4

Анонимен

преди 10 години

"Хиляди вятърни турбини и около 500 проекта за други икономически дейности в защитени зони в Калиакра "Алоо журналиста тези хиляди турбини ги има само в Дон Кихотовската ти глава.Има 35 ветрогенератора на до Калиакра, които са получили разрешение още преди да се въведе зона НАТУРА 2000 и са пуснати като заварени както се прави и с много други проекти за каквото и да е в България. Хайде моля ви се не се изсилвахте с хилядите, защото толкова няма на територията на цялата страна!

3

Българин

преди 10 години

Ето заради такива тъпотии много се дразня. Някой си Пенчо подписвал, подпосвал ... взел комисионни ... и сега държавата да отговаря. ИСКАМ ВСЕКИ КОЙТО СЕ ПОЛЗВА С ВЛАСТ, СИЛА ДА РАЗПИСВА И Т.Н. ДА НОСИ И ПРЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ !!! ДА МУ СЕ КОНФИСКУВА ИМУЩЕСТВО И НЕГОВОТО И НА РОДНИНИТЕ МУ АКО ГО Е ПРЕХВЪРЛИЛ ТАКА. ВСЕКИ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ. В ТАЗИ ДЪРЖАВА УПРВАЛЯВАЩИТЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ !!!!!

2

коко

преди 10 години

Леля Искра сега да ходи на делото като е толкова отворена !

1

Antonim

преди 10 години

Ами задайте въпрос на Б.Борисев за това - нали неговото правителство разреши на техните си хора да изградят тези ветрогенераторни паркове. Докога от джобоветв на обеднелия народ ще се плаща за техните грехове - осъдителните присъди в Стразбург, сега и за това.