29

НФБ

преди 8 години

До АлексПодкрепям те напълно..при превишава не на скоростта с 50 км да се конфискува колата..Няма глоби..не се интересува дали колата е на мама или на татко. .кой е собственика. .Щом е дар колата си значи че и отговаря с нея...

28

beni

преди 8 години

A колко сa глобите - плaтените!?

27

Анонимен

преди 8 години

Цялата система е пълен абсур... Миналата година ми казаха, че съм заснет на околовръстно при бизнес парк младост в София с превишена скорост, а по същото време аз съм във Варна с колата. На всичко отгоре няма и снимка... какво повече да говорим... гнила система пълна с долнопробна ***....

26

Даката

преди 8 години

Страхотна новина, камери трябва да има на пътя защото българите сме недисциплинирани шофьори. Няма какво да се оплаквате, в Англия по магистралите позволената скорост е 70 мили( около 110км) и хората си спазват ограниченията и никой не плаче, че му е малка скоростта. Няма къде да бързате.

25

zigzag

преди 8 години

do 30 calendarni dni si plastat globata. ako ne plastat globata, vlizat v zandana na kurort po tarifata na zandana.:-)

24

До 25

преди 8 години

Да, като например тук в Англия. По магистралите има камери за отчитане на средната скорост на автомобилите, разпонаването на номерата не е философия - позлват ANPR (Automatic Number Plante Recognition) с който се снабдени и повечето полицейски коли.Държа да отбележа, че ограничението на магистралата е 70 мили или около 110 км, а не е като да няма бързи и мощни коли в Англия. Ако превишиш получаваш 3 наказателни точки - при 12 те лишават от право за около 1-2 години.

23

Анонимен

преди 8 години

стига повтаряйте като папагали,,война по пътищата,,няма такава война.щом има автомобили ще има и птп.а нарушения ще има винаги докато има свободен разум другото е присъщо за машините и роботите.след време и последните няма да се съобразяват ограниченията.

22

solar

преди 8 години

na 97% ot kamerite im e sprial toka i ne zapisvat. :-)

21

ген.Луков

преди 8 години

Абе какво се плюнчите на нарушителите?На 10 км превишение-1000 лв глоба по КЪСА процедура.Какви три секунди-Плаща до 20 дни-ако не....конфискация на автомобила.Ако много плямпа-затвор.Почтените хора им надухте главите с простотии.Сиктир....

20

Анонимен

преди 8 години

Така само да ви кажа че в някои страни вече са въведени и системи за отчитане на средната скорост на автомобила или разяснявам, на всеки километър има камера, която чрез специализиран софтуер следи номера на колата и времето за което изминавате разстоянието от едната до другата камера. Глобите са жестоки и закона не дава възможност да не ги платите. Така че не виждам защо всички скачате срещу контрола по пътищата чрез камери след като не спазват закона - КОНТРОЛ И ГЛОБИ.

19

Анонимен

преди 8 години

До 21И кво да напрай чичо Митко, че няма пешеходни алеи. Такава ни е Държавата. Нищо няма.

18

то

преди 8 години

А нормално ли е на тротоарите да има синя зона ?Нормално ли е в парковете и градинките да има заведения и да се зареждат с коли и каньони , нормално ли е да се спира на пощат Славейков?Ето този двоен стандарт 25 години ме дразни и възмущава !!!

17

Анонимен

преди 8 години

До АлексЕй това си мисля аз - https://youtu.be/V6-zUSutvF8?t=44

16

Алекс

преди 8 години

На бас, че в БГ с глоби няма да стане, поне не както би трябвало. Аз виждам само един начин - за над 50 км над позволеното да се конфискува колата. На всички, без значение дали е овчар, студент, кмет, съдия, митничар или министър. Какво мислите?

15

Анонимен

преди 8 години

За съжаление лекарство против селяндурщина няма!

14

Реалист

преди 8 години

Изобщо не ми дреме. Половината тука са платени форумни ***, другата половина са ***. Не разбрахте ли вече 25 години, ЧЕ ВСЕКИ СИ ПРАЙ КВОТ СИ ИСКА. И аз прая така, слагам ластика на пачката, и ми дреме на дедовия и за актове, и за фишове. Няма да ги платя никога! Вие си говорете тука! Като искате да ви е безопасно по улиците не ходете по тях, има пешеходни алеи. И си дръжте децата вкъщи като искате да са здрави. Не е виновен Чичо Митко с опела, а цялото но малоумно общество

13

К'ъв си ти бе?!

преди 8 години

До Анонимен 6Някой ден, ако изпъзиш от калта и успееш да си купиш някаква кола, надали ще говориш така.

12

Кире бетонджията

преди 8 години

До ЦК на либераститеНяма проблем да се кара с 200 км/ч на някои отсечки по аутобаните в Германия, както и на пистата "Нюрбургринг", където всеки, може да кара, след като плати такса и, ако няма състезания или изпитания. На останлите извънградски пътища в Европа, ограниченията са 90, 100, 110, 120, 130 или 140 км/ч в зависимост от държавата и пътя. Съвсем нормално е да те глобяват, щом се опитваш да живееш по собствени правила.

11

До 11

преди 8 години

А аз само подгревни,въпрос на вкус,но разлика от тебе обичам да спазвам знаците за да не карам хората да купйват църковни.

10

До 7

преди 8 години

Свещи купувам рядко но за сметка на това единствено "CHAMPION" и нещо друго от десетина години насам нямам наложена глоба Така че бегай ти за свещи