177

Тошо

преди 10 години

До днес.бг.1все още има хора с болни мозъци,които вярват на болния Сидеров ти как не можа да разбереш ,цял свят го разбра,че тои не става за никакав х.у ти си тръгнал да го защитаваш,аз също като теб много му вярвах,дори гласувах за него,но вече съжелявам,повече никога атака

176

DORIAN

преди 10 години

до някой си...говорещ по посока на вятъра...Университета в Хайделберг е създаден 1386 г., а Гьотинген - 1734 г.Хайделберг са завършили експерта Йозеф Гьобелс, автора на "Феноменология на духа"- Хегел, представителя на екзистенциализма Карл Ясперс, аз и други...Избрах магистратура в "Рупрехт", първата ми е в "Тринити-Колидж"-Дъблин..., а технократски мироглед тренирах във ВМЕИ "Ленин"-София...Ваша милост какви върхове на Алма Матер има покорени, правейки обструкции?

175

днес.бг.1

преди 10 години

До istinski-patriotВсеки нормален,дори западен политик би предпочел да управлява евросоциалистическа партия вместо комунистите от ГЕРБ,начело с гавазина на диктатора Живков ББ,с партийните секретарки на БКП Цецка Цачева и Йорданка. С физкултурник-вътрешен министър,който подслушва дори главния прокурор,а също и собствения си шеф ББ. А имаше и американски доклад за ГЕРБ и ББ изтекъл в Уикилийкс. Спрете с тези хули по Волен,че да не ви изкара всичките кирливи ризи на светло. Ще загубите много.

174

megi 55

преди 10 години

ХЕЙ БОЛЕН МОЗЪК!!!Вие двамата с бареков сте родени от леля си за радост на селото! Вашето хоби е само да грачите,да хвърляте димки и да изпращате фалшиви сигнали до прократирата! Стига вече ,че накрая ще ни писне и тогава не с фекалии ами с "народна любов"ще Ви "отнесем" Всяка жаба да си знае гъола! *** като Вас са за бесилото!

173

днес.бг.1

преди 10 години

До istinski-patriotНяма никаква тройна коалиция! Не можеш да бъдеш в коалиция с някого след като нямаш никакви министерски и парламентарни постове. Иначе става като в оня виц "Той я люби,а пък тя не знае". Какви министри има Волен,та да бъде в коалицията? Волен ще ви прати в затвора,за дълги години за далаверите и мошеничествата ви. И за грабежите на страната. Ето къде ви стяга цървула и откъде ви идва истерията антиволенска! Когато ви вкара на топло нещата ще се оправят и България ще успее.

172

днес.бг.1

преди 10 години

До tih velikan 681Даааа,ама Волен не е чалмаааа!Чалмата я търси на друго място.Сбъркал си човека и партията,нещо.Чалмата ходи в Анкара заедно с цялото беге правителство,привикани на отчет от султан Ердоган Първи. Чалмата попречи на Волен да връчи петиция на Ердоган за отнетите тракийски имоти,когато беше в София. *** ББ и ЦЦ пуснаха срещу Волен полицаи да го блъскат назад. *** са против волята на Волен да закрие новините на турски. Беге *** порицаха Волен за инцидента с джамията.

171

jim morisson

преди 10 години

the Doors са велики!

170

днес.бг.1

преди 10 години

До jim morissonи примери за подражание.

169

днес.бг.1

преди 10 години

До jim morissonДжим Морисън се удави във ваната след поредната доза. Много интересни кумири имаш!

168

днес.бг.1

преди 10 години

До istinski-patriotЛъжепатриоте,махни си лъжливия,заблуждаваш,манипулиращ ник! Не си никакъв истински патриот! И Сидеров няма за какво да бъде разследван. По простата причина,че Сидеров никога не е бил във властта и никога не е участвал във вашите далавери и разграбване на България. Разследвай тези на които служиш или си един от тях. Вие съсипахте България и за това доживотен затвор ви е малко. Е Сидеров точно това иска,което на вас не ви стиска. Да ви прати в пандиза.Там където ви е мястото.

167

jim morisson

преди 10 години

До днес.бг1 Пез целият си живот не съм виждал дрога.

166

днес.бг.1

преди 10 години

До DORIANТова,че си знаел малко немски и си учил в Хайлдерберг вместо в Гьотинген,не те прави познавач на немската история и традиции. Аз съм изучавал немското минало още преди да си се родил. А за ***.Да, някои от вас живеещи в Германия са точно *** и тъкмо вие създавате негативния имидж за българите у германците. Ей такива *** като теб и още един тук. Които смятат,че в една Германия на Хитлер щяха да ви позволят подобно поведение и хулиганстване в сайта.

165

днес.бг.1

преди 10 години

До jim morissonАми спри с дрогата и няма се чувстваш предаден. Явно си от ония неуравновесените. Дето не знаят за кого гласуват и защо. Ако така лесно сменяш позициите си за всяко нещо,явно ти трябва специализирана лекарска помощ. Става въпрос за неуравновесена психика.

164

DORIAN

преди 10 години

до днес.бг.1Господине, владея перфектно немски, живял съм 6 тодини в Германия!Бил съм студент в Хайделберг...А такива *** като теб изкривиха представата на германците за истинските българи!

163

tih velikan 681

преди 10 години

VOLENEEEEE, CHALMAAAA TAKAVA!!!!!PRIBRAL SI 10MLN ZA PREDATELSTVOTO.OTIVAI V TURCIA PATLADJAN TAKUV!!!!!!!DECATA NA BG DA MI UCHAT TURSKIIIII...NIKOGA!!!!!NIKOGA MRUSEN FES!!!!UVAJAEMI CHLENOVE NA ATAKA SUBUDETE SE I IZHVURLETE BOKLUKA OT OT REDICITE VI.SHTE VLIZA V SUJUZ S DPS I BKP...

162

SS до днес...

преди 10 години

***, надали има по-голям НАЦИСТ от мен в България . Но ти надали знаеш какво е това нацизъм....

161

днес.бг.1

преди 10 години

До SS до 173И отново лъжеш и мамиш хората! Гестапо се е разправяло много добре и много ефикасно с *** като теб и някои други тук. Храчещи и плюещи когото видят. Ще те остави теб Гестапо да си правиш каквото щеш,ама друг път! Кокалите ще ти натрошат в подземието им. Ноо ще ти върнат ума в главата и ще си знаеш мястото занапред. И какво може да си позволяваш да плещиш.

160

jim morisson

преди 10 години

До днес,бг.1Писанията ми за Болен не са несвързани.Просто гласувах за него и се чувствам предаден!

159

днес.бг.1

преди 10 години

До SSЛъжеш и мамиш! Волен не е предател. Ти си предателя щом си против Волен и Атака. Щом си против Волен,значи си човек на Ахмед Доган. Турците нападаха Волен по същия начин както теб.

158

SS до 173

преди 10 години

Гестапо не е било като ЧК и КГБ, не мислете че Германия не е била правова държава.