259

pepatilena

преди 10 години

Ами защото атака протестират пред джамиите, а не пред съда! 60 години БСП създава съдебна състема, удобна само на тях. Ти как искаш за 2 - 3 години да промениш цяла България? За това, че Борисов спал с жената на Волен( взел му 5 депуата) на народа не му пука. Пука му за това, че започна уникални по рода си промени, за които на другите не им стиска. На твоя лидер също. По закон усппяха само да съборят барбекюто му. Атака и това не направи, а се пишете за националисти!

258

Mangi4a

преди 10 години

До plamen georgievplamen georgievпреди 18 минутиСкапана държава, скапанааааааааНЕДЕЙ ТАКА, ПЛАМЕНЕ!!!

257

_anonimen_

преди 10 години

Волен спомогна за отстраняването на Герб от власт ...това беше полезно, защото сменяемостта на властта е от огромно значение при незряла демокрация като нашата. Българските политици Трябва регулярно да се сменят подобно на мръсно бельо, защото те са това - мръсни *** !Разбира се Волен не го направи от идеалистични подбуди, а от любов към парите и жените

256

Mangi4a

преди 10 години

До Атакист 306Благодаря!И моята информация е същата. То те -- гърците никога не са ни харесвали, но много неща са откраднали от нас, включително и историята -- славяно-българската на Паисий. И ние не ги харесваме особено.За джамиите, обаче, им свалям шапка!Те казват -- Ние сме православна държава! На когото му трябват джамии не го задържаме насила. Да си ходи. И са прави! Още как са прави!

255

Гражданин на РБ

преди 10 години

До 6502Совите не са това, което са, матрикулираши... ;-)

254

pepatilena

преди 10 години

Атакист, къде в 308 прочете, че Атака е партия от 20 години? Кои партии крадат България вече 20 години? Неадекватен си пич. Или просто реагираш автоматично. Гърците са ИСТИНСКИ националисти и дори те не си затвориха границите. Защото НЯМА ДА ТИ ПОЗВОЛЯТ! Искам промяна и ГЕРБ я започна - първите дела у нас за корипция, кражби и злоупотреби срещу политици! Уволнения на корумпирани съдии! Кого да предпочета? Тези дето крадат 20 години или тези дето ги съдят??? По - нагледно, уважаеми???

253

Mangi4a

преди 10 години

До Eldorado27Мисля, че това в момента не е грешка, а политика на оцеляване. Как ли би постъпил, ако имаше по-голямо участие в НС. Например 90 % от НСТова ми е интересно. Чел съм програмата му. 50% от нея да изпълни -- България ще е по-добре. Вън пришълците (включително монополите)! Европейски минимални заплати и европейски пенсии! Това само дори стига за да тръгне живота в Нашата Мила Родина напред и нагоре. Добре, ама надали, защото няма нашите по-големи братя да го допуснат.

252

Eldorado27

преди 10 години

До АтакистЧовече в момента атака в парламента са безгласна буква... може да се обявяват против много неща, но това няма никакво значение защото това което предлагат или това, за което са против никога няма да се приеме в НС.

251

plamen georgiev

преди 10 години

Скапана държава, скапанаааааааа

250

Анонимен

преди 10 години

***, докато гласувате за ГЕРБ и БСП все ще се налага Атака да избира коя от тях двете да подкрепя, не го ли разбирате това. Вкарайте Атака с мнозинство в парламента и тогава и БСП н ГЕРБ ще идат в киреча, за ДПС да не говорим. Другото са празни приказки на празни кратуни.

249

не

преди 10 години

капитал,медиапул, дневник, БТВ, нова ТВ, канал 3. Да кажем стига на тези ***.

248

Анонимен

преди 10 години

Атакист, един въпрос към теб:имаш две партии, които 20 години определят мизерията в държавата ти, крадат те, убиват родителите ти със здравеопазване по средновековни стандарти и убиват твоето и това на децата ти бъдеще. Как постъпваш с тях? Подкрепяш ли ги? Защото това виждам в момента напрактика. Това и прави атака от създаването си - сплотява електората на ДПС(ако не ти е ясно да ти го обясня). Отговори на тоя въпрос първо и след това задавай твоите. Ще звучиш по - убедително някак...

247

Eldorado27

преди 10 години

Mangi4А кога Волен ще се извини че е в подкрепа на ДПС и БСП... Ако се извини и за това и го приеме за грешка може да си върна доверието в него, което някога имах и след изборите загубих :)

246

Mangi4a

преди 10 години

До Атакист 301А дано!..... Ама надали!

245

Mangi4a

преди 10 години

Искам па попитам всички :Някой видял ли е джамия в Гърция? Там живеят много мюсулмани.

244

Mangi4a

преди 10 години

До Eldorado27Да. Той единствен от политиците се извини за грешката си, че бе допуснал Борисов да го подлъже. Да осъзнаеш грешка е добре, да я изправиш е още по-добре. Да се извиниш публично за грешка е достойно. Разбирам, че Сидеров в момента в НС не е "буква", а е "Запетайка", но...

243

6502

преди 10 години

Утре гледайте как БСП предизвиква умишлено братоубийствена война. Българи ще се бият с българи, а Местан ще се смее!

242

Eldorado27

преди 10 години

До Mangi4aХехе само не ми споменавай Бареков че ще повърна :) тоя освен *** друг гледа ли го :) ми да ти кажа и аз съм объркан... ако искаш си гласувай за Волен ... дано излезне някой нов националист на който да му се има вяра и да обедини българите...

241

Mangi4a

преди 10 години

Да живее България!

240

бира за дебилите

преди 10 години

Това са по-скоро ***, изведени в късен час , да не плашат малките деца и старците . Сега репетират и тропкат хорце за коледното празненство , а един даже си е препасал лигавник. Зелените кецове онзи ден ги раздаваха от армията на спасението, радвам се че са стигнали до тези ***!