диктатор, защото това трябваше да се докаже, но със сигурност вече знам тези диваци, които са го убили, какви са!

70

.neutralen.

преди 12 години

ОФФФ , преди малко гледах клипче в нета на Хилъри Клинтън как разбира за залавянето на Кадафи.....*** порнографията хора....толкова фалш в тези американци....всичко е луда конспирация...Нито Осама,нито Кадафи са мъртви....сигурно си пият коктейли сега някъде на някое затънтено местенце или са ударили една две пластични операции....Колко са фалшиви американците можете да разберете по този клип с Клинтън и снимките с Обама,който гледа операцията с Осама в Белият Дом на живо....

69

до65

преди 12 години

Човече,прекланям се пред това което написа!!!Вярвам и зная,че това е самата истина,просто логиката казва,че е точно така...знаеш,че сме имали такива патриоти,но се моля само едно,дано не гледат от горе какво е станало и къде сме...

68

Анонимен

преди 12 години

И как е щял да отиде във Внецуела при Чавес? На борда на руски военен кораб? Със самолет? С вътрешна гума? Нали се сещаш, че просто беше заграден и нямаше накъде да мърда. Ако беше такъв мъченик, щеше да излезе да се застреля пред камерите, а не да го вадят от шахта.

67

Анонимен

преди 12 години

65, всичко точно, ама не казваш ТИ как би постъпил. Да плюе знае всеки, ***. А Кадафи наистина получи лека смърт. Малко му е. Трябваше да му изпържат топките в камилска мас пред самия него.

66

Анонимен

преди 12 години

63 - И ти как разбра, че ги е избил!? От Фокса и от СНН ли!?:) Или е теб те изтезаваха! Защото българите, който бяха там говореха други неща! Дори един завърнал се, когато започнаха събитията, си съобщи човека, как се е спасил от бунтовниците, които искали да го убият! Помниш ли!23 Не помниш!? Ти помниш само Фокс, СНН или Хилари, която милатта още не може да прежали Моника май:)))

65

Анонимен

преди 12 години

До злобните *** , които се радват на мерзавското убийство на Кадафи ще кажа Той знаеше съдбата си ! Беше предупреден беше му предложено да напусне ЛибияС милярди долари официална покана и защита имаше и от президента на ВенецуелаУго Чавес Кадафи твърдо каза - предпочитам смъртта на мъченик и да остана в родината си верен в идеите и правотата си , дори да жертвам и синовете си Всички които го познаваха лично твърдяха че така ще постъпи така и станаПросто ви питам злобарчета Колко от Вас биха постъпили така ? Замислете се !А ако знаете че плюс Вашата сигурна смърт чрез линчуване от диваци същата съдба ще имат и децата Ви ?Дали нямаше да грабнете милионите и семейството си и да избягате?Аз знам отговора И преди да плюете по паметта на тоя *** камилар се замислетеВие ли Европейци имате по стойностна ценностна система и вяра ?Или простия камилар И кой струва повече

64

Анонимен

преди 12 години

*** работа! Демокрацията по западен образец започна с това политическо убийство! щеше да ми е интересно и да чуя Кадафито, но....така действат на запад насраните ***:)

63

ЬЬ

преди 12 години

ЗА СМЕТКА НА ТОВА "СЪС СЪД" Е ИЗБИЛ НЕЯСНО КОЛКО ОТ НАРОДА СИ...МДАААА.АМА ЗА ИЗВЕСТНАТА СУПЕРСТАР НЕ МОЖЕЛО,А ЗА НЕИЗВЕСТНИТЕ НЕЩАСТНИЦИ..НЯМА ПРОБЛЕМ-ПОНЕЖЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ,А???? ГИДИ *** ЛИЛИПУТСКИ,НО МНОГО МИРИЗЛИВИ!!

62

анина

преди 12 години

ХЕЙТАРИ ДОБРО УТРО... НЕДОВОЛНИЦИ И НЕХРАНИМАЙКОВЦИТЕ.... ЦУНКАЙТЕ МИ ......

61

Анонимен

преди 12 години

Ми тя и Меркел има Стара планина доколкото знам:))) И тя ли е диктатор:))))

60

Анонимен

преди 12 години

59 - Оооо! Чудесен пример! Тъкмо ще разберем какви демократи сега са на власт в Либия, които оскверняват гробове:) Тези, които мародерстват и убиват по улиците и сега!

59

Анонимен

преди 12 години

56, има още една най-вероятна хипотеза! Не искат гробът на Кадафи масово да се осквернява!

58

Анонимен

преди 12 години

nashiay TODOR JIVKOV TRAZBVASHE DA SE LIKVIDIRA PO TOZI NACHIN