60

до 60

преди 12 години

Точно така !

59

ззз

преди 12 години

Относно "сестрите" : ако бяха в Триполи, Кадафи щеше да ги пусне още в началото. Проблема беше, че бяха в Бенгази, а Кадафи винаги си е имал проблеми с Клановете от Бенгази. Видя се накрая, че и точно тези кланове му костваха и главата.А както и самите сестри казаха в началото на "революцията" ако оше бяха в Бенгази - още първия ден на бунтовете "демократите" щяха да ги избесят.А и мъчителите им са в ръководството на НПС,начело с този който издаде смъртната им присъда.Четете и мислете повечко!

58

nn

преди 12 години

39, ти с две думи каза всичко за смъртта на кадафи, поздравления!!!

57

КАДАФИ СМЕЛ ВОЙН

преди 12 години

Жал ми стана като гледах тия диваци как размятат тялото на мъртвия Кадафи. Смелите някога са ги погребвали с почести,независимо от това какво са извършили.Кадафи за разлика от типичните диктатори, не избяга и се би до смърт ,вместо да си пие дайкирито някъде.Кой на негово място би се бил до смърт.....Сркози ли ,Обама ли или може би Бойко:)))). Кадафи бясното куче .....беше смел мъж и истински войн.

56

Келешчо

преди 12 години

Либийците сами си го навряха, преди ги шибаше само Кадафи, сега ще ги шиба целокупният западен свят.

55

Анонимен

преди 12 години

Целта на измислените революции беше сваляне на светските режими, които пречеха на ислямизирането на тези страни. Сега пътят е открит към бърза ислямизация и радикализация. След като дойдат на власт ислямистките режими като този в Иран, със сигурност ще нападнат Израел и тогава се започва св. война. Още Нострадамус е предсказал, че тя ще бъде на религиозна основа между християни и мюсулмани. За съжаление нещата необратимо отиват натам и интересното е, че това става с много бързи темпове. Впрочем скоро съвсем случайно се запознах с един ливанец, живеещ в БГ и след като си поговорихме на тая тема, той ми казва "Не можеш да си представиш какъв бум има по арабските телевизии от предавания, насочени към т.н. неверници-хора, неспазващи начина на живот според Шериата, все повече вървят предавания в които открито започва да се прокламира крайния ислямизъм. Така, че явно няма да ни се размине конфликта на религиозна основа

54

ззз

преди 12 години

до:"До 27 "Не се пени! Не знам дали долните цифри са точни, но общо взето е така (беше!) и тук Позитано нямат пръст. Какато споменах по долу Кадафито им правеше еднолични ферми: къща, стопанство, трактор и т.н.(лично ги гледах - ферма мечта) и се търсеха хора на които да им се ПОДАРИ това но мнооого трудно се намираха, защото трябваше да се РАБОТИ!Хак им е сега на либийците.А защо им работехме "белите роби" - ами щото плащат - и стискаш зъби и търпиш и броиш дните до края, но си струваше.

53

Анонимен

преди 12 години

Няма Кадафи, няма проблем . Кой може да докаже сега колко пари е дал на Саркози за президентските избори и на Берлускони ?! Ами нищо не е давал......

52

до 51

преди 12 години

Човека застана срещу много не е тръгнал да бяга като мишка, каза че ще се бие за земята си и ще умре ако се наложи, и какво всички ще умрум един ден, а ти си жалък страхливец.

51

Анонимен

преди 12 години

50, пожелавам ти веднъж да напишеш същото в една диктатура, като тази на Кадафи!

50

Анонимен

преди 12 години

42, като мъж и герой може да умреш в равностойна битка! Когато е сигурно, че ще умреш и въпреки това не се отказваш от битката си по скоро ***, а не мъж и герой!

49

Анонимен

преди 12 години

НА ФОНА НА КАДАФИ ПОЛИТОЦИТЕ ВЪВ ЦЯЛА ЕВРОПА БЕЗ МЕРКЕЛ,ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ***,ЖАЛКИ ***

48

до 26

преди 12 години

Ако наистина си говорил с либийци, които мразят Кадафи, трябва да са били от другото племе в района на Бенгази. Цялата история с болните от СПИН деца не беше случайна , както и че бунтовете тръгнаха оттам.

47

Кадафи

преди 12 години

Убиха един от последните независими лидери. Направи от една пустинна държава, обитавана от бедуини на камили най-развитата държава в северна Африка, беше щит на Европа от африкански емигранти. Направи най-голямата напоителна система в света, изгради университети, градове и пр. Един истински лидер, който обичаше народа си и който стана жертва на американската пропаганда... Мир на праха му. Почитам го.

46

Анонимен

преди 12 години

40, българите никога не са слугували в Либия, а са ходели там да работят като вискоквалифицирани кадри, защото там липсват такива!

45

ззз

преди 12 години

до: някойЖивял съм в Либия, бил съм от "белите роби". Намразих либийците още първият час от пребиваването си там, а не съм расист и трябва да ти кажа че Кадафи, когото лично мразех наравно с останалата ***, е най-доброто, което можеше да им се случи на тази *** през последните 40 години. С това са съгласни и повечето от малкото способни да мислят хора там. Жесток диктатор - безспорно, но там друго не върви.Само гледай сега какви реки от кръв ще започнат да се леят съвсем скоро там.

44

Анонимен

преди 12 години

Кога ООН ще разследва НАТО ?!

43

Анонимен

преди 12 години

Имал е човека какво да каже за това вече не е между живите това ми прилича на процеса срещу бен ладен :)

42

До 36

преди 12 години

Какъв Позитано роди сега болния ти мозък?

41

Анонимен

преди 12 години

УМРЯ КАТО МЪЖ И ГЕРОЙ