197

днес.бг.1

преди 10 години

До ShopЕ каква европейска партия е ГЕРБ с бивши партийни секретари и членове на БКП? Може ли едно отговорче? Бил ли е Сергей партиен секретар като Цецка или йорданка?

196

днес.бг.1

преди 10 години

До ИванЕ,той е български националист,а не турски националист като теб. Прав си да се сърдиш.

195

днес.бг.1

преди 10 години

До jojoЕднопартийна система ли ще имаме занапред? Гласуване на всеки 4 години за ГЕРБ-БКП с нашия пръв партиен и държавен ръководител и мъдър учител на народа Борисов (с прякор Живков). Добра идея! Ще гласуваме както навремето за БКП,а сега за ГЕРБ на всеки 4 години. Така ще се спести много пара за хартия и избори. Кога ли ще бъде единайстият партиен конгрес на ГЕРБ? А кой ли ще бъде избран в новото Политбюро освен генералният секретар Борисов?

194

jojo

преди 10 години

На 2 юни 12:00 в градовете СЛИВЕН, СОФИЯ, БУРГАС, ВАРНА, ПЛОВДИВ (със сигурност)може и на други места, разбира се,НАЦИОНАЛЕН протест срещу кабинета Орешарски .Всички на площадите!Във Facebook групата Национален Протест срещу безобразията в България може да видите още информация!

193

Shop

преди 10 години

Какво се пениш, ти не си националист. Мисля, че не си и българин. Безродно *** със съветски уклон.

192

днес.бг.1

преди 10 години

До ТУРЧИНХаха, 4 плюса за Турчина и нито един минус!!! Уникално за една типична рая. Неповторимо! В Германия трудно ще намериш нещо подобно. Някой да гласува против своите и да хули собствените си националисти.

191

днес.бг.1

преди 10 години

До DORIANНе само това. завършил съм още и Харвард,а също Сорбоната. както виждаш 4 световни университета срещу твоя хайделберг и кво беше още? Дъблински свободен университет. Не успях да завърша само Магнаурсската школа преди турците да са превзели Цариград.

190

ТУРЧИН

преди 10 години

ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ?-ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ ЛИ ГЛАСУВАЛ ЗА СИДЕРОВ?

189

Shop

преди 10 години

БСП не са никакви социалисти. БСП е една необолшевишка партия-храненик на Путин. Волен също. Европейската партия ГЕРБ спечели изборите, руските дребосъци се събраха и узурпираха властта. Никаква политика няма тука, а най-обикновена измама.

188

DORIAN

преди 10 години

Ха-ха-хо-хо...Атакист, завършил Оксфорд и Кеймбридж...Срам и анахронизъм...Арогантност и перверзия!Дриопитека и неандерталеца са висока топка, съпоставени с *** на Волен...

187

днес.бг.1

преди 10 години

До ТошоЗащо си гласувал за него щом смяташ,че не става за нищо? Това не е ли безотговорно поведение? Да избираш някого в когото не вярваш? И сетне да се отречеш пот него само след 1 седмица? Къде ти е бил умът тогава щом не знаеш за кого и за какво гласуваш. Аз гласувах за Волен и не съжалявам. Тези хули по адрес на Волен показват,че е на прав път. Ако той беше един крадлив корумпиран политик като другите,тогава щяха да го хвалят. А щом го плюят значи всичко е наред и изборът ми е правилен.

186

А на бас

преди 10 години

Ако новия вице е наскоро напусналия райфайзен Андреев, значи Волен се е продал отдавна!

185

днес.бг.1

преди 10 години

До DORIANХах,господинът имал магистратура в Дъблин,Ейрето. Голям праз! Аз пък съм учил в Оксфорд и Кембридж.

184

jim morisson

преди 10 години

До МитьоСъгласен съм с вас:никога повече атака.

183

днес.бг.1

преди 10 години

До ТошоИ защо си гласувал за него? Сега не си ли гузен? Не се ли чувстваш като "абсолютен престъпник",а? Все пак каква причина може да те е накарала да гласуваш за Волен? Май не е имало за кого друг,нали? Избирал си да гласуваш за Волен или за някой ***,съсипал България? Защо не гласува например за ББ? Хайде да видим защо сте гласували за Волен? Ако сте имали някакъв друг добър избор защо тогава не сте гласували за "по-доброто" в кавички?

182

turchina

преди 10 години

До днес.бг.1Volen e nasha bulka

181

днес.бг.1

преди 10 години

До днес.бг.1Пияници и наркоманчета са с мазни дълги немити коси от раждането им и кирляви дънки обути на гол ***.Велики били! Велик е Господ,че е търпял да врещят по микрофоните като приклещена коза.

180

Анонимен

преди 10 години

HA hAAAA

179

днес.бг.1

преди 10 години

До jim morissonВелики са те,трънки!

178

Митьо

преди 10 години

Лично ще отида при маданският ходжа да прокълна Сидеров! Как грозно ни прецака, нямам думи